- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani_model
csendes tag
válasz
RaveForce #19336 üzenetére
Na tisztázzuk. Nem nyomkodom erősen. Kifejezetten épp, hogy oda érintem az ujjam hegyét. Nem szoktam vele erőszakoskodni. Az asksija tele van fullra, most töltöttem fel.
Nem tudom mi ez, de biztos nem mechanikai hiba. Mert tokban van amióta megvettem, nyomásnak sem volt kitéve.
Szóval ez a beégés nem hiszem, hogy tőlem/áltam van.... -
Maxtreme
addikt
válasz
RaveForce #19059 üzenetére
Háát. Tény hogy az arenanak viszonylag jó hangja van, de gy normálisabb mp3 lejátszót azért meg sem közelít. A kb 2 éve használt samu k3-mam ég és föld hozzá képest (senh. cx500-al használom. Természetesen az Arenat is azzal próbáltam)
De tény hogy az átlag telefonoknál jobban teljesít (pl az előző samu 5230-am, vagy a d900-am az valami katasztrófa volt hangzás téren) -
Mercutio_
félisten
válasz
RaveForce #17969 üzenetére
A gyerek nem szereti a sok basszusos tucc-tucc zenét, és zavarja, ha nem szivárog be minimális hang a környezetéből, továbbá allergiás rá, ha valami mélyen a fülében van
Tréfát félretéve: Ha valaki arénával hasonló funkciókat tudó, jó hangú, újszerű állapotú fülessel rendelkezik és elcserélné gyári hasonló állapotú arénásra (még a tartalék fülesburkolatok is megvannak) dobjon 1 privátot.)
-
-
risnos
tag
válasz
RaveForce #17390 üzenetére
Azt nem tudom megmondani, melyik fw-n hogyan hülyül meg a Wetravel, de valamilyen befolyással bír a progi futására a szolgáltató és az fw is. Nekem T-s a teló és V10v az fw. A Wetravelből a v0.9.08 van fent jelenleg, de már kipróbáltam a v0.9.12-őt is. ( a Wetravel honlapról tölthető le csomagban.
A No Maps Data több okból jön elő :- 1. ha nem zöld fent a pötty , vagyis nincs GPS pozíció. 2. - ha nem jól van beállítva a térkép tipusa ( a Hotfiléről töltött Bezke -féle 300 MB-s Wetravelben a default zoomout a jó). Más térképcsomag esetén a kísérletezés marad.
3. a root directory rosszul van megadva.
4. rossz a WeTravel verzió a te telefonod fw-jének.
Jártam már én is így, de addig próbálgattam a Wt verziókat, amíg nem működött rendesen.
Az újabb verziók elég jónak tűnnek. Az rc26-tal befaragtam én is , de lehet nálam a memkari is ludas volt valamiért. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest