- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Despy
tag
válasz
Erdelyit #20723 üzenetére
Több mint 2 év használat után egyértelműen ki merem jelenteni. Ez a telefon egy f0s.
Van aki ezt nem meri leírni, mert nem fél attól, hogy hülyének nézik, hogy vett több tízezer forintért egy használhatatlan vackot, van aki meg nem fél ettől, ezért le meri írni.
Olvassatok vissza! Két féle hozzászólás van:
1. Van aki szidja mint a bokrot.
2. Van aki elkezdi dícsérni, hogy hű de király teló, nála semmi baja nem volt, csak a szokásos: nem ébreszt néha, lemerül az aksi max. 1 nap alatt, GPS része lassú, nehezen pozícionál, fényképezésnél néhány fotó után lemerül, sokszor fagy, néhány dolog csak a service menuben bonyolultan állítható pl. hangerő, gyenge a processzora, lassú a menü és sok helyen teljesen logikátlan, magától kikapcsol néha de nem sűrűn.Könyörgöm: A 2. pontnál falsorolt dolgok normálisak/szokásosak egy telefonnál???????
Engem ezek közül 1-2 is teljesen kiakasztott, nemhogy az összes!!!
Ez egy kifejezetten rossz telefon, ezen nincs is értelme vitatkozni. (MP3 lejátszónak lehet, hogy tényleg nem rossz - talán még a kijelző képét lehetne pozitívumként említeni - de ez egy telefon kellene, hogy legyen!)
-
ko9
addikt
válasz
Erdelyit #20406 üzenetére
Üdv!
Formáztam, 40 mega maradt... Ráhúztam a V10P-s szoftot vissza, azzal is ez a helyzet, ergo nem softhiba... Az a fura, mikor rádugom a kábelt, nem kérdezi a kapcsolódás módját, hanem egyből arra kapcsol, ami alapból ki van neki jelölve, ha menüben visszarakom mindig kérdezre, akkor meg arra, ami előtte volt
Factory reset, memóriarekesz-ürítés, meg sima visszaállítás is volt már párszor, nem segített..
Valami tipp valakitől?
Azért nem hiszem, hogy hardveres hiba, mert a telóban tudok rápakolni. Ha telerakom ezt a 40 megát, azt telóban átrakom máshova, akkor ottvan, vagy ha BT-n küldök rá, odamenti... Ergo jó a tár, csak a gépre nem kapcsol... -
Lite
őstag
válasz
Erdelyit #20304 üzenetére
Nyomtam Factory Reset-et, utána működött, kb. 2 napig (tesztelve is). Aztán kezdett megbolondulni újra. Az ébresztő ugyan visszajött, de a képernyő össze-vissza kezdett működni a felső sávban. Szervíz menü, nyomkodás, a teteje nem okés. Kikapcsol-bekapcsol-lement gépre, láss csodát, a LEGESLEGFELSŐ sor újra él. Szóval itt van az a pillanat, amikor a szoftvert is komolyan kezdem hibáztatni, mert ez így nem egyértelmű hardverhiba...
-
RejtetMasina
csendes tag
válasz
Erdelyit #20299 üzenetére
XP-m van, és először a CD-ről tettem fel USB-t, aztán netről szedtem le valamit, nos egyik esetén sem ismerte fel a telót. Telót ki-be kapcsoltam, gépet újraindítottam, de így sem ment tegnap. Nem tudsz egy XP-hez jó USB illesztőt?
Utána pedig próbálkozok majd az USB áthelyezésével is.
-
asd433
csendes tag
válasz
Erdelyit #20285 üzenetére
Üdv!
Nekem is ugyanaz a problémám a telefonnal, mint gabo1014-nek. Az érintőkijelző felső része nem működik. A Szerviz menüben megpróbáltam az érintőképernyő tesztet és az eredmény: [link] Látható hogy a 0-9-es mezőkben nem reagál az érintésre.Az érintő plexi kicserélésén kívül más megoldás létezik?
-
Lite
őstag
válasz
Erdelyit #20285 üzenetére
A vinyóknál működik az R-Studio, az visszahozza a dolgokat. Itt még nem próbáltam, azért kérdeztem. A képernyő felső sora hol érzékel, hol nem. Néha beégés látszik rajta (máshol), vagy lassan tűnne el az előző 1-2 karakter. Akkor ez most milyen hiba? Csak soft, vagy ebből csere lesz?
A V10p melyik kiadása a legstabilabb? Az utolsó valami németeknek szánt, 2010 közepe tájáról. Az jó?
-
erabera30
csendes tag
válasz
Erdelyit #20159 üzenetére
Szia!
Hát 1. nincs másik partícióm
2. azt persze nem tudom hogy hibás a fájl vagy sem.
3. próbáltam ,de ez sem hozott sikert.
És igen iphone lett volna csak hát az a pohárka bor amit párommal elszürcsöltem megtette hatását
Érdekes módon az asztali gépen is ugyanúgy jártam szóval ,vmit csak én rontok el
Azért köszönöm a tippeket.
Üdv -
JustSimple
tag
válasz
Erdelyit #19916 üzenetére
Hát igen, az egyik, hogy a mérete jóval kisebb lesz a videónak. A másik szempont pedig az, hogy elhanyagolható az a különbség, amit a sztereó nyújt, én legalábbis így tapasztaltam filmnézés közben.
Ez csak egy ajánlott opció, ha valakinek sztereó kell, úgyis azt fogja használni
-
Psychlo
tag
válasz
Erdelyit #19753 üzenetére
Szia!
Nem bakpcsolásnál van gondom, hanem mondjuk be van állítva egy videó csengőhangnak és hívnak és csak bekapcsol a kijelző de semmi, csak a kioldás gomb látszik de nem reagál. Csak akksi kivétel segít. Van, hogy csak simán elkezd rezegni és nem lehet vele csinálni semmit szintén csak kiold gomb és nem reagál szintén akksi ki és megjavul. És van hogy csak simán felvillan a kijelző és úgy marad mintha hívnának de se csengőhang se semmi és csak akksi ki. Olyat is csinál még ha mondjuk zsebemben van sokáig akkor ha előveszem és kioldom a képernyőzárat elcsúszik az érzékelő és nem azt csinálja ahová bökök hanem jó pár sorral lentebb, ha ismét lezárom és vissza feloldom megjavul. Mióta kivettem a kártyát nem csinál semmi ilyesmit, lehet a kártya sz.r még megpróbálom formázni hátha segít, vagy az fw nem kezeli rendesen.
-
dani_model
csendes tag
válasz
Erdelyit #19389 üzenetére
Na figyelj. Az az érdekes, hogy ezért kell átalakítani a PSI fájlt. Ezt írták angol fórumon. Hogy ez a méretváltozás ne legyen hatással rá.
Nem tudom, hogy érdemes e átkonvertálni, vagy sem. Szerintem nem, felesleges. Engem ez zavar, hogy mások mindenféle hülye képet, ikonokat kicseréltek,és arra akkor gond nélkül engedte?
Vagy a másik amire gondolok, hogy magát a VUI fájlt kellene megnyitni tömörítő progival, ezzel akármilyen zip meg ilyesmik, extractolni a fájlokat. Ezután az archivumba az új képeket berakni és menteni.
Eddig úgy csináltam, hogy ZIP-re neveztem, és megnyitottam total comanderben, majd bemásoltam. Lehet, hogy ez a gond???
Nem tudom.Már rég lehetne a Crystal menüje :S ha nem szarozna ezen a kurva FLash Tool E2!
Nem értem, mi a gondja. A Kp500 cust fájlnál könnyebb volt és egyszerűbb, ha betelt a lemez, kiírta, max letöröltem 1-2 csengőhangot.NEM ÉRTEM! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
-
krisz12071
aktív tag
válasz
Erdelyit #19369 üzenetére
Oké,már beugrott mi az FR,csak annyira elborult az agyam a zenelejátszó miatt,hogy nekem kellett majdnem factory reset!
Megcsináltam,de a helyzet változatlan!
Próbáltam a Id3 szerkesztőt is,kitöltöttem mindent,de semmi változás.
A szoftvercserétől meg félek kicsit.Gyakorlatilag az itt lévő hozzászólók nagy részének még nem sikerült megtalálnia a tökéletes szoftvert!Ők legalább tudják mit csinálnak,velem ellentétben!Én nem tudom honnan szedjem össze a jó szoftvert.
Igazából pont az nem müködik nálam amiért ezt az telefont választottam:a zenelejátszó és a transzmitter!Kicsit idegesítő!!!!Köszönöm amúgy a segítséged!
-
dani_model
csendes tag
válasz
Erdelyit #19343 üzenetére
Nem volt. Lenyithatós bőrtokban tartom, a kopás védelem ellen. Fóliás, bár leszedtem és visszaraktam, azt hittem hólyag volt.
Most eltünt egyébként.
Hát annyi, hogy nagyon párás, hideg szobába mentem be hirtelen melegből, szó szerint a 36 fokból 18-ba.De halványan megint látszik kicsit. Nem tudom. Próbálok majd képet felrakni.
-
sasa21
csendes tag
válasz
Erdelyit #18650 üzenetére
tudom mire gondolsz csak az a baj h pontosan már nem tudom hogyan csináltam de megnézem és ha meglesz (probálok sietni) akor rőgtőn leirom.
2 tippem lenne igy hirtelen.
dummy_idle.vui és benne a power launcher_network info.png-t valmilyen képszerkeztővel tőrőld ki ugy hogy teljesen átlátszó legyen a kép.Vagy:
a Dummy.vui -ban a dummy_img4.png -t is tedd teljesen átlátszóvá. -
JMarco
csendes tag
válasz
Erdelyit #18609 üzenetére
Szerintem az ,hogy kdz-ben rakja fel, az jó, hisz van egy olyan progi (lehet, már említették, mostanság nem nagyon olvastam a fórumot)[link] (a letöltési link: [link])
amellyel nagyon könnyen lehet szoftvert cserélni. Viszont van egy dolog, amit én nem tudnék megcsinálni, mert nem nagyon értek ehhez a kinézetváltoztatáshoz meg ilyenekhez , de viszont találtam egy nagyon tetszetős keylockot: [link] ,amit itt le lehet tölteni: [link] , viszont én nem nagyon értek ugyebár ahhoz, hogy az ilyen .vui fájlokat berakjam a helyükre, ezért Sasa21, megtennéd kérlek azt, hogy a VADM_03 legújabb szoftodba beraknád ezt a keylockot?(persze még feltöltöd meg ilyesmik azt tudom sok idő, de sajnos nem értek hozzá, és ahogy olvasgattam, annyira nem is egyszerű megcsinálni) Én nagyon örülnék neki, és lehet mások is. Amúgy annyi benne a plussz érdekesség, hogy a napocska esti 9 után hold lesz, meg ha a nyílra tapicskolva oldod fel, akkor valami más képernyő jön fel, de nem tudom, mi, hisz kipróbálni nem tudtam, de kinézetre is eddig szerintem ez a legjobb
Ha megtennéd, mégegyszer előre is köszi!
-
RaveForce
veterán
válasz
Erdelyit #17958 üzenetére
hát kinek mi a tökéletes
nekem fontos, h a térerö indikátor pl ne legyen pirosas-sárgás, hnem csak zöldes, bántja a szemem az a piros-sárga szinkavalkád benne, szal nálam csak a full zöld térerö indikator játszik, ezenkívűl fontos nekem,h a be-kikapcs animációk a gyári s-class animáciok legyenek, bár a windows 7es hack animáciojával is megvoltam elégedve, de a crystal blue-s és a unknown useres is nekem nagyon nem tetszett.
fontos még h a főmenü mögött szép legyen a háttér, és az ikonok is stilusosak legyenekerről az oldalrol lenne az alap FW ami most fent van a sasa21 féle VADM_02, működésileg és a cserélendő dolgokon kívűl tökéletes
[képek]
és amit cserélni kéne az ugyanazon az oldalon lévő bavid féle MIBBA_02
[képek]
a következőket: teljes főmenü háttérrel álló és fekvő nézetben, feladatkezelő ikonjai, parancsikon képernyő ikonkészletenos ennyi lenne, számomra ez lenne a tökéletes kinézetű és működésű fw
illetve hazudtam, mert ha végre vki megtudná oldani, h a 4 kezdőképernyő háttere vmi frankó kép lenne az azért sokat dobna a telón
-
RaveForce
veterán
válasz
Erdelyit #17851 üzenetére
ahogy mondod pont úgyvolt
bár voltak ilyen fázisok h szétszedtem összeraktam, nemjó anyáztam, mégrosszabb, piszkáltam, fej falba, megint szét megint össze és tökéletes
vateráról egyébként kiszállítással együtt ~6500HUF
szervizes csávó aztmondta h anyagköltség 20000HUF+munkadíj, mondom lehet ezt olcsóbban is, mérnöknek tanulok vagy mifene -
Danny750
őstag
válasz
Erdelyit #17685 üzenetére
Lehetséges! Ha szebb idő lesz kipróbálom a főtéren is! Nem Szegeden lakom! Vas-megyében Balogunyomban vok!
Azért tegnap volt pár nagyobb villám felénk is!
Igen az egy őz!(1,5 éves) Majd csinálok róla még videót! Nagyon aranyos!
Nem routerről jön a jel hanem egy laptopról!?Azért megpróbálom majd azon is összepárosítani MAC alapján!
-
Atom Maki
tag
válasz
Erdelyit #17521 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a probléma sajnos. A tisztításon már túl vagyok, nem segít. A tesztben ugye négyzetekbe lehet tapicskolni és megjelenik alapesetben egy kék pötty. Namost én megérintem alul, erre megjelenik egy piros pötty felül. Olybá tűnik, hogy az érintéseket drag and dropnak érzékeli. Ez a baj.
-
kiski
aktív tag
válasz
Erdelyit #17478 üzenetére
Igen, ahogy mondtad, kiszeded ezeket a dolgokat. Kibontod az alap fw-t, megkapod a 10 file-t. Az AMD_OEM.bin egyenlő az 10....fls-sel. A másik, a 07...dfat-tal. Használd az FIDW progit, hogy .ima-t csinálj belőlük, amit a winimage kezel... ott felül tudod írni a dolgokat, és visszapakolni fidw-vel dfat-ba, és fls-be... És utána neki lehet ugrani a KDZ Makerrel, és csinálsz belőle egy .kdz-t!
-
wadindian
csendes tag
válasz
Erdelyit #17072 üzenetére
Az első oldal betöltésekor bejön egy oldal, ahol meg kell adni a Neptun kódot meg a jelszót, utána lehet csak használni a hálózatot (az MSN is csak utána tud bejelentkezni).
Az Opera nem hozza be ezt az oldalt, hanem közli, hogy nem okés a kapcsolat. A saját böngészőben meg tudom adni a kódot és a jelszót, utána megy az opera is. -
CoRt3z
tag
válasz
Erdelyit #16489 üzenetére
Szia
Az én telefonom is hasonlóan T-mobilos és függetlenített. Ha NEM PC SUITTAL cserélsz FW-t akkor NEM zár vissza a SIM-zár.
Az első hozzászólásban olvashatod az FW csere módját.
Üdv.spykedd: Én azt hiszem a telefonhoz kapott lemezről telepítettem valami drivert és utánna lett jó! (de nem emlékszem már pontosan
)
-
törölt tag
válasz
Erdelyit #16386 üzenetére
Idézek neked 1 fórumról (anno máshol is kérdeztem vásárlás előtt hogy mit tesz a telefon nevében a LOGO szócska)
Azt, hogy nem gyárilag független, hanem jó eséllyel pl angliából behozott vodafone függő. Ezért van egy vodafone logó a telefon borításán.
Persze full legális icon_ohmygod.gif Ha pl megpróbálsz rajta hivatalos úton szoftvert frissíteni jól megszívod, mert felismeri, hogy ez vodafone függő telefon és szépen visszazárja.
Csak azért mondom mert én is így jártam. De kb 26x rákérdeztem az eladónál hogy ugye nem lesz gáz vele minden szempontból úgy fog működni mint egy eredeti. Hát lófaszt. Eleve vodás szoftver volt rajta, így első dolgom lett volna szoftvert frissíteni, hogy rendes gyári menü legyen. Na ez volt a hiba, ettől visszazáródott a telefon és többé nem fogadta el pannonos kártyámat. Persze visszavittem és még az eladó húzta a száját, hogy milyen hülye vagyok, hogy elbasztam a szoftverét. Kb 5 napig könyörögtem neki, hogy csinálja meg, persze mindig másnapra igérte, sőt állandóan azt mondta, hogy fél óra múlva meglesz várjam meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest