Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
válasz
toto0569 #17187 üzenetére
Szerintem holnap felteszem, mert ma szaladgalos napom van es ossze-vissza toltogetem. (eddig talan 80-volt a max es onnan nyomatom, errol tudok most feltenni ha gondolod, de abban van toltes alatti hasznalat is.)
Nem szerettem volna flamelni, de a feltetelezesed felnyomta a cukromat. Mindegy fatylat ra, mert mondom, engem is ledobbentett az amikor otthon elovettem es eszembe jutott, hogy nyomkodtam rendesen es meg mindig 24-en allt.
batai: A gyari CM van fent, 7vegen akartam feltenni a WareWolf Kernelt, de ha ez rendszeres akku-stat lesz (es nem csak a csillagok alltak jol
), akkor hozza nem nyulok
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- La Quimera early access beszámoló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest