- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Sorcery #19746 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nagyon tetszik a telefon, szimpatikus, minőséginek gondolom, de a szoftveres hibák miatt...nemtudom.
Ha valaki meg tud nyugtatni, hogy fagyás nélkül, ébresztéssel, normálisan tudom használni, akkor tovább nem gondolkozok, és megveszem ezt.De úgy láttam, hogy minden szoftban van valami, ami nem működik jól
-
Fooler89
őstag
válasz
Sorcery #19619 üzenetére
"50 misiért"
Azaz 50 millióért?
Amúgy multimédiában elég erős ez a telefon. Zene nagyon jó, kamera bizonyos határokkal használható. De ez nem egy okos telefon.
Androidról meg ahogy olvastam a fentebb linket oldalon, a legtöbb ember már túladott ezen a telón, nem hiszem, hogy lesz de ha lesz is akkor olyan jó lenne.
Sajnos gyenge ez a proci.Ha most vennék telót 30k körül, én egy samsung i900-at vennék, majd rá tennék egy sector's szoftott. video
-
Thauglor
aktív tag
válasz
Sorcery #19609 üzenetére
Hát bocs
De pl i5700 többet tud, 2.1-es androiddal a kijelzője is nagyon jól pörög, és 60 alatt is dobálták már sok helyen, a régi gagyi 5800-ás pl olcsóbb (bár tény hogy csunyább gagyibb kijelzős) de nyilt oprendszer, és én márkafüggetlenül írtam a tapasztalatomat, azért, hogy aki esetleg olvassa, számítson ezen meglátásokra is.
nem riogatás, tapasztalat amit írtam. S ha véletlen neked is meghal garin kívül és fizeted a 1x 000 ft-os Touch-cserét, nem így reagálsz az írásomrapersze ez 10/3. De ha közte vagy?
-
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19462 üzenetére
Lassú a za böngésző, nem?
Nekem firmware F-el a youtube felajánlja, hogy mien minőségben akarom nézni, és a jobb minőségnél alapből teljes képernyőre rakja.de ha ez a kérdés csak a bolt-ra korlátozódik, akkor nem tudom. 1x próbáltam, lassú volt.
de lehet, hogy tévedek.... -
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19422 üzenetére
Majdnem. Nos, azt tapasztaltam, FW frissítés után elszáll, és összekeveredik pár apróság: pl városok nevei.
A factory reset az új FW-t "rakja fel újra" - bár hülyén hangzik, kijavítja azokat a keveredéseket, amik az előző FW-ből maradtak.
Viszont tényleg mindent ki kell mentened máshova, ha a telódon tárolod.
Sajnos ezek el fognak tünni. A telefon nevek is, ha nem a SIM-re mentetted.ez az ára sajnos ....
-
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19415 üzenetére
VILÁGÓRA PROBLÉMA:
szofrissítésnél lehetnek gondok, keveredések előző mentések miatt.
a megoldás: Fw frissítés után ments le minden adatot, és kénytelen vagy FACTORY RESETET csinálnisajnos ezzel minden eddigi beállítás elvész.
viszont utána műkködni fog.
ez az "fw frssítés házilag" átkahívópanelen: 1809#*900# a menüben a Factory reset.
-
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19407 üzenetére
Még kell pár nap, hogy minden felületet megcsináljak, meg kicsit még gondolkodom rajta, vannak technikai hibák sajnos, pl.: photoshopal csinálom, de pár png-nél van némi hiba,ha a telefonon megjelennek.
A magyar FW-t, ami F-es verzió, azt itt is megtalálod szerintem, Open Hungary, ha jól emlékszem: http://is.gd/58eE9
vagy mylgarena.com
De az ekső link letöltési link, mennie kell -
Erdelyit
tag
válasz
Sorcery #19333 üzenetére
Majdnem gyári kinézetű, a háttér a Wn7hack-ből van, az indikátor ikonok valami másik szoftból, a 4. kamerahang néma, fókusz, videófelvétel hangok lehalkítva (nekem túl hangos volt). Egyébként gyári ikonok, gyári óra, gyári widgetek vannak benne. Ami zavaró lehet, hogy sms írásnál a nyelv mindig visszaáll angolra.
-
dani_model
csendes tag
-
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19323 üzenetére
Na mesélj. Miben jobb? Érdekelne. Esetleg új ikonok vannak bene? Vagy hol lehet képet megnézni? sehol sem találok.
Nekem V10P-vel minden megy, az FM transzmitter 4 méterről basszussal is megye. Meg wifi is megy...youtube is.
Szóval minden van benne, csak kézírás nem.Mi van ebben a 3. verzióban?
Köszi. -
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19317 üzenetére
A VUI fájlokat egy oem_code.fls fájlba kellene beleraknod.
számomra is kicsit furcsa most, mert elakadtam a Crystal menü készítésével. Valami nem stimmel teljesena PSI fájlt kéne módosítanom, a cust mérete miatt.
de gondjaim vannak vele. hex editorral kéne,de nem tudom mire kell változtani a startot és lengthet. -
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19306 üzenetére
getjar.com oldalról szedtem én is.
ha wifi megy, akkor mennie kellene.
most keresgélem, azt tudom, hogy lehet aDPAD-ot kiszedni a játékokból, de a méretezést próbálom megcsinálni.farm frenzy megvan, kp500-on megy teljes képernyőn elfektetve, nagyon király!
de arénám a sztátusz line-t fent nem takarja el
FW -ból a V10P van fent. -
dani_model
csendes tag
válasz
Sorcery #19292 üzenetére
A routerek szarok
De ez a dupla kép nem világos.
Ahhoz, hogy kirakj valakit a zöldecske asztalra, ahhoz rendelj egy képet, fel kell a telefon memóriájába másolnod a telszámot. Így kettő lesz. Egyik a telón másik az USIM-en.
Namármost, ez után pedig egyikhez, ami a telón van, ahhoz rendelhetsz hozzá egy fényképet.
Célszerű nem microsd kártyára menteni ezt a képet. Ha sd kártyáról akarod, akkor ő dupláz ELVILEG! egy másolatot a telefon tárhelyére.A csengőhangokat is csak a teló memóriájából kell beolvastatni. Akkor nem lesz akadás meg hasonlók. Mondjuk én tuti kitörlök minden alap hangot az FW-mben, és amik most vannak berakom helyettük, HTC és iPhone csengéseket. Bár, van 2-3 lg is ami jó szerintem.
Lassan nekiállok modolni
szerintem holnap otthon vidéken, úgy is csak unatkoznék
Először MAYA Civilization topmenüt és widget menüt meg billzárt akarok csinálni.
Majd közlöm az eredményeket
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest