- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
Muki94
aktív tag
válasz
#84221696 #6676 üzenetére
Persze, hogy van, csak nem a kis hazánkban. Hanghordozó? Nyugatra üzemelnek külön "butikok" erre a célra...
Nem csodálom, hogy nem kaptál józan áron, hifistának lenni nem kifizetődő
Van itthon egy NAD "rút kiskacsám", egy tucat fincsi smooth jazz muzsikával, Hoboval, Hendrixszel, BB king... jaj, nem is folytatom. A probléma, hogy elöregedtek ezek a lemezek, újra pedig sajnálom a pénzt... hozzájutok a losslesshez más forrásból. Tudom, hallom, hogy teljesen más világ az analóg technika és egy DAC-on átcsorgatott adatfolyam, de sajnos itt van a kapitalista 21. század.
Ráadásul diák vagyok, saját keresetem nincsen, amit összehoztam az diákmelóból és jól véghezvitt üzletelésből van. Pont ez a helyzet az LG-vel is.Túl sokat dumálok, fölöslegesen!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#84221696 #6658 üzenetére
Ide ni:
http://zippyshare.com/ -
Quqesz
nagyúr
válasz
#84221696 #6567 üzenetére
naszóval nálam ez történt:
-aksi kivesz le gomb nyomva és bejön a s/w please wait......majd semmi(a gépen sem ugrik fel semmi) v szürke ablak
-aksi betesz le gomb nyomva és a szöveg megint kijön,de megint semmi hosszú percekig(gépen semmi mozgolódás
-aksi kint,power+le gomb nyomva villodzó képernyő zajjal
-aksi betesz egyszer megjelenik az LG felirat(ha elengedem semmi) majd megint felvillan és bejön a recovery menü zöld robottal,hasán már nem emlékszem mi-reboottal újraindulok...
ha esetleg meg tovább megyek a folyamatban,akkor meg a kdz nem enged bemásolni semmit,minden szürke...
szval mit csesztem el v csak az aksi van lemerülve(25%)
bocs hogy ilyen béna vagyok.....és tudom hogy ott a megoldás csak nem látom.... -
-
Muki94
aktív tag
válasz
#84221696 #6103 üzenetére
Nekem 14900 belső tárhellyel, de szerintem hagyjuk a különféle szintetikus tesztek mutogatását, mivel mindenkinek gyári kernele van, semmi értelme méricskélni. ~ 14k és kész.
Majd ha valaki közzétesz egy 15k fölötti eredményt, akkor felkapom a fejem, mert az már nem V10F-G rom lesz! -
wolruf
őstag
válasz
#84221696 #6030 üzenetére
Basszus, csak én vagyok elégedett a kamerával?
Szerintem teljesen jó. Ezt a lila foltot (még) nem tapasztaltam a képeimnél, de lehet, hogy csak szerencsésen fotóztam eddig (majd figyelem jobban). Off topicba rakom, mert amennyit erről a kameráról itt csámcsogunk az nem semmi
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
#84221696 #5668 üzenetére
Köszi.
Nem nagyon akarnék egyébként új romot, főleg, h elég sokan elégedettek a 4x gyári romjával, launcherével és egyebeivel.
Még a root-tól is fázom, de csak azért, mert nincs Android-os múltam, remélhetőleg ez idővel változni fog.
Kicsit utánaolvastam a garanciális dolgoknak is. Tehát mivel az LG hivatalosan nem forgalmazza itthon, ezért függetlenül nem lehet sehol sem 2 év gyártói garival kapni.
Kivéve a szolgáltatóknál...
Viszont a különböző bolti változatoktól kicsit fázom, kb. mint ahogy Carambola is említett ebben a hozzászólásban.Ahol 2 év garival adják, ott az 1 év gyári + 1 év boltit jelent, vagy mindenhol 2 év boltival árulják? Ugyanez a kérdés az 1 évre is - külön nem jelzik sehol, h gyári gari lenne, sima boltit viszont nem nagyon szeretnék...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
#84221696 #5603 üzenetére
"Akit esetleg zavar, hogy none notification, az szedje le az XDA-ról az Lg Notication appot. Egy root azért kell hozzá."
Utánanéztem és a topicjában vki azt írta, hogy a NoLed alkalmazás is jó, ahhoz ráadásul nem kell root...
Kérdés, h nem Amoled panelhez is megfelelő-e?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=hu
Más. Nincs Android-os múltam, ezért sorry a láma kérdésért. Olvastam itt (is), hogy mindenféleképpen EU romosat vegyek, nehogy ázsiait. Ezt pontosan hol tudom megnézni a telefonban? Menü - Beállítások - stb.? Vagy ha magyar nyelvű az Android az már garancia az EU romra, hiszen úgyis csak abban van magyar nyelv?
Ha veszek, szeretnék függetlenül készüléket venni, mivel pofátlanok a szolgáltatói árak. Ahhoz, hogy minden cucc (mobilnet, sms, mms, stb.) pöpecül menjen, be kell majd állítani még egy néhány dolgot, vagy azzal, h beteszem a SIM kártyát és felismeri, h Telenor-os, azzal már menni fognak ezek a funkciók is? (bocs, eddig csak egy okostelóm volt, az is szolgáltatói). -
dave_gahan
aktív tag
válasz
#84221696 #5603 üzenetére
Ha nem akarok rootolni, akkor semmi más lehetőség nincs az elmulasztott hívások/sms-ek láthatóvá tételére? Ti mindig lenyomjátok a bekapcsológombot, h lássátok ezeket?
Egyébként köszi mindenkinek, aki válaszolt. Továbbra is szemezek a telóval az értesítési led hiánya és a gyengébb bitrátájú videofelvétel ellenére is. Elsősorban én is tartalomfogyasztásra használnám, arra pedig üdítő lenne a mostani C7-esem után.
A felmerült vitával kapcsolatban: a kritikusok 100e Ft körül mire váltanának? Ilyen paraméterekkel rendelkező egyéb mobilt nem találtam. -
Muki94
aktív tag
válasz
#84221696 #5346 üzenetére
Na, már túl is fizették
Nagyon remélem, hogy özönleni fog a sok főzött rom!
Amint van megfelelő build, nem érdekel, mit szenved ki magából az LG hivatalos frissítés gyanánt.
JB-re vannak megfelelő driverek a Tegra 3-hoz, ne legyen már más akadályKinder:
Holnap jön az első éles bevetés, ha egy átlagos napomon veszélyesen jobban merül, mint egy Qualcomm S3 1850-es akksival, akkor mérges leszek. -
jooker82
nagyúr
válasz
#84221696 #4870 üzenetére
Megkérhetnénk téged,hogy ezt egy 1 hsz-ba,való szövegként ird össze?,előnyei,hátrányai,ha valaki benéz a topicba,tudja,h mi a szitu.... Külső,anyaghasználat,kijelző,aksi,testreszabhatóság,kopás,karcállóság,működés...Vázlatként,ha megirod,jó lesz és majd kiegészitjük,ha valami hiányzik...
Köszi -
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#84221696 #4075 üzenetére
minden telónak megvan a maga keresztje...kinek a kies,kinek a kdz,kinek maga a gogli stb...egyszer meg kell tanulni,azt nem lesz talán gond...
vannak amúgy érdekes dolgok.árult egy srác huawei ascend p1-et 110e-ért és nem akarta lejjebb engedni és a gari ő volt(mármint majd ő beviszi ha gond van) és inkább ezt vettem akkor 106e-ért
-
kungzi
veterán
-
toto0569
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest