- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
krisz12071 #19274 üzenetére
Remélem ezt a kérdést az elkövetkezendő 1 hónapban még legalább 500-an felteszik..
-
Maxtreme
addikt
válasz
JustSimple #19165 üzenetére
Jaja. Én is így használom az arenat. (bár tény hogy felesleges a 16gb adattár... De megmaradt a régi molimból a kártya, valamit kellett vele kezdenem :-D )
szerk: Nem bántom én, csak le akarom beszélni egy oltári nagy baromságról. Puszta jó szándék vezérel. (volt már a kezembe szifon 2G + 3G is... a hátam közepére se..
)
Aztán mindenki arra költi a pénzét amire akarja -
Maxtreme
addikt
válasz
RaveForce #19059 üzenetére
Háát. Tény hogy az arenanak viszonylag jó hangja van, de gy normálisabb mp3 lejátszót azért meg sem közelít. A kb 2 éve használt samu k3-mam ég és föld hozzá képest (senh. cx500-al használom. Természetesen az Arenat is azzal próbáltam)
De tény hogy az átlag telefonoknál jobban teljesít (pl az előző samu 5230-am, vagy a d900-am az valami katasztrófa volt hangzás téren) -
Maxtreme
addikt
Srácok
Nálam van valami gebasz, vagy ebből a VADM_03-as Fw-ből ki lett szedve a 3D-s képgaléria?
Ugyanis itt nem működik. Nem mintha annyira hiányozna, csak feltűnt. -
Maxtreme
addikt
válasz
Reaper_009 #18767 üzenetére
Igen, a szaggatás nálam is megvan
De ettől függetlenül tényleg korrekt és igényes munka1 javaslat:
Azt nem tudod megcsinálni hogy az óra kikapcsolása esetén eltűnjön maga az óra kerete is, és ne csak az idő kijelzés? -
Maxtreme
addikt
Srácok lenne egy kérdésem.
Felraktam ezt a VADM_03-as FW-t (nagy nagy köszönet a készítőnek) az lenne a problémám hogy a 3G-t valamiért nem sikerül inaktiválnom. Akárhogy kapcsolgatom, a sarokban mindig látszik a kis 3G-s felirat. (ugye ennél UTMS-re kell tenni? Mert az alap szoftnál ha jól rémlik GPRS volt a neve. Viszont itt ilyen nincs, helyette az előbb említett mod van)
-
Maxtreme
addikt
Srácok. Eddig kb 3 sw-t használtam, és mindegyiknél 10 esetből 8x szaggat a kamera képe, de nem gyengén (nem a videokamera, a fényképező)
Ez ennél "természetes", vagy egyedi eset? -
Maxtreme
addikt
Mondjuk az sem mindegy mivel tesztelted.
Nálam pl a samu k3 + senh cx300 páros piszkosul jól teljesít hangzás téren,. Értem ezalatt a mélyeket is. Tiszta és nagyon dinamikus.Hogyha az Arenaval próbáltad akkor nem szóltam, ezesetben megértem. Sajna az LG nem egy nagy was ist das hangzás téren. (mondjuk nem sok oylan telefon van ami tényleg korrektül szól)
-
Maxtreme
addikt
Hát. A héten szabadultam is "megfelé" az unknown useres V10F FW-től. A kezdeti lelkesedésem hamar alább adott
Felmerülő problémák:
- Ingadozó hálózati erősség, olykor akadozó hang (beszélgetések közben)
- Gyakran belefagyott a fényképezésbe
- nem működött videofelvételnél a pause gomb
- De ami legjobban "tetszett" hogy 10 esetből minimum háromszor (a vége felé már többször) nem tudtam fogadni a hívást, mert tök sötét volt a képernyő. Nem tudtam semmit csinálni.Jelenleg a gyári, moddolatlan v10P-t használom. Ezzel eddig nincs bajom. A fent említett problémák úgy néz ki megszűntek.
-
Maxtreme
addikt
válasz
irmacsek #17041 üzenetére
Ez az utolsó 2 postnak szól:
Kb 1 hete használom ezt az Unknown User féle moddolt V10F-et. Eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A java gyors, nincsenek beégések, ill a kijelző sem remeg, villog. Eddig fagyás sem volt (az alap V10o-val előfordult nem is egyszer.) Nem utolsó sorban pedig baromi jól néz ki
Letöltési link -
Maxtreme
addikt
válasz
Peti_KM900 #16894 üzenetére
Ne az e2flash-es megoldással csináld!
-
Maxtreme
addikt
Ezzel a moddolt v10F-el nálam a jb2 541 lett
Bizonyíték nem ígéret
A kép kicsit gázos lett, mert valamit elbénáztam. A lényeg kivehető -
Maxtreme
addikt
válasz
Peti_KM900 #16886 üzenetére
Ezt fogom tenni
Durva hogy a legtöbb esetben ezzel b*sszák el az amúgy remek telefonokat. "Biztos" nagyon megdobná a készülék árát egy tisztelséges akkumlátor. -
Maxtreme
addikt
Nem lehet itt "magyarhonban" szerezni valahol kicsit combosabb akksit (akár utángyártottat is) az arenahoz? Ha jól olvastam ugyanezt a típust használja a Renoir és a viewty is. (de gondolom ezeké is csak 1000mAh-s)
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
slayer006 #16809 üzenetére
Bár már válaszoltak, ez lenne az pontosan:
V10F_00 Unknown User
http://www.4shared.com/file/170203643/6fce5ba3/v10f_by_unknown-userpart1.html
http://www.4shared.com/file/170203669/bd2dd03f/v10f_by_unknown-userpart2.htmlvagy innen:
http://rapidshare.com/files/319181159/v10f_by_unknown-user.part1.rar
http://rapidshare.com/files/319253936/v10f_by_unknown-user.part2.rar -
Maxtreme
addikt
Már akartam írni, akinek nem megy a sokak által preferált E2flashes frissítés, (mert mindig "Merged File Open Fail!!! Where is your image file to download into phone?" hibaüzenetet kap ) az próbálja meg ezzel a megoldással.
Bár a win7 x64 problémázott vele, de a cégnél az x86-os xp sp3-al tükör simán ment minden. -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Most azt gondold el, hogy 2009 május elején, használati leírás nélkül, kezdő fórumban milyen ötletek voltak. A megjelent promo anyagokból próbáltunk tanulni, mit is lehet csinálni a telóval.
Persze persze, ez nem is vitás. Nekem nyilván könnyebb dolgom volt. Kb 1 hónapja vagyok Arena tulaj, azért mostanra már rengeteg infót (írásos, és videóformában is ) találni a telefonról. Nem beszélve a remek Faq-ról
-
Maxtreme
addikt
Egyébként ha jól olvastam a hozzászólásod, a kettőződés miatt a telefonban levő adatokat törölted, nem a SIM kártyáét
Így van. Ezért is írtam hogy először fogalmam sem volt róla hogy hogyan müxenek pontosan a dolgok
következő mondatban meg képek hozzáadását kifogásoltad
hmm. Visszaolvasva lehet tényleg félreérthető volt kissé a post. Tehát akkor még egyszer:
Én nem akarok a SIM-en lévő összes névhez képet rendelni, csak ahhoz a kb 30 emberhez akikkel gyakran beszélek. Éppen ezért a többi szám elfér a kártyán.Egyébként a személyek képéről egy újabb másolatot készít, kb 50 - 150 kb, ezt is a többi kép között tárolja, ez hülyeség, koncepció hiba. (miért nincs egy elkülönitett könyvtára csak erre a célra, vagy kell-e egyáltalán ismét megjelenítenie ?
jaja. Ez tényleg baromság. Én is először megcsináltam szépen a könyvtárat a képeknek, aztán csodálkoztam miért kerültek ki a képek főkönyvtárba.. Hát nem kikerültek, hanem kimásolta őket ez az állat
Egyébként én azért is jöttem rá viszonylag hamar mindenre, mer vásárlás előtt elég sok (magyar, és angol) rivjut elolvastam, + YT-n néztem pár videt.
Ezekben említést tettek a legfontosabb dolgokról.
Tudod mivel szenvedtem vagy fél órán keresztül? (utána is csak véletlen jöttem rá) hogy hogyan kell szerkeszteni a parancsikon képernyőt
-
Maxtreme
addikt
A SIM kártya mérete kb 250 kb. Nem gondolhatod, hogy erre még képeket is teszel
Mondtam én egy szóval ilyet? Akármilyen furán hangzik tisztában vagyok vele.
Csak annyit fűztem hozzá hogy én mind a 200 kontakthoz amúgy sem akarok képet fűzni, szal elférnek a kártyán Csupán ennyit írtam. (a gyakori 30 meg a készüléken van nyilván, képekkel) De ebben igazad van, a telefonon lehet tényleg jobb helye lenen az összes számnak.Thx az infót, de ezekre már kb az első óra után rájöttem. Csak mikor anno újonnan előszedtem, akkor MÉG valahogy (szerintem érthető) nem volt tisztában a mit és hogyannal
-
Maxtreme
addikt
Közben kicsit olvasgattam külföldi oldalakon. Több helyen azt írták, hogy a V10X dojcsland Trémobilos soffware-e. Neked gondolom ezért nem ajánlotta.
Enyém meg ezek szerint külföldről lett behozva, aztán függetlenítve házilag. Fura is volt h nincs hozzá magyar nyelvű manualMindegy, ennyit akkor is simán megért
-
Maxtreme
addikt
válasz
nóci20 #16715 üzenetére
A contactokkal az okos fejemmel én is megszopattam magam anno mikor megvettem az arenat
Ugyebár mikor először indítja az ember a telefont megkérdezi a cuccos h felmásolja e a telefonkönyv tartalmát a sim-ről.. Hát én felmásoltattam... és voálá, mindenből 2 lett.
Nem tudtam mást csinálni, sim ki, (nehogy most meg véletlen mindent töröljek) és a telefonba tárolt neveket mind töröltettem.
-
Maxtreme
addikt
Végigszenvedtem kb 226-odszorra, az eredmény ugyanaz.. (most a d meghajtón próbálkoztam)
-
Maxtreme
addikt
Ó már párszor elkezdtem. Próbáltam azt is hogy rendszergazdaként futtatom, próbáltam hogy 1 mappába másoltam az összes filet (E2flasht kivéve), illetve próbáltam a D meghajtóra is pakolni. Az UAC ki van lőve, szal az nem kavarhat be.. Na még 1 próba, aztán tényleg elegem volt.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #16704 üzenetére
Ez is jól alakul
Merged File Open Fail!!! Where is your image file to download into phone? (Kp500-Utils-EN)
Ezt közvetlen az Inf_WebDnld.dll, és a V10F-es fw elérési útjának megadása után kapom.
Ezt csinálja a moddolt V10F-el És a hivatalossal is. F*sza
Pedig az elérési utat tuti jól adtam meg. -
Maxtreme
addikt
Na akkor ez most dilemma
Mert ugyebár én függetlenként vettem (az már egy más kérdés hogy gyárilag az, vagy valami buherált izé. Bár nincs rajt logo, szal elvileg az első)
Tökön szúrom magam ha visszazárja magátszerk: http://www.lg-phones.org/lg-incite-rom-v10x-update.html
Lehet mégsem T-s..
B*ssza sas, próba. -
Maxtreme
addikt
Hoppácska, fejlemény, az alap módszerrel
Eddig ilyet nem ajánlott fel. De ha jól olvasom itt ez T-s soft ugye? Mert akkor fel nem rakom
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #16691 üzenetére
Vagy nem
Nálam is ugyanez van
Na majd a cégnél, xp alól. Nincs mese -
Maxtreme
addikt
Nálam eddig "mindössze" annyi volt vele a gond hogy az mp3 lejátszás lassan indul, néha belassul a telefon, nem megy a yt wifin keresztül (de ez nem is zavar annyi), lassúak a java alkalmazások (bár ez gondolom a cpu miatt van, sokat nem lehet rajt javítani) ill minden héten 1x lefagy a cucc.
Ha ezek k a hibák orvoslása kerültek a jelenlegi legújabb független (tényleg mi a legújabb? Mert azt a prog nem írja ki) Fw-ben, csak akkor frissítenék. (na meg persze ha nem hoz 5 újat)
Szóval így értettem azt hogy ehhez képest mennyit javult a helyzet.Nem zárkózok én el a moddolt FW-ktől sem (többet kell szarakodnom a felrakással, de ahhoz elég szájbarágós leírást készítettek ugyebár szal np)
Cska ehhez tudnom kéne tapasztalatok alapján hogy melyiket érdemes.. Olvastam h azzal az unknown useres stuffal is bajok vannak. Szal ez itt a kérdés -
Maxtreme
addikt
Srácok plz mondjatok nekem valami okosat. Tegnap rászántam magam hogy a pcsuite-al lefrissítem a telefon SW-ét.
Addig rendben is lenne a dolog hogy a progi felajánlotta hogy új verzió jelent meg, bla bla.. leszedte az usb drivert, ám de az nem ismerte fel a telefont. Így beállítottam neki manuálisan hogy biza itt egy ARENA-ról lenne szó.
Ezután jött ismét a pofáraesés
Miután kiírta hogy vegyem ki az aksit, stb.. onnan egyszerűen nem tudok továbblépni bármit csinálok. Ugyanis a következő "gomb" ki van szürkítve..
Nade mindjárt prezentálom képekben, úgy jobban látható lesz hogy miről is gagyogokMondjuk az 1. és a 2. lépés marha jó. Csatlakoztassam, majd szedjem szét
Kár hogy a csatlakozó miatt szét sem lehet, de oda se neki
..és az utolsó kérdésem ami talán a legfontosabb V10o-ról érdemes frissítenem? Tapasztalatok szerint ez mennyire "problémamentes" (mármint a többihez képest) FW?
-
Maxtreme
addikt
Tény
Más:
Nálam is elkezdte az első (számomra) X-Aktás anomáliát az Arena.
Mi a fenétől van az hogy ha elindítok egy mp3-at, kb 10 sec-ig kell várni arra hogy elkezdje játszani a telefon? Érdekes pl hogy ez tök random dolog. Van mikor semmi gond vele, de legtöbbször igen.
Ráadásul olyan jelenség is előfordul hogy ha mp3 lejátszás közben akarok valamit csinálni (pl az oldalsó gombbal hangerőt szabályozni , vagy akár a felső menübe belépni) oylan mintha lefagyna a cucc, és ezidő alatt nem lehet vele semmit csinálni (a zene megy tovább) és kb szintén 10-15 sec múlva magához tér.
Az SW az alap, V10o
Eddig semmi gondom nem volt vele, (wifi is müxik, igaz a yt nem de az nem is érdekel)PLZ help
-
Maxtreme
addikt
válasz
Laci.M #16145 üzenetére
Nálam valamiért nem megy.
Wifivel való kapcsolódás esetén ezt írja ki: IOExpection: java.io.IOExpection.BT kapcsolódás esetén pedig nem találja meg a gépet.
Pedig amúgy mind2 dolog müxik, csak ezzel a progival nem
(aztán lehet h én bactam el valamit
)
update: Na a bt-n keresztül megtalálta a gépet, de mostmeg aztr írja ki hogy:
No correct service found. Please make sure bluetooth Remote Control is running.Pedig a kliens progi fut a gépen. Mi lehet a gond?
-
Maxtreme
addikt
Srácok tudna nekem valaki linkelni 1 magyar nyelvű manualt?
Ugyanis csak németet/english-t kaptam a telefonhoz (az utóbbival nagyrészben megbirkózok, de azért a hunngarise mégis egyszerűbb lenne)
Sajna az lg saját updaterevel sm tudok letölteni, mert állandóan usb drivert akar telepíteni (akkor is ha már az vagy 3x megtörtént)
Lehet a FW + a magyar regio beállítása zavarja. Mert ha jól olvastam akkor a V10o a németeknél kiadott ARENAkban található. -
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #16016 üzenetére
Hopsz, bocsánat az előző postot nem válaszként akartam elküldeni.. félrenyúltam.
Nem tudom ki készíti a faq-t, de ha hozzájárulnék a routeres listához.NETGEAR WGR614, tökéletesen együttműködik a telefon wifi vevőjével. Nem dob le 10 perc után, stb. Ellenben lehet fw hiba (??) de a YT videók nem mennek.Mondjuk annyira nem érdekel, mert minden más viszont tökéletesen müxik.,
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
Peti_KM900 #15985 üzenetére
Rendben köszi szépen, akkor próba
-
Maxtreme
addikt
válasz
Peti_KM900 #15983 üzenetére
onnan próbálom :-) (alapból oda másoltam fel, de így sem akarja az igazságot)
-
Maxtreme
addikt
biztos volt már róla szó (visszaolvastam, kerestem, de nem leltem. Lehet én vagyok a vaksi
)
Mi a megoldás arra hogy nagyobb méretű java progikat is megegye a telefon? Fel akarom pakolni a szótárat, és arénázik az ARENA hogy túl nagy neki a stuff.(KM900AT_V10o)
Előre is köszönöm.
-
Maxtreme
addikt
Srácok tud nekem valaki mondani 1 mahjong-os gamet ami müxik arénán? (lehetőleg fullscreenben)
Köszi -
Maxtreme
addikt
Reggel nekem is meghozta a postás a telcsit, és az elmúlt 2 órában volt időm tesztelgetni.
Eddig *5. Nem fagy, és amit próbálgattam az tökéletesen müxik. (a wifi-t beleérve is.)Ám lenne mindjárt 2 kérdésem:
1. Melyik az a felbontás ami a telefonon teljes fullscreenben fut? (hogy ne legyen alul és felül 2 csík)
2. Wifin keresztül van arra lehetőség hogy a telefonról elérjem a számítógépen megosztott mappáim?szerk: ja és az sw verzió: KM900AT_V10o (nemtom ez mennyire régi)
-
Maxtreme
addikt
válasz
Norbi21 #15879 üzenetére
5800 már én is nézegettem közelebbről, a symbiant leszámítva (szerintem!!) semmi nem szól mellette.
Az lg fém, a nokia műanyag.
Ha jól tudom az Arenaban van 8gb belső memória, a nokiaban csak 80mb
A nokia kamerája gyengébb
Az 5800 kijelzője 360x640, az arenáé 800x480 pixel.
namg ott a wifi is.. Többek között én személy szerint ezért is ruházok be az LG-re.
Illetve jah, az lg küllemre és belsőleg is (software) pofásabb sztem -
Maxtreme
addikt
Korrekt cég ez az ujmobil.hu
Reggel dobtam nekik egy levelet az oldalukon keresztül, ezzel a szöveggel:Tiszteletem
A tegnapi napon rendeltem önöktől egy LG Arena típusú mobiltelefont. (kollégájukkal egyeztettem is a kiszállítással kapcsolatban)
Ellenben valamit elfelejtettem megkérdezni. Az önöknél forgalmazott független készülékek LOGO-val rendelkező (van rajtuk 1 vodás, illetve más szolgáltatótól származó felirat, illetve az adott telefonos társaság software-e került beépítésre ) avagy eredeti "gyári" teljesen szolgáltatótól független (logo mentes) termékek?A telefon csak az utóbbi esetben érdekelne.
Köszönöm a választ
üdv:
xyPár órán belül (korán küldtem nagyon) már jött is a telefon. Mondta a srác hogy ami kint van az oldalukon telefon, az LOGO-s verzió, ellenben 2-3k+-ért tud nekem adni origi függetlent is. Alap hogy azt kértem..
-
Maxtreme
addikt
No megrendeltem, már vissza is igazolták. Holnap után hozzák. Kíváncsi leszek
-
Maxtreme
addikt
válasz
torres9david #15844 üzenetére
Igen igen, úgy is árulják mint független!
Aztán lehet ezek ilyen sufnituning (panon/yoda/trémobil) függetlenített cuccok. és ezért lehet rajtuk az adott szolgáltató logoja!szerk: Na most 1 nagyon hülye kérdés. Itt az újmobil.hu-n hogy választom ki hogy milyen színűt szeretnék?
(a kosárba pakolás után kell?)
Mert ha pinket küldenének,azért az kicsit meredek lenneszerk2: Igen a rendelésnél, a megjegyzés részben
-
Maxtreme
addikt
válasz
Peti_KM900 #15843 üzenetére
Köszi szépen
-
Maxtreme
addikt
válasz
Dare2Live #50 üzenetére
Üdv mindenkinek.
Srácok lenne nekem egy olyan jellegű kérdésem hogy a b-tel.-hu ról rendelt már valaki telefont? Mennyire megbízható bolt?
Náluk az LG arena silver most 55k. Elgondolkoztam egyen, mivel ismerős megvenné a jelenlegi telefonom (Samu s5230)
Vagy esetleg tud valaki olyan helyet ahol olcsóbb (vagy ennyibe kerül) szállítanak vidékre is, illetve tuti azt kapom amit megrendelek.A másik (biztos volt róla már szó, de bocsi nem találtam) a LOGO szó mit jelent a telefon nevében? 1-2 üzletben így forgalmazzák a cuccot.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest