- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Rejtve #22230 üzenetére
Két módszer is van rá.
1. Elindítod az All-In-One-Toolkitet, a kernel flash menu részben van 19 féle kernel a telóhoz, kiválasztod a ROMHOZ MEGFELELŐT! és fel rakja rá. Soha nem próbáltam!
2. Innen letöltöd a ROMHOZ MEGFELELŐT! és CWM-ből feltelepíted a zipet. Én így csináltam és működik. Linken ott a leírás hogy milyen módosításokat tartalmaz a kernel. WerewolfJB kernel v008b verziót keressétek.
Remélem tudtam segíteni
Ja és az MD5 checket csináljátok meg a fájlon.csanadu: Az lesz a hiba...
zozyno4: Abban hogy az még nem stabilNem ajánlják napi használatra.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Rejtve #17603 üzenetére
Hülye kérdés, de ugye pontosan írtad be a kdz fájl nevét, és nem xxx.kdz-t írtál?
Valamint, előtte beléptél a kdz-t tartalmazó könyvtárba? (cd parancs)
Ez az lgextract -kdz xxx.kdz parancs szvsz csak kicsomagolja a kdz (zip) fájlt. -
batai15
félisten
válasz
Rejtve #17611 üzenetére
Nem biztos nálad a hiba.
mert nekem soha nem működött a terminal gépen. Még mappába se tudok belépni, mert szerinte vagy érvénytelen parancs, vagy nem létező helyre mutatok.
idézem ezt a szart: " a megadott nevet :\....\ stb a rendszer nem ismeri fel, belső vagy külső parancsként ,futtatható programként vagy kötegfájl ként. " nyád mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged