- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
Darkcomet #28721 üzenetére
Valaki még használja ezt a telefont?
Én is feltöltöttem, és beleraktam a dobozába, már a kislányom sem nyúlt hozzá, mióta tabletet kapott...
Úgy rémlik hogy csoportokat kell létrehozni, és ahhoz tudsz rendelni csengőhangot. Ha a sim-en és a telefonkönyben is szerepel ez a szám, akkor is az alapértelmezettet használja. Még az is rémlik ha duplán van a szám benne, más néven, akkor sem működik a másik csengőhang. -
Darkcomet
tag
válasz
Darkcomet #28358 üzenetére
Nos, factory reset lett belőle. Még a host fájlba is benéztem, habár szerkeszteni nem tudtam volna, de ott is minden oké volt. Viszont a play egyből frissítette magát egy új verzióra, szóval lehet, hogy ez kavart be.
Jövő héten megyek egy G3-ért az újpesti telenorba. Tarifacsomag megtartása mellett (smarttarifa extra 4), 2 év rabszolgaság, nulla HUF előleg, havi 2 ezer HUF részlet. Aki váltani akar, és telenoros, annak érdemes felkeresni a telenort ez ügybe, mivel a G4 megjelenésével kifutó termék lett a G3, lista áron olyan 80 ezer HUF körül van. A legnagyobb megdöbbenésemre már nincs náluk HTC telefon.
-
szqter
tag
válasz
Darkcomet #28333 üzenetére
Most ne gyere nekem azzal, hogy tudni kell használni egy telefont, mert ez egy hülyeség. Ha már a hétköznapi működésében is kompromisszumokat kell kötni, akkor az a kütyü öreg, régi, vagy új, de fos konstrukció.
Ott a pont!
lehet "ügyesen" használni a telefont, de egy átlagfelhasználó pont nem azért vesz meg egy adott készüléket, hogy így meg úgy fagyasztgassa az alkalmazásokat.
Sajnos a telefon felett eljárt az idő, ezt el kell fogadni. Én szívem szerint cserélném már, de most nincs pénzem egy újra, úgyhogy inkább szenvedek még vele -
AliasB
senior tag
válasz
Darkcomet #28333 üzenetére
Azért annyira lusta nem lennék
Természetesen megnéztem minden telefon adatait és tesztjét isIgen lehet azt mondani egy telefonra, hogy elavult konstrukció DE pl a spirit flexi formája és sima hátsó része engem nem győzött meg
nekem ez a régi egyenes forma és ez a hátlap ami mindennek ellenáll és nem látszik rajta semmi karc valamint körbe a króm keret... sokkal elegánsabb szerintem ez a régi 4X HD mint az említett telefonok
persze ízlés kérdése de ennek a régi telefonnak jobb kiállása van szerintem
a huawei formájában semmi formabontó dolog nincsen azt inkább hagyjuk
A házi feladatot elvégeztem ami a telefonok összehasonlítása és mindegyiknek a kijelzőfelbontása 720 x 1280 mindháromban 1GB ram van mindháromban 8 megapixeles a kamera és négymagos a proci
az akku is nagyon hasonló mindháromban
Snapdragon 410 és az újabb android miatt a spirit valamivel gyorsabb a huawei kb ugyan az.
viszont a régi 4X HD 16GB belső memóriával rendelkezik a másik kettő csak 8GB memóriával ebbe nem tudom miért kellett spórolniuk amúgy
Ezért kerülnek 2x annyiba...lehet valakinek ez megér 2x annyit de én ha lecserélem akkor nem egy szinte ugyan olyan teljesítményért fogok 2x annyi fizetni
Ui.:nekem a 4X HD sokkal jobban tetszik még mindig mint ezek
-
AliasB
senior tag
válasz
Darkcomet #28330 üzenetére
ezen jót nevettem na
Az lg spirit elbújhat a 4X HD mellett simán minden tekintetben
a huawei Y550 meg aztán pláne
ezek egyike sem ellenfele ennek a telefonnak
a G620s szintén
1 olyan dolog nincsen amibe jobb lenne
Ha ezek közül bár melyik is jobb a telefonodnál akkor azzal valami probléma lehet az 100%
Az itt a baj, hogy ha nem megfelelően használja valaki vagy hibás a telefonja akkor képes lehúzni és azt hinni mind olyan pedig nem. Itt van ellenpéldának az enyém és ezekkel az adatokkal tessék összehasonlítani őket!:
25-30ezres ár
Antutu teszten 18668pont
2 nap üzemidő (2140 mAh)
ha egy hónapig megy egyfolytában akkor sem lassú
soha nem akad vagy fagy le
4x1.5Ghz
1GB ram
16GB memória + 64GB MisroSD
8 megapixeles kamera
Video 1920 x 1080 30 f/s
Kijelző 1280 x 720Szóval írja bár ki mellé a telefonja adatait és meglátjuk melyik a jobb tessék!
És nem üres szavakkal kell dobálózni.Az akku meg attól függ ki mennyit használja. Nekem átlag használat mellett 2 napot elmegy. De ha pl GPS-nek használja valaki a telefonját akkor egyik sem bír pár óránál többet, játéknál szintén. Úgy gondolom az akku nagyon egyén és használat függő.
-
AliasB
senior tag
válasz
Darkcomet #28320 üzenetére
Bár csak így működnének a dolgok
régebben sok alkalmazással kísérleteztem amikor kerestem mire melyik alkalmazás a legjobb (már csak a bevált alkalmazásokat használom) na és amikor felteszel egy alkalmazást kipróbálod és ha nem jó leszeded akkor elég sok szemetet hagynak maguk után. Nekem a sok alkalmazás után muszáj volt újratelepítenem mert annyi szemét maradt utánuk. Elég probléma, hogy így vannak ezek megcsinálva. Persze nem új keletű a probléma hisz windows rendszernél is vannak ilyenek problémák, hogy egy programot leszedsz de mégis marad utána minden szemét. Én már nagyon ritkán próbálgatok új alkalmazásokat és csak a beváltak frissítgetik magukat ha kell.
Ez is érdekes, hogy régebben amikor kezdő androidos voltam mennyivel jobban érdekelt és kísérleteztem vele. Most már elmúlt ez a "varázs" nálam.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Darkcomet #28277 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Azért esett erre a választás mert mint mondtam én meg vagyok elégedve az LG telefonokkal. (most is g2 van) Viszont mivel a kollégámnak lenne nem akarok beérgni ha 2 np múlva a fejemhez vágja. Jelenleg egy szar s advance van neki amit szintén álltalam örökölt meg.
Úgy gondolom a 4x (20k-ért) egy sokkal jobb választás lenne. A lényeg, hogy ne legyenek fagyások és bírja ki az egy napot. Átlag felhasználó nem fog rajta játszani vagy romolgatni.
Még a g2 mini is szóbajöhet de nem tudom, hol van nála a lélektani határ árban.
-
AliasB
senior tag
válasz
Darkcomet #28263 üzenetére
A helyzet a következő: hiába fagyasztok bár mit is alvó módba mégis lehúzza az akkut (6óra alatt 50%ot alvó módba) megnéztem mi meríti le az akkut és a wi-fi sajnos. Amit ajánlottak adat figyelőt azt fel is tettem és alvó módba csak pár mega adatforgalmat generált. DE miért generált adatforgalmat? A wi-fi - Speciális résznél van olyan, hogy maradjon-e bekapcsolva a wifi alvó módban. Ott ki van választva, hogy soha azaz ki kellene kapcsolnia de ezt nem teszi és itt van a hiba. Egyenlőre ennyit derítettem ki, hogy alvó módba mégsem kapcsol ki a wi-fi. Ha kikapcsolom én a wi-fit akkor nem meríti ke az akkut. Magától nem tudja és épp azt keresem miért nem tudja. Van-e valami olyan config fájl amibe azt be lehet állítani vagy megnézni miért nem kapcsolja ki.
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
Darkcomet #28217 üzenetére
Köszi leszedtem ezt is és meglátom reggelre mit fog mutatni. Nagyon kíváncsi vagyok. És ez meg tudja valahogy mutatni, hogy az android oprendszernél lévő adat miből tevődik össze?
Ja és hol lehet beállítani, hogy csak azokat az adatokat mutassa amik 23-7óráig lesznek? Mert most is számol de az még nem érdekel. Egy skálát látok amin az adatforgalmat mutatja de ott nem látom azok miből tevődnek össze. Ahol az alkalmazásokat mutatja ott meg összesítve látod de mint írtam ez még nem érdekes számomra.
-
AliasB
senior tag
válasz
Darkcomet #28210 üzenetére
Az a baj, hogy másik alkalmazásnál nem jelent meg ekkora adatforgalom csak az android oprendszernél :S és nem mindig volt ez így hanem eljátszotta párszor aztán más megoldás nem lévén újra is húztam a rendszert. Valami nagyon betett neki és nem tudtam rájönni micsoda. Egyesével leszedtem minden alkalmazást és utána is voltak olyan adat használó alkalmazások, hogy 101127 meg ilyen számok a név helyén amit nem tudtam mire vélni. Ugye leszedtem minden feltelepített alkalmazást és utána azok eltávolított alkalmazások néven egyesítette és jelezte. Na igen de amik maradtak 101127 meg 101006 meg ilyen hülyeségek akkor milyen alkalmazások? Mondjuk azok csak pár MB adatforgalmat generáltak de idegesített, hogy azok akkor mik voltak? De az android oprendszer napi majd 200MB adatforgalma alvó módban...
Na de remélem már nem fog ilyeneket csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest