Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slimer
csendes tag
válasz
Apakara #19024 üzenetére
...tudtam, hogy vki le fog dorongolni, úgyhogy idézem fentebbről önmagam: "Mielőtt lehurrogna akárki, tényleg érdemes a többi márka hasonló kategóriás készülékeit megnézni, én is azt tettem."
Tényleg vettem a fáradtságot, és kezembe vettem a többi HASONLÓ KATEGÓRIÁS!!! készüléket. Ezek alapján jutottam a fenti következtetésekre.
Mellesleg pont az itt olvasottakból kifolyólag vettem meg a telefont, és utólag azt mondom félrevezető volt. A készülék hibái egyébként mind megjelentek más, az ismerőseim tulajdonában lévő (5 db) telefonokban (pl.: bejövő híváskor sötéten maradó képernyő, zenelejátszásnál számok "némán" maradása, stb.).
Sztem a negatív tapasztalataim megosztása pont hogy segít a potenciális vásárlóknak a döntésük meghozatalában, így az, hogy TE sértő módon ezért ledorongolsz, inkább tűnik Arena "sztárolásnak", mint az, hogy megírom, mit próbálok ki legközelebb.
Azt, hogy miért tartottam ki ilyen sokáig mellette, tökéletesen eltaláltad: vakításból. Mint az emberek kb. 90%-a. Most is tartom a véleményem, miszerint a mai napig az egyik legszebb telefon.
Végezetül, ha olyan sértő hangnemben szeretnék írni, mint TE, azt írnám, hogy nyilvánvalóan irigy vagy, amiért sok-sok spórolás és nélkülözés után végre meg tudtál venni egy komoly telefont, és amikor azt olvasod, hogy tulajdonképpen egy rakás sz*rra dobtad ki az összegyűjtött kis pénzedet, azt kezded el bántani, aki nyilvánvalóan kéthavonta tudja lecserélni a készülékét, ha akarja...
De hát ez ugyanakkora ostobaság, mint amiket TE leírtál, úgyhogy Én nem írok ilyeneket.
Baráti üdv. -
Peti_KM900
tag
válasz
Apakara #16521 üzenetére
Nekem sincs szükségem rá, én is csak kipróbálás szintjén szeretném használni.
Más: A StampID3 Tag-el az Artist-hoz írtam be különböző szövegeket, de amikor kiválasztom az előadó szerinti listázást, nem azt csinálja, mint amit várok tőle, hogy kell megcsinálni, hogy pl. az "Új" szóra szűkítse az előadókat?
-
higany4819
csendes tag
válasz
Apakara #16483 üzenetére
Hali! Én megpróbáltam pc suite segítségével telepíteni ezt a gps progit, de a végén kiírja, hogy a telepítést a készülék kijelzőjén kell befejezni, ott meg ugyan úgy rákérdez, hogy letöltse-e a cuccot, aztán kiírja, hogy túl nagy fájlméret és ennyi. Hogy lehet másképp csinálni?
PC suitén belül a JAVA résznél próbálkoztam a telepítéssel, de ugyan az az eredméyn, túl nagy fájlra hivatkozva. Plíz help! -
sBc
aktív tag
válasz
Apakara #15283 üzenetére
Az, hogy 10 perc után megszakad a net arra még nincs megoldás, az általam adott beállítás a Wifi-s YouTube lejátszásra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jogász topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest