- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Alap böngészőnek Dolphint használok, az is azt nyújtja, mint a Chrome és ugyanúgy fűt is
Gondolkodom, hogy teljes egészében átállni Operára, de nem tudom... annak aki sír, hogy nem elég az aksi ajánlom a külső aksikat, én karácsonyra ha összejön meglepem magam egy 10400 mAh-ssal és akkor tuti nem lesz sehol problémám, mondjuk ezt főleg nem telefon hanem más eszköz miatt veszem, de ez másodlagos
-
Lac-coo
őstag
Nagy bölcsesség !
Viccen kívül, és bár nem akarok megint jajgatni, de minek ujjongani azon, hogy nulla használat mellett kibír két napot ,Persze kinek mi az intenzív használat, nem mindegy ugye, de én azt mondom aki közepesen is használja egész nap ( beszél, sms, net, fénykép ...) az már bajban lesz este ...De tegra3, ez ilyen, viszont ebben a rossz időben jól melegíti a kezem
-
palkrisz
csendes tag
Ezt, hogy csinaljátok??? Nekem a telefon max 10órát bír egy feltöltéssel.
Megy rajta: hspa, bt-on óra, ha kocsival vagyok akkor a kihangosító is. levelek, FB, talk folyamatos szinkron. Reggel my country 5-10perc levesz az akksiból 8-10%ot. És napi kb 2órát beszélek rajta...
Nálam 2töltés/nap -
Muki94
aktív tag
Oooh, van bizony. A dolog összetett és az eredményt nem lehet előre látni...
Az is csak vette a telefont magánszemélytől., akitől én szereztem. Hatalmas szerencsémre íratott adásvételi szerződést. Az eredeti tulaj "elfelejtette" fizetni a telefon törlesztőrészletét, ezért a T-mob letiltotta.
Létezik egy olyan eljárás, hogy Fizetési meghagyás.
A bűnös eladótól lehet követelni az adott tárgy értékének megfelelő összeget, és behajtásra is kerül ( levonják a fizetéséből vagy ingósságát elveszi a megbízott behajtó cég).
Így maaajd egyszer hozzájuthatok ahhoz az összeghez, amennyiért vették az elkövető személytől... 83k.
Nem elég egy új 4X-re...
Apró, de annál inkább fájó pont, hogy ez az egész történet legalább(!) 1hónapot vesz igénybe.
Viszont ha akadályoztatva van az ügy, fellebbezik az a kis tahó... akkor hónapok.
Nem tudom, mit fogok kezdni pénz és telefon nélkül, nem akarok venni valami feature phonet, a mobilnetet havidíja meg így is ketyeg. Jelenleg egy ideiglenesen kölcsönért Omnia 2-t használok, de valami agybaj.Röviden tömören ennyi.
Hozzátenném, Peje fórumtársunk nagyon korrekt és lelkiismeretes! -
-
Muki94
aktív tag
Lássuk csak...telefon: egy havi nyári munka plusz ezt-azt eladtam ( persze nyereséggel, másképpen nem érdemes
)
NAD lemezjátszó? Hibásan vettem 3 ezer forintért, felújítottam.
Dac? A tda1541 ic-t egy döglött philips cd játszóból bontottam, terveztem neki panelt, suliban kimarattam, egyéb alkatrész volt itthon.
Végfok? Teljes mértékben saját építésű, bárki által megépíthető kapcsolás, VF2 Konduktor.
SACD lejátszó? Döglöttként került hozzánk, a táphiba meg lett javítva, de már el is lett adva.
Hangfal? Inviteltől kaptam ingyen tabletet, annak az árából vettem...Nos, nem dúskálunk a pénzben, csak jó magyar ember módjára teszek-veszek
Ismerem azokat a hangfalakat, de 99dBa érzékenység az már félelmetes, még egy fejhallgató-erősítő is képes lenne meghajtani valamennyire
-
Lac-coo
őstag
-
Quqesz
nagyúr
én nem toom,de szívok.egyszer elkezdett lefutni az egyik usb-n,de egy idő után színesen világított a telo,majd lila lett a kijelző,ami egy ovális mentén befele jött a széle.eltelt kb 10 perc és semmi,majd a lila ovális ott maradt a kijelzőn ami már halványodott kicsit,de ha a régi verzióval használom akkor is ott van.ki érti ezt?
-
törölt tag
Amikor befejezi az upgrade-t, automatice ujraindul.
Akksi ki, hangerő gomb lenyom+power on+usb bedug, progi elindít, usb enabler elindít, jobb klikk-on, vissza program, kdz kiváladzt, flash elindít, szürke képernyő, usb lehúz, progi kilép, akksi berak, power on, hangerő le, usb bedug, progi indít, kdz kiválasztás, flash indít és így végig megy.
-
Muki94
aktív tag
Dátum szerint ugyanaz, kernel sem változott, base verzió sem.
Mivel a G-t nem adták ki, hanem egyből ezt... így a H gondolom a G valamiben ráncfelvarrott kiadása, semmi újítás/ változás.
Érdekes, hogy ez Nov19.-i build, az a bizonyos GLbenchmarkos elvileleges 4.1 leak pedig november 17.-én készült.
Lehet, hogy a H volt az utolsó jégkrém szenyás? (Remélem... igazából nem, teljesen lesz@rom. Kholk nyissa ki a bootloader, tovább nem is érdekel a gyári vonal)meunier:
Nem védek senkit, de fölöslegesen generálni a kommenteket sem kellene, baszus, ne legyen itt óvoda... hagyd békén. Ha hülyeséget szajkóz,majd akkor lehet osztani, most fölöslegesen nincsen rá szükség.
Egyébként ugyanaz az aláírása -
Lac-coo
őstag
Szerintem ez így logikus egyébként. Mivel nem atomerőmű, még a 4X sem, ráérne a vackaival foglalkozni mikor nem piszkálgatom
)Én úgy tudom, a háttér folyamatoktól vesz el teljesítményt az éppen történők javára ...
De ezen túlmenően is, logikus lenne valami extra prioritás a telefonkönyvnek, tárcsázófelületnek stb ...ha már telefon ...
No mindegy, kitárgyaltuk, most már tudom, hogy nincs semmi baj nálam, ez ilyen .
Ha gizdulni akarok, előtte titokban megnyitogatok mindent, aztán hívom oda a haverokat , hogy nézzék már milyen gyors ...!
Felvenni fel lehet, azzal nincs gond, csak az animáció döglik meg közben. mondjuk inkább az, mint hogy ne tudjam felvenni ...
-
törölt tag
Amikor megnézek ilyen kis ismertetőket, mindig vigyorgok. Én örülök ennek a telefőnnek. Amire használom, arra messzemenően megfelel. Jobbat nem is akarok magamnak.
A frissítést azért várom ám. Megjegyzem, azért itt sem fenékig tejfel az élet, mert ami kicsit bánt, az a frissítések, illetve azok elmaradása. Nem mintha nem lenne tökéletes a mostani rendszer, de a jópár androidos telómon megszoktam, hogy hetente, kéthetente felteszek valami friss cm-et. Ez nekem hiányzik, de ez az én egyéni szoc.problémám.Mosquito34:
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Minden megoldható igazából... az 808 visszavesz a jelszintből (ez hallgató is) ezért tisztább, az S3 meg azt hiszi csak beszéd van, ezért recseg ropog, de k@!*a hangosan...
Megjegyzés: Ne ilyen cuccokkal akarjatok koncertet liveba streamelni vagy felvenni
Egy ilyen koncerten még a minőségi erre szánt cuccok sem mindig szerepelnek úgy ahogy kellene.
-
Lac-coo
őstag
A pixelhibára kíváncsi leszek majd, én sajnos arra tippelek, hogy nem tekintik hibának, hacsak nem egy teljes pixel halott, de arra nagyon kicsi az esély ....Elvileg minden gyártó megjelöl valamilyen szabványt, amit betart, én nem találtam meg a leírásban se és weblapon se mit vállal az LG ....
-
toto0569
addikt
igen olvastam,Sony camera?műanyag lencse? és tudna jobbat csinálni csak lassú memóriára írni? ez utóbbi szoftveresen javítható szerintem. (javíts ki ha nem jól értelmeztem) Nekem 1.5 - 2.8 Mb közötti képeket csinál.Biztosan függ attol is ,hogy mennyire részletgazdag a kép ,szín ,fény.
-
Nekem alapvetően jó volt a Nexus S GPS-e. Ugyan lassan talált jelet, de utána stabil volt.
Viszont kollégám francia autójában nem volt jó a szélvédő alatt sem. Nagyon bizonytalankodott, ritkán talált jelet. Neki is Nexus S-e van, mindkettővel kipróbáltuk, ugyanaz az eredmény. Míg az én autómban mindkettő működött. Egyes gyártók fémgőzőlt szélvédőt használnak, ez okozhatta az amúgy is gyengébb GPS hibás működését. Illetve van első szélvédő fűtés is egyes típusokban, az is befolyásolja.
Lényeg, hogy a 4X sokkal hamarabb talál jelet, remekül működik a GPS-e. Majd azért csinálunk kollégámmal még egy stressz tesztet az autójában.
Szivárognak át a Nexus S tulajok. -
Muki94
aktív tag
Valóban, a mintafotókon elég alpárian néz ki az a tizedes drót, szerintem csak szemléltetésképpen csinálta meg... kizárt, hogy így összecsukja azt a szegény szappantartót!
Én azért kíméletesebb voltam... van itthon nagyon finom elemi szálas távközléstechnikai vezeték, abból készítettem összeköttetést.Killborn kollégának ígértem még egy "About phone" képmentést:
Egy bónusz kép, kicsit "nosztalgiázni" a pár napja kialakult kamera vitára:
Igazából érdekesség, hogy neoncső fényében automata módban egészen jól muzsikál a telefon!
(fotófénnyel készült - amire egyébként nagyon haragszom, mert ha nincsen jó fény, akkor úgy szétvilágítja a képet, hogy csak fehérség lesz):TITOK: Ha a képet nem egyből 3x nagyításban nyitod meg, akkor nem tűnik fel a részletszegénység!
Legyen a monitorod natív felbontásán a fotó, ne a végletekig nagyítva.AHHHJJ!!! Kell még egy kép, ez pedig fotófény nélkül készült, szintén automatán:
Quqesz: IKEA teszt?! Ráfújnak: eldőlt? kuka. Állva maradt? ELSŐ OSZTÁLYÚ ÁRU!
-
Muki94
aktív tag
NS és SGS ugyanazon probléma miatt nem talált gps jelet. A nyákot fedő keretben volt a GPS antenna, annak a csatlakozójának a kontaktja volt rossz. Egy darab papírlap a hátlap alá, megfelelő helyre elég nyomást biztosított a megfelelő érintkezéshez... bár én hajszáldróttal összeforrasztottam az érintkezőket...
-
Miksa64
tag
Törölte a driver csomagot, így több drivert sem telepített.
Újból telepítettem a csomagot és közben hiányolt valamit ami hiányzik a Windows média valamiből.
Meg is adta, mit kell letöltenem ami sikerült, de a telepítésnél azt mondta hogy nem ehhez a rendszerhez való.????????
-
Lac-coo
őstag
így van, van aki sokat kuporgat rá, joga van tudni, hogy szar a hang és a képrögzítés. Legalább a figyelmét hívjuk már fel, hogy öreg, azért meg kéne nézned előtte, mert lehet mást vársz ennyi pénzért egy elvileg csúcskészüléktől. De nem, megy a hájp, ebben minden tökéletes ....
-
Lac-coo
őstag
A blabla kit érdekel ??? Az érdekel amit látok.Valamire való teszter simán zavarba hoz bármit, aztán elmondja, hogy néha rossz képet csinál. LG kb néha jót is csinál . Tedd be ezt a képet, vagy bármi mást eredeti méretbe néhány más topikba, tedd mellé hogy ez egy 100 ropis telefon, és lesz néhol egy jó napjuk
Ezt őszintén mondom, nem első telefonom, meg családban is haveroknál is van pár, van mihez hasonlítani, mint mindenki másnak ...Ideális az lenne, hogy nem rábeszélünk mindenkit, ezt vedd meg, hanem elmondva keményen a hibáit maga döntse el. Ha mindenki rohan megvenni, LG az életben nem lesz hajlandó normális telefont csinálni ...
De valahogy mindig előkerül, hogy a másik harmadik még rosszabb ( a jobb másik harmadik az sosem kerül elő ...), hogy nekem jó, nem olyan rossz stb...Politikusnak készültök ?
-
Lac-coo
őstag
Hát ez még így halálba kicsinyítve is ronda ....Persze nem lehet tudni mennyire van sötét. Az tény, hogy rosszul működik kevés fényél, Wave-el rendszeresen vettem fel játékot monitorról, mert az a leggyorsabb, de az lg nem tudja olyan jól, egyszerűen kevés a fényerő .
Nekem fényképezőben még az nem teszik, hogy hiába állítom valamire a fókuszt, pár pillanat múlva elengedi ! Csak tudnám miért, nem viccből raktam oda, ha várni kell a pillanatra akkor ne rakja nekem alapra.
Rivjúkban sem tetszik sokaknak, elég sok kép megy a kukába miatta .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest