- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullw
tag
válasz
Tiger. #24489 üzenetére
Én vettem után gyártottat, 3,7V-os, 4300mAh-s. Működik vele, de mivel a gyárival alig használtam, így nem tudom megmondani neked, hogy mennyivel bírja tovább, de lehet semmivel. Mindenesetre jó nagy, meg jár hozzá egy nagy hátlap is, aztán meg is van a súlya, így bárkit fejbe tudok vele úgy vágni, hogy attó kódúl!
-
-
bullw
tag
válasz
Tiger. #24410 üzenetére
Nekem is szokta zabálni, de mikor megnézem az akku használatot viszonylag sima a vonal, viszont hosszabb használat után, mikor több az adat, és sűríti a képet, akkor látszik meredeknek. Tényleg az van, amit már párszor elmondtak. Vannak dolgok amik fokozott akku használatot csikarnak ki. Ezeket vagy letörlöd, vagy hibernálod, szóval magadnak optimalizálod a rendszert.
1 óra 10 perce fut most akksiról a teló, és 97%-on állok... pedig használva nem nagyon volt...Általában a mobilnetről is elmondható, hogy eszi az akksit, meg az olyan appok, amik folyamatosan frissítgetik az adataikat. Nekem ilyen az időkép, a viber, vagy épp a FB messenger.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Tiger. #24199 üzenetére
Van total commandered?Lehet nem segít semmit de egy próbát megér
MTP mód használata Total commanderrel.
MTP mód használata Total commanderrel.
1. töltsük le a megfelelő plugint
2. Csomagoljuk ki a total commanderünkbe ez a kettő fájlt
pluginst.inf ---- wmdmplug.wfx vagy 64bitre wmdmplug.wfx64
3. Indítsuk el a total commander-t
4. Beállítások - Általános beállítások-ban a bal oldali menüből a Beépülők-et, majd a jobb oldali gombok közül kattints a File rendszer beépülők (.WFX) melletti Beállítás-ra
5. A megjelenő kis ablakban kattints a Hozzáadás gombra, majd tallózd be a már korábban a TC főkönyvtárába másolt wmdmplug.wfx nevű fájlt, kattints a Megnyitásra, majd a kis ablakban az OK gombra, és a Beállítások-ban is OK-zd le az ablakot!
6. Nincs más dolgod mint csatlakoztatni a készüléket az USB kábellel, majd TC-ben kiválasztani a Hálózat-ot mint meghajtót, és a megjelenő MediaAudio bejegyzésre "kétszerklikkelni". -
-
-
-
hanics
aktív tag
válasz
Tiger. #23762 üzenetére
igazából minden romba ugy néztem be lehet integrálni a driver frissítéseket, de eléggé bonyolult elsőre összerakni, persze recoveryből feltenni könnyi de összerakni már annyira nem.
Kemény fába vágtam a fejszém, mert még engem is meg izzaszt a rom készítés főleg hogy olyan kritériumai vannak hogy ........ fejjel megyek a falnak......Mindenképpen 64bites Linux aztán hozzá 64bites java sdk ,háháhá de abból se mindegy melyik kell
Aztán eröszakoljuk meg a java környezetet linux alatt. az még megy
Majd jöhet az android sdk... vááárgyááá várgyááá az se mindegy
majd ha mindent leszedtél akkor erőszakold meg a telefonod szó szerint. Mivel kell a telefonról a local_mainfest.xml mindenképpen. Ha az megvan a linux terminálunk ellátogat az internetre és letölt vagy közel attól függ 6-21 gigányi androidot....és ha ez mind megvan neki állhatsz romolgatni
Isteni.... -
rgeorge
addikt
válasz
Tiger. #23738 üzenetére
Ha rátolod max-ra, azzal éppen azt éred el, hogy az automata is magasabb fényerőt állít be. Ezzel nem a szenzor érzékenységét állítod, hanem az automata által használható legmagasabb fényerőt. Akkorára érdemes állítani, ami (nem automatán) Neked elég mondjuk erős napfényben.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tiger. #23732 üzenetére
Amikor bekapcsolod az energiatak üzemmódot,akkor az értesítő sávban lesz egy sor(meg egy ikon),ami ha eléri a százalékot szürkéről kékre vált,de ezt megelőzően megjelenik egy ablak a kezdőlapon,hogy elérted a százalékot és ott le kell okézni,hogy bekapcsoljon.Ha ezt nem tetted meg,akkor az energiagazd menüpontot ki/be kapcsolod és megint megjelenik a figyelmeztető ablak.
Dj
Jó mókát hozzá!én egy asus memopad hd7-et nyüstölök és élvezem(kivéve az asus billentyűzetet,az egy fos),de azért a launcher itt is lagol....4.2.2 van rajta..telóban meg G2 meg N5 piszkálja a fantáziám,de nem bántam meg a 4X-et sem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tiger. #23673 üzenetére
Ööö...most a zoomal vagy a fókusszal van gondod?Az autó fókuszálás meg van itt is,csak lassabnak tűnhet,de ha rányomsz a kijelzőre oda fókuszál.Ha nem várod meg a zöld négyzetet,akkor is fog képet készíteni,de az lehet nem lesz éles.A zoom meg digitális,ami sokkal rosszab az optikainál.Mikor zoomolsz,akkor csak a képet nagyítja ki,ezért rossz minőségű(lényegében felnagyítja a képzajt),de nem csak ennél a telónál(kompakt fényképezőnél is ez van).A nokia n8 meg fényképezésre lett kihegyezve anno(meg vszínű a cmos is nagyobb benne+12 mp)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tiger. #23582 üzenetére
A 4 magot nem veszi le,de ha nem használod,akkor az ötödik mag megy 520 mhz-n.Viszont van olyan app a playen,amiben be tudod állítani,hány mag mehet(de állítólag nem volt nagy különbség).Nem minden app használja a 4 magot.
tfery
A G2 ebben a hónapban megkapja a 4.4-et(info gsmarena)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged