- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
numarkboy
csendes tag
válasz
szoke12 #28551 üzenetére
Szia!
Az AOSP 5.1.1. próbáltad már? Nekem az van fent ez a legstabilabb amit találtam rá. Kombináltam azzal, hogy a fejlesztő módban kikapcsoltam hogy ne legyenek háttérfolyamatok, plussz a Cold Launchert használom
amivel úgy lehet fagyasztani az appokat, hogy megmaradnak az ikonok ha rákattintok akkor kioldja, és indul az alkalmazás, utána ha már nem kell hosszan nyomok rá, és újra fagyasztja a progikat.
Nekem így stabilan 50% körüli a szabad memória, igaz csak a Viber megy folyamatosan. A többit csak akkor indítom, ha használom.Én úgy telepítem, hogy advenced wipe-olok, és úgy.
Szép Napot!
-
Aryon87
félisten
válasz
szoke12 #28546 üzenetére
Koszi az infot, azota megtudtam hogy az akku igencsak tropara van mar menve, azert ilyen eros a merulese. Mindenesetre jonak tunik ez a Hanics rom, gyarihoz kepest sokkal gyorsabb, bar kiderul mikor az app-ok is be lesznek aktivalva. Igy szuzen joval gyorsabban reagal mindenre, mint a gyari szuz rendszer..
-
AliasB
senior tag
válasz
szoke12 #28546 üzenetére
Üdv. Most is csak azt tudom mondani amit eddig
A legjobb a legfrissebb gyári V20C (2014 oct) rom amiről mindenki távolítsa el a neki nem kellő alkalmazásokat és az eredmény egy akadásmentes gyors és stabil rendszer lesz
Más. eddig jól muzsikál ez a samsung az 5ös androiddal. És még nem is rootoltam de nem is lesz rá szükségem ennél mert egy kezesbárány
azért az LG is megmarad egy darabig pót telefonnak és felnézek ide is
-
numarkboy
csendes tag
válasz
szoke12 #28421 üzenetére
Szia!
Én most a sima aosp 5.1.1-et használom a 06.25.-i verziót. Elég kellemes, gyors. Vannak néha belassulások, de én viszonyleg sok progit használok, az elején kevés progival semmi gond nem volt.
http://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/orig-development/dev-aosp-lollipop-5-0-2-t2995695/
Szép napot!
-
AliasB
senior tag
válasz
szoke12 #28431 üzenetére
Most erre mit mondjak
Van egy xperia telefonom ami tudja alapból az OTG-t
tök jó volt egy napig amíg rádugtam az egeret meg hasonlókat aztán azóta nem is használtam mert valójában nincs is rá szükségem
emiatt tuti nem tennék rá másik kernelt. Hisz ugye a kernel olyan, mint a pc-nek az illesztőprogram amibe nem jó belepiszkálni és mások által megváltoztatottat használni hisz kárt is okozhat mert a mobilba nincsen hűtés. Ha pedig meg van változtatva a cpu (így lehet húzni a cpu teljesítményét is) vagy más hardver teljesítményének a beállítása az még jobban túlmelegedhet amit nem fog kibírni és megadja magát. Lásd kezdetekben az xbox-ban lévő GPU annyira felmelegedett hűtés nélkül, hogy levált és 3 ledes hibát okozott.
Röviden annyi, hogy a kernelt inkább ne piszkáld mert ez alapból befolyásolja a hardverek működését. -
AliasB
senior tag
válasz
szoke12 #28424 üzenetére
Húzd újra a rendszert akkor mert nem normális ha zenehallgatásnál szaggat. Root nem befolyásol semmit mert nekem is rootolt a rendszer és soha nem tudtam rávenni arra, hogy akadozzon szaggasson vagy belassuljon. 3 dolgot csináltam a rendszerrel. 1 root, 2 nekem felesleges gyári alkalmazások törlése, 3 megválogatom milyen alkalmazásokat telepítek. Ha gyors és stabil rendszert akarsz akkor ezekre figyelj te is és mindenki más. Gyári 4.1.2 a rendszer amit használok (V20B)
-
Borosz
őstag
válasz
szoke12 #28418 üzenetére
ROM milyen rajta? Piszkált változat vagy ererdeti ROM?
Én úgy vettem az enyémet, hogy 3 hónapig dobozban voilt. Kellett egy hét, mire az akku magára talál. Most 60% fényerőn két napig is eldöcög kb. napi fél óra beszélgetéssel, adat be, kevés (max. 20 perc) játék és nyomkodás, nyelvtanulás. De ez teljesen szubjektív.A lényeg, hogy két napig is elmegy. A max eddig 2,5 nap volt (reggelre feltöltve - 1nap estig, éjjelre repülőmód, reggeltől megint egy nap és 20%-on állt este, reggelre viszont lemnerült 0-ra.). Szerk: gyári 4.1.2 ROM (P880-20B).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest