Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandes11
csendes tag
válasz
sasa21 #18658 üzenetére
Sasha, látom te benne vagy a dolgokba. Azt meg tudnád nekem mondani h mért nem megy az MMS küldésem meg a Net-em? Hiába állítgatok mindent. T-s volt V10v soft-al de függetlenítve lett és meg Pan-os vagyok de ez a cucc ez sehogy se megy.Most a V10f van fent de már probáltam V10P-vel azzal se ment. Tudsz nekem megoldást?
-
Erdelyit
tag
válasz
sasa21 #18646 üzenetére
Sasa! Látom Te nagyon benne vagy a moddolgatásba. Én egy dologra nem jövök rá, és gondolom tudsz segíteni. Amikor váltunk a Parancsikon-Widget-Névjegyek-Multimédia lapon oldalrahúzással, akkor alul az eredeti ikonok látszanak amíg fordul, csak azután jelenik meg az az ikon amit én rakok fel. Tehát azt hogy lehet kicserélni ami fordulás közben látszik? Egyáltalán ezeknek a hátterét lehet módósítani? Mert azt sem találtam meg sehol.
-
Arenastag
csendes tag
válasz
sasa21 #17976 üzenetére
Észrevétel az Fw-vel kapcs: A képernyőzár képernyőn, ha rányomok a feloldásra, a htc-s ora és a dátum sárga felirata balra kezd elúszni, a dátum sötét háttere viszont jobbra. Nem fikázásképp mondom, csak észrevétel szinten. Amugy tetszik eddig, még ami nem nagyon jön be a kocka mögötti háttér
-
KennyONE
aktív tag
-
saphancs
aktív tag
válasz
sasa21 #17634 üzenetére
Hozzáteszem még, hogy a szoftver hibát nem úgy értem, hogy a te szoftvered hibája... Egyik arena ilyen, a másik olyan... nekem például az egyik V10p-s mod nem volt hajlandó működni sehogyan sem.. (crystal blue, talán...). Felraktam és egy bug volt az egész telefon. Semmi sem volt ami normálisan működött volna..., feltettem egy másik szoftot és tökéletesen ment minden, aztán egy idő múlva újra a crystal blue-t, és megint rossz volt...
Feltettük ugyanezt a szoft-ot egy ismerősnek... azóta is ezt használja!!!
Szóval egy szónak is száz a vége... az arena egy nagy talány... és én IMÁDOM!!!(amúgy nekem nagyon bejövős a szoftod, szerintem ma v. pénteken fel is varázsolom..
)
-
kiski
aktív tag
válasz
sasa21 #16850 üzenetére
Nos, a képek alapján (jöjjön először a hideg, utána a meleg):
Nekem a galéria ikonja a parancsikon képernyőn nem tetszik. Vágd le a fekete sávot, vagy küldd át, levágom, hogy átlátszó legyen.
A tárcsázó gomb szintén nem jön be...
Én a galériát is picit átszabnám, kevésbé "bonyolult"-ra. Igazából így ezek a hibák jöttek le elsőre. Mi az alapja?
Nagyon jól kinéző kis fw lett, utólagos engedélyeddel szeretném kicserélni bent azt a 2 ikont, illetve szerintem a menüben az fm rádió ikonja túl nagy, én úgy 10 pixellel kicsinyíteném!
Nagyon korrekt munka, le is töltöm, és ha beleegyezel azt a néhány ikont kicserélném.
Csak így tovább!szerk: miért rapidra tetted fel? Mit takar a digitális keylock verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűnyíró topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest