- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaucho
tag
Kijelöltem a 10 darab fls. file-t az E2Flash-ben és a start gomb indítása után ezt az üzenetet kapom:"COM1 is not currently writable.Please close any programs using this port."Azt értem mit jelent,de mi lehet a gond?Elszúrtam vmit?A telefon közben az aksi,a sim kártya és memkártya nélkül folyamatosan töltöget.Ez nem gond?
-
Bacardi16
tag
válasz
spykedd #15683 üzenetére
Na rájöttem. Win7-em van és az volt a probléma hogy valamiért rejtve volt a többi mappa. Vezérlőpult --> Mappa beállításai --> Rejtett fájlok és mappák megjelenítése. Ha másnak is lenne ilyen pronlémája...
Amúgy hol lehet kapni hozzá olyan plüss tokot mint pl iPhone-hoz? -
gaucho
tag
Van egy kis gondom!A kdz file-ból csinálnám a cab-et,de a KP500 Utils a kdz elérési útjának megadása után nem csinál semmit!Loading üzenet után újra bejönnek a billentyű parancsok.Mit tegyek?
-
iistii
tag
Szerintem itt is az van mint pl a 4 fő képernyőn (parancsikon, multimédia, widget, kapcsolat) a 4 kis ikon alul ott is amiko rmegynomod a piros gombot először csak az eredeti jön be szürkén aztán az amit te állítasz be
magyarul: szerintem nem csak 2 helyen van az a kép és valamit kihagytáloff: azt be lehet valahogyan állítani hogy a helyesírás ellenőrző magyar legyen?
-
tecra s1
tag
válasz
spykedd #15664 üzenetére
Üdv Mindenkinek.
"spykedd"
Igazad volt csak éppen nekem nem volt ott a net cim.MINDENKINEK!!!!
Gondoltam ennek utána járok. Bementem a T-be és rákérdeztem , ugyan már hogyan is kellene működnie eme dolognak ha már a csomagban benne van!!! ÓÓÓÓ, HHHÁÁÁTT,IZZÉÉ NEM IS ÉRTI!!! / nagyon csinos volt/ kicsi beszélgetés a főnökkel és vissza jött. Klikk-Klikk , nagy mosoly, most már biztosan működni fog. És láss csodát 1óra múlva máris a T-mobilos kezdő képernyő köszöntött ahonnan máris lehet tévézni. Fass....sza.
KÉRDÉS!!! Miért nem lehetett ezt már 2 hónappal ezelőtt bekapcsolni mikor vettem !!!????
-
Bavid
senior tag
válasz
iistii #15685 üzenetére
Köszi szépen! Megpróbálom berakni a htc-clockot a saját szoftomba!
Más:Nem tudja valaki, hogy mikor elfordítom a telót a gelleryban, uyge kijön egy ilyen szürke-fehér háttérkép, na én azt szeretném módosítani. Meg is találtam és ki is cseréltem a képet a galery.vui-ban és a res-mappában, igenám csakhogy most azt csinálja, hogy mikor elfordítom a telót, először az eredeti kép látszi (míg "leesnek" a képek) aztán látszik az én általam beállított. Erre valami ötlet?
-
Vovi1
aktív tag
válasz
impression #15689 üzenetére
Hogy valaki hajnal 2 órakor ennyit tud írni a telefonról, az jelent valamit - feltéve ha nem éjszakás.
Szinte mindennel egyetértek amit írtál. Néhány gyakorlati tanács, amivel javítható:
- FM transmitter - sokat használom - a 10p-ben már meglepően jó minőségű. Antennaként kell egy 10-15 cm-es zsinór - pl. régi hulladék fülesből - a jack helyére dugva, vagy a fülhallgatót dugd be. Jelentősen növekszik a vételi távolság, a minőség is javul.
- a képernyő fényereje növelhető, ha kikapcsolod az automatikát. Kézzel max-on néha még nappal is láttam, bár a tükröződés miatt problémás, de hát a technika ilyen.
- Akkumlátor 2-3 nap a kategóriájában egész jónak számít.
- valóban jó fülessel hallgatva elképdtem, mit tud a lejátszó hardvere, különösen a Dolbyban, verte az SE-t. K750, W595, Samuk, HTC próbálva
- A csúszkálás nekem is gond, egyszer repülni is megtanítottam - karc a fenekén, a beton erősebb volt. Vettem egy szilikon tokot, ronda, ( de finom) de nem csúszik.
- igaz, hogy az egy érintős telefon kezelőparancsokat néha nem veszi, jobb a gomb, de a full érintős szebb.
- tényleg lassú a doku kezelő prg, de ez a proci sebességgel függ össze, szerintem kevés.
sarkítva: a zenejátszás szervezése katasztrófa - lehet segíteni rajta, de lusta vagyok molyolni a szgépen, tegye azt a teló szoftja.Nekem az első érintőképernyős telefonom volt, először igen furcsa volt, hetekbe került, mire készségszinten böködtem. De gond ma is, hogy rá kell néznem ha kezelni akarom, a gombosoknál nem kellett gondolkodni, mit nyomok meg ha keresnek. Különösen autóban problémás, ha sor előzés közben hívnak. Nem lehet kitapogatni, hol van a teteje és az alja, eleje és a hátulja.
Más
A memória töredezettsége nem függ össze a filok mennyiségével. Minden memória elem pl. Winchester is - össze vissza írja az infót az éppen üres helyekre, majd olvasáskor a FAT táblába írt címek alapján szedi össze. Minél jobban szét van szórva, annál többet nyüzsög, amíg összegyűjti a file darabokat. Ezért kell néha defrag. Itt is hasonló a helyzet.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
impression #15689 üzenetére
talán használd felül a keresőt, mert sztem ki fog dobni pár ezer hsz-t, a v10p-ről....
Javaslom az első hszbe beírni hogy AZ ÚJONCOK HASZNÁLJÁK A KERESŐT!!!!!!!!!
ne vedd magadra, csupán kibuktam, mert te már a sokadik vagy aki sokszor lerágott csontra kérdezel rá.......
-
impression
csendes tag
válasz
JasonD #15688 üzenetére
Enis leirnam tapasztalataimat a telefonnal kapcsolatban.
Elosszoris tisztazzuk h ez a telefon nagyon jo arkategoriaba esik es ehhez merten elnezobbnek kell lennunk vele. Ha viszont csak a funkcionalitast nezzuk es az arat nem vesszuk figyelembe akkor bizony neha bosszanto tud lenni!.
En lg KU990i wievty-rol valtottam es ehhez fogom viszonyitaniTehat pro az en szemszogembol :
szep nagy felbontasu kijelzo
nagyon jo anyaghasznalat es osszeszerelesi minoseg
nagyon tetszetos design
dolby mobile
eleg jo kamera es videozasi kepessegek
tetszetos menurendszer
atlagnal kicsivel gyorsabb
szabvanyos jack
szepen (nem hangosan) szol kihangositvacontra:
Szep a kijelzo de a fenyereje lehetne erossebb
az ebreszto (mar 2* megtrefalt es egyszer emiatt lekestem le egy talalkat)
akkumlatorban gyenge
a bongeszes kesz remalom (mondhatnank disznek van)
beepitett youtube kliens rossz minosegben adja vissza a videokat
sokszor ferrenyomok sms-iraskor (a viewty hiaba regebbi valahogy pontosabb volt a qwerty-je, legalabbis nekem jobban bejott)
a zenelejatszo szofver nekem nem jon be (nem tetszik h lista es zenelejatszo egyben, valahogy snassz) Peldaul ha egy kulon mappaba akarsz tenni uj szamokat es csak azokat akarod meghalgatni aszt csak a sajat mappa/zenek menupontban teheted es itt nem a tellyes erteku zenelejatszot kapod
a zenelejatszoban viszont abc-sorrenbe vannak a szamok szoval fogalmad sincs melyek az ujak.
a hozza kapott fules hiaba agybadugos a basszus kb-fele a Walkman szerianak es ez nem a fules hibaja mert probaltam walkman fulessel, bar kicsivel nagyobb vele a basszus de megsem kozeliti a SE szintjet.
az FM-transmiter is inkabb disz mint valos hasznalhatosag. Valahogy mindig van egy hatterzaly....zugas recseges ...stb...Az autoban nem lehet hasznalni mert ha 10 centire van a konzoltol mar nem megy.....ithon meg jobb a helyzet de ha mondjuk a konyhaban elindul egy robotgep az adas elkezd zugni mintha semmit se fogna be a radio.
beepitett Microsoft word olvaso nagyon lassu. Feltettem ra egy power-point file-t es kemeny masodpercek telnek el betoltesnel
A hatlap nekem nem jon be mert be van festve...es valahogy taszitja a kezet csuszik ki belolle, nincs tapadasa. minha mindig ki akarna csuszni akezembol Ugy kellett volna hagyni ezust aluminiumkent mint a shine-nal volt. Az nekem nagyon bejott
Es meg egy nagy negativum....Ertemen h erintes meg minden de a felvevo es elutasito gombokat hat uraim....erinteserzekenyre kell csinalni?? EGY ORIASI NEM!! Figyelembe veve aszt si h barhol vagy a menuben, hozzaersz az elutasito piros gombhoz es lam-lam a kezdokepernyon talalod magad...es eleg ehhez egy erintes nyomasrol szo nincs!!
Nem vagyok a gombok hive de szerintem az elolapon minimum 2 gombnak kell lennie ameiket meg kell nyomni..a felvevo es elutasito gomb!!!!Igen igen van negativum szep szammal.....de en akarhogy nagyon megkedveltem eszt a kis masinat
osszegezve elmondhato h az LG nem hiaba mondhatni a legfiatalabb mobilgyarto rengeteg gyermekbetegseggel....diszkent hasznalhato funkciokkal.Az arat figyelembe veve viszont eszt mind elfelejtsuk (kiveve az ebresztest
) es szeressuk mert telleg szeretheto
-
JasonD
aktív tag
Hajajj, mit szabadítottam a fejemre.
Csak nyugalom srácok! Senki nem mondta, hogy rossz telefon, csak annyi, hogy bizony vannak gyengeségei. Általában, ha telefont, vagy bármilyen műszaki cikket vásárolok, előtte alaposan tájékozódok a témában. Viszont ez a telefon gyorsan jött, nem volt időm belemélyedni a lelkivilágába. Kb. annyi, hogy fél órát nyomogattam, átnéztem, meg elolvastam a mobilarénás tesztet, és valóban nem tűnt rossznak. Hangsúlyozom, most sem mondom, hogy nem volt jó vétel (ár/érték arányban verhetetlen, ez tény). Csak vannak bosszantó hibái, amik menet közben derültek ki és úgy látszik ezek ellen egyelőre nincs orvosság. Talán a következő firmware.Ámen!
Konklúzió: kompromisszumokkal szerethető telefon
-
impression
csendes tag
Udvozlok mindenkit!!!
Aszt szeretnem kerdezni h hallott-e valaki a V10p szoft-rol? Ha igen akkor mi a velemeny..le kene cserelni vagy megteszi??? Elore is koszonom avalaszzt
-
Viper26
nagyúr
A teló visszaállítás után eléggé lassú lett képes akár 10mp-t is gondolkozni egytelen "gombnyomás" után...memory up meg szerintem nem segítene mert nincs telepakolva.
-
iistii
tag
Hát az AMD_OEM.bin-t nem tudod, de az fls-t ki tudod bontani, amit ugyan ugy lehet szerkeszteni mint a bint: [link]
szerk: az ébresztős dologgal kapcsolatban: nem feltétlen az ember a hibás, ugyanis nekem be van állítva, hogy hétfőtől péntekig minden nap ébresszen, sose nyúlok hozzá és volt már úgy hogy mondjuk szerdán nem ébresztett, de kedden meg csütörtökön igen
-
Vovi1
aktív tag
válasz
Nordic #15676 üzenetére
Nem nagyon használom az órát, soha nem kellett ébresztő szerkezet, bármikor fel tudok kelni. A néhány alkalom csak időpont beállításra, figyelmeztetésre kellett. Egy kicsit nehézkes a beállítása - az új időpont megadásnál van egy óra és középen az on. HA benyomod off lesz, majd további lépések kellenek a végleges beállításhoz, mentéshez. Egy kicsit komplikált, bár az óra beállítása valóban érdekes és egyszerű. Ha valaki a több lépés során leáll, vagy nem menti el, akkor nem ébreszt. Félálomban - spiccesen - valóban könnyen el lehet téveszteni.
Egyébként más telefonoknál a leggyakoribb ébresztő hiba- olvastam - hogy nem ébreszt minden nap előre beállított időpontban, vagy heti bontásban, és kikapcsolva nem ébreszt - nem tudom, ezt tudja-e a szerkezet.
-
olbaidhun
őstag
válasz
tecra s1 #15663 üzenetére
Ha jól emlékszem a fórum elején voltak ilyen streaminges videó lelő helyek, de csak szimplán IP címmel.. talán érdemes lenne keresgetned!
Sokaknak válaszolnám egyszerre, h mielőtt bevásárolnak, vagy beleszaladnak egy egy kérdésbe, kérésbe, nézzék meg a barátunkat: Goggle-t.. Vagy majd én rákeresek TESSÉK!
-
Bacardi16
tag
Honnan tudnám letölteni az usb driverét?
A v10a szoftverről valakinek van valamilyen véleménye? -
Nordic
Közösségépítő
"Az ébresztés gond, de szerintem jórészt a beállítás hibája ( az off gomb látszik ha be van kapcsolva, fordított logikai struktúra)"
Ez alatt mit értesz?(nem tudtam nagyon értelmezni
)
Amúgy teljes mértékben egyetértek veled. Ár-érték arányban kategóriájának az istencsászárkirálya ez a telefon...és tudni kell róla, hogy nem is érdemes az 100k-s okostelefonokhoz hasonlítani, mivel nem tartozik közéjük....
-
Vovi1
aktív tag
válasz
JasonD #15650 üzenetére
Az elmúlt közel - nekem is - 9 ( 2009 április vége) hónapban számtalanszor kellett megvédenem a telefont a túlzott igényektől. Azt hiszem, hogy az ár-érték, használhatóság tekintetében igen jó a telefon, a jelenlegi fw mizéria csak jobbá teszi.
A pro-val egyetértek + javuló üzemidő, 3 nap, nincs típushiba!, igen kevés rossz telefonról tudunk, fél éve stabil az ára. multimédia rész összességében igen jó! FM transmitter stb, lehet vele telefonálni is! (jó a hang átvitel és s lejátszás minősége!) + 8 GB belső RAM.
Kontra: nem tudoma bugosság mit jelent, nekem nem fagy, stabil a 10p
Nem GPS vevő! nem arra készült, hanem, hogy a geotaging funkcióval a képekhez lehessen csatlakoztatni a koordinátákat! A Google térkép csak játék, bár használtam már cím keresőnek.
Miért gyenge a WiFi? Ritkán kell, de eddig nem volt vele gondom, Minden hálózatot felismert, soha nem szakadt meg a telefon hibájából. A bluetooth meg gyorsabb, mint a többi készüléken, amin próbáltam.
Az ébresztés gond, de szerintem jórészt a beállítás hibája ( az off gomb látszik ha be van kapcsolva, fordított logikai struktúra)
A zenelejátszó mp3 kezelő rendszere szerintem is gyenge, könyvtárszerkezetet nem kezel a lejátszó, a file kezelő meg nem alkalmas folyamatos lejátszásra, ez koncepcionális hiba. Javítható egy kis számítógépes bűvészkedéssel. A hang monősége kiváló, + Dolby!!!
A médialejátszás jelentősen gyorsítható, ha a memória kezelést segítjük a korábban már jelzett módszerekkel.
+ kontra: kicsi a proc. sebessége, ezért kicsit minden funkcióban lassú, különösen a nagy kijelző meghajtása fogja.Nem okostelefon! Minden alapvető dolog be van építve, a "lusták és a számítógéphez nem értők telefonja"! Nem kell vadászni programokra, vagy fizetni érte - Android -, mégis többet tud bizonyos drága típusoknál.
Utóirat - nyilván ez a fórum az elvakult Arénások fóruma, mindjárt 3-4 hosszú reagálás is született. Ez már ilyen, ne vedd magadra, hanem hamár megvan használd egészséggel.
-
risnos
tag
válasz
JasonD #15650 üzenetére
A Pro: megállapításokon nincs vita, a Kontra megállapításokkal már azért akad.
Egyetértek a szoftwer gyengeségén, ami példul a T Mobilos ágat illeti, a többiről még nem tudok nyilatkozni, de a V10p-t kipróbálom, (ha addig nem lesz jobb)! A GPS- megítélésén azért picit vitatkoznék. Többször elmondtam ez nem PNA, PDA (Tetszettek volna azt venni, ha navigálni akarnak). A javás naviprogik meg nem IGO8, Garmin stb...
De! Ez a teló meg tudja mutatni a pillanatnyi helyzetedet (mondjuk 10-20 m pontossággal), offline és online javás naviprogik is futnak rajta, lehet vele útvonalat tervezni, és elnavigálgat hellyel- közzel oda, ahova kell. Nem ez a fő profilja az LG Arénának. Nem is ez a főbűne- inkább a gyakran rakoncátlankodó szoftwer. Olykor szívat, de ennyi pénzért ilyen telefont nem kapsz! Mondom én, aki kilenc!!! hónapja nyúzom az Arénát. Persze a HTC, vagy a Samsung Omnia 2, vagy egyéb csúcs okosteló más kategória. De itt nem erről szól a történet. -
Mieza
tag
válasz
JasonD #15667 üzenetére
Mi a nyavajgás?
Hát az, hogy amiket felsoroltál, azok olyan dolgok, amiket már rég tudni lehetett, bőven egy hónappal ezelőtt is, amikor még csak talán gondolkodtál a vásárláson. Érdekes módon egyébként én komolyabb problémákkal nem is találkoztam, sem a szoftverben, sem a hardverben. Nem volt ébresztési problémám, minden WiFi routerre gyorsan és problémamentesen tudtam eddig csatlakozni, minden funkció működik, pl. a YouTube is.
Igaz, ha belépek a zenelejátszóba, akkor 6 másodperc is eltelik, mire bejönnek az albumborítók, és utána egy albumba belépve még további 3 másodperc, amíg bejön a számlista. De ez engem nem zavar.
Persze nem minden a legjobb a kategóriájában, pl. a GPS sem, de az is bőven a használhatósági küszöb felett van. A véleményem egyébként is az, hogy a telefonba épített GPS csak "bohóckodásra" alkalmas.Szóval a véleményed lehet szubjektív, csak minden alapot nélkülöz az én szememben.
Én csak egy telefonra cserélném el az Arénámat, a Nokia N900-ra, ha nem lenne olyan nagy és vastag. És arra is csak a böngészője miatt.
-
Bavid
senior tag
Valaki moddoló! Kérdésem az lenne,hogy kdzből ki lehet-e szedni az AMD_OM-et anélkül hogy felraknánk a szoftot a telóra?
-
Csibe78
tag
válasz
JasonD #15665 üzenetére
Ha elolvasol egy telefonról, vagy bármi másról, írást, akkor mit gondolsz, hogy az tökéletes, minden über szuper? Szerintem ez naívság, ez elsősorban ez 1 telefon nem laptop, nem dig.fényképező vagy kamera minden van benne de kompromiszumokkal, ráadásul nem is mai gyerek már majd 1 éves.
Ezt a telefont mivel zárt op. rendszerű nem olyanoknak való akik állandóan rakosgatni akkarnak rá minden féle programot, erre is meg van a lehetőség de erre vannnak jobbak is. Nem érne senkit csalodás ha mielőtt telefont venne átgondolná neki mire is kell a telefon.
Én például úgy választottam hogy tudtam, hogy jó zene lejátszó legyen rajta meg faxa fényképezőgép meg kamera, ehhez képest sokkal többet tud, igaz sok dolog átlagos vagy épp gyenge, de nekem ami fontos az nagyon jó ebben a telóban, és ez a lényeg. Ha neked más dolgok fontosak akkor más készüléket kéne nézned abban az árfekvésben ami neked elérhető, de attól még ez a telefon jó csak nem abban amire neked szükséged van!!!! Szerintem mindenki megtalálja a saját magához funkciónállisan illő telefont csak ne legyünk telhetetlenek nem lehet mindenben tökéletes egy telefon.azok amiket irtál negativumként azok pozitivumként szerepelnek az android tipusu teloknál de ott nézd meg a multimédia részt (még vaku sincs bennük)
-
JasonD
aktív tag
Most neked ebbe mi volt a nyavalygás? Hmmm? Az hogy leírtam a szubjektív véleményem? Jahhh, akkor bocs. Én kérek elnézést.
"Én problémamentesen tudom használni a telefon összes funkcióját."
Akkor te egy boldog ember vagy! Csak sajnos ez nem ilyen nyilvánvaló mindenki számára.
-
olbaidhun
őstag
Ha jól emlékszem valami a belső memóriával volt. Mentsd le a dolgaid és nyomj egy memória rekesz ürítést..
-
*korben*
csendes tag
Sziasztok!
A FAQ-ban van egy minta videó a gyengébbek kedvéért! Letöltöttem, felraktam, de nem hajlandó lejátszani, "nem támogatott!" felkiáltással!
Saját készítésű videót változatlan beállításokkal, egyiket lejátsza, másikat nem!
Mi lehet a probléma? Tré-mobilos Aréna v10j szoftverrel!
Előre is köszi! -
Viper26
nagyúr
válasz
greenmeister #15658 üzenetére
Közben megtaláltam, köszönöm a válaszokat.A kereső csodákra képes.
Mókolok most a beállításokkal, annyira nem vészes 10 perc alatt meg lehet csinálni.Majd használat közben kiderül mit felejtettem el újra beállítani. -
Viper26
nagyúr
Azt hiszem valami gond van a profilokkal...éjszakás voltam, reggel mikor hazaérek némítom, és így is volt mégis felhívtak 11 körül...
Megnéztem és a néma profilnál ugyanúgy "normál" elnevezés szerepel mikor megnyitom. Most ott megint levettem a hangot, az elnevezés nem változott viszont néma módban most legalább nincs hang. -
tecra s1
tag
Üdv Mindenkinek !!
Csak egy kérdés erejéig ugrottam be.
"kiski mester" : Olyant mint Internetes TV nézési lehetőség???
Per pillanat még mindig a "VADM_KE" van fent és nekem nagyon szépen muzsikál , pedig mostanság igen csak pöckölgetem. A 10v-ben volt lehetőség közvetlen ikonnal indítani de itt valahogy nem igazán találom, vagy nincs is benne? Nem mintha nagy dolog lenne de ha már van 40óra ingyen lehetőség miért ne !!!!!?????
Más, : mikor nettezgetek vele kb 15 perc múlva kiírja , hogy kevés a virtuális memória /ha jól emlékszem/ utána egyszerűen nem akar sem itt sem behozni, sz se nagy gond de azért van valami megoldás /reset kivételével/ azt szívesen venném.THX
-
jayjay
tag
Ha rámegyek az okostelefon frissítésre, majd ott a next-re, akkor azt írja:
"kérjük futtassa az Active Sync programot (a telefon legyen a PC-hez csatlakoztatva USB kábellel)".
Már más is írt ilyen problémát, de mive pü-ben érkezik a válasz így meg kell kérdezni mégegyszer.
A szoftver ami rajta van KM900AT_V10m.Ezt akarom frissíteni, mert egy csomó dolog idegesít már.
Várom a segítőkész válaszokat. -
jani8903
csendes tag
Olvastam már régebben a fórumon, hogy említésre került ez a füles is: AKG K330. Esetleg összehasonlítva a Sennheiser CX500-al, sokban elmarad tőle? Aki használ ilyet, annál tökéletesen működik?
-
JasonD
aktív tag
Nos, egy hónapja használom az arénát, és szeretném megosztani a véleményemet pro-kontra jelleggel a telefonnal kapcsolatban.
Pro:
-szép forma, anyaghasználat és összeszerelési minőség kiváló
-kijelző felbontása, kapacitív jellege
-kamera, videókamera
-videolejátszás
-logikus, jól felépített menürendszerKontra:
-a létező összes firmware bugos (jelen pillanatban VADM_00 van fent)
-GPS szinte használhatatlan
-a wifi gyenge
-ébresztési problémák
-a zenelejátszó problémái [link]
-lassú (zenelejátszóba, galériába történő belépéskor)A telefon szép, ha csak telefonálásra, smsezésre kell, meg néha lőni vele egy-egy képet, videót, megnézni egy filmet, arra tökéletes. Engem viszont jobban idegesítenek a felsorolt problémák. Azt hiszem ez volt az utolsó zárt oprendszeres telefonom, amint lehetőségem nyílik azonnal cserélem valami androidos vagy akár winmo-s cuccra. Mondjuk egy LG GW620 vagy valamelyik HTC.
-
kiski
aktív tag
Képzeld el úgy, mintha találtál volna a földön 500Ft-ot, és feltetted volna tipmix-re, könnyen jött, könnyen ment alapon, nem baj ha veszítesz, nem leszel tőle szegényebb! Hát te nyertél, méghozzá igen szép összeget, mondjuk úgy 10eFt-ot. Azt meg barátságosan elköltöd, mondjuk zsákbamacskára. Mit veszíthetsz? SEMMIT!
Én így gondolkozom.u.i.: Bocsi, nem tudtam már az előző hsz-em szerkeszteni...
-
kiski
aktív tag
válasz
namerke #15647 üzenetére
Egyetértek veled kedves namerke, a hazai vétellel tuti hogy eredetit kapok! Ezért is fogok itthon is venni egyet. Azt a pénzt, amit pókeren nyertem egyáltalán nem sajnálom rá, mivel nem fizettem be egy centet sem. Szóval mondhatjuk pénzkidobásnak, de a pénz "ingyen" volt...
-
namerke
tag
Jó vétel lesz... engem egy egész osztálynyi kisiskolástól mentett meg... Teljesen kizárta a "A Tanárnéni úúúúúúú áááááá úúúúúúúú és Tanárnéni íííííí jééééé wááááá" sikoltozásokat
Meg a buszból se hallottam semmit... , viszont még mindig a hazai vételt javasolnám, amivel tutira nem fogsz mellé. -
kiski
aktív tag
válasz
Viper26 #15642 üzenetére
Nem, még nem rendeltem CX500-at, nem tudtam paypal-ra feltenni a pénzt, amit nyertem. Most kicsit feljebbtornáztam, $15ből lett $60, ezt leutaltatom bankszámlára, és visszateszem paypal-ra. Akkor majd rendelek CX500-at, csak még be kell mennem a bankba másik kártyát készíttetni!
oldbaid: Tényleg jól néz ki, kár hogy v10p alapú, érdemes lenne kicsit továbbfejleszteni... -
olbaidhun
őstag
Azért a régi szoftokban is észrevenni apró különbségeket.. bejönnek ezek az animációk, lesz még mit feltörni később is
maradt tartalék a telefonban!
-
olbaidhun
őstag
HTC keylock-ra ezt dobta ki nekem először a youtube.. ha jól látom ez is LG! De aztán nyomoztam tovább!
A youtubos srác adatlapján megtaláltam a forrást, ami éppen egy, ő általa készülgető firmware (v10p) mod fórumra mutat.. [link]. Szép munkát végez, de néhány háttérszín és ikon nem tetszik. Remélem lesz még néhány lelkes "őrült" a magyarok között, aki körülnéz ikon ügyben: pl ittis.
A kocka korrekt, a widgetes vekker szerintem szuper, de pl a bluetooth és firefox ikon gagyi, a tárcsázó billentyűben a fekete színű rész bejön, de az a sárga középen
.. lassan meg kellene tanulnom ilyesmit készíteni.
Ráengedtem az eredeti lapra egy google fordítót.. érdekes eredményt szült.
-
Viper26
nagyúr
kiski rendeltél végül CX 500-at?Ha igen mi a tapasztalatod a gyári füleshez képest?
-
Murdah
csendes tag
sziasztok
egy olyan kérésem lenne hogy vhova nem tudnátok nekem felrakni a VADM_00 firmware-t mert rapid mostanába annyira túl van terhelve hogy nem tok róla letőlteni
meg a VADM_KE is ki szeretném probálni csak ahoz is kéne először az alap
előre is köszönöm!
-
-
Hlavacs76
csendes tag
Sziasztok. Új tag vagyok itt a fórumon,ezért elnézést ha olyat kérdezek ami már volt.Próbáltam választ találni a korábbi hozzászólásokban, de nem találtam egyértelmű választ. Azt szeretném tudni, hogy a T-mobilos Aréna tud-e fogadni java(jar) fájlokat kábelen vagy bluetooth-on. Mert a T-mobil oldalán lévő specifikációban csak a wapos letöltést látom, de nem tudom igaz -e. A másik kérdésem az, hogy pl. a 240x320-as java játékokat meg tudja jeleníteni a készülék és ,hogy ilyenkor a billentyűk hiányát virtuális gombsorral lehet pótolni?Tehát ami a k800i-n működött az működik az Arénán is esetleg? Köszönöm.
-
risnos
tag
Az A-GPS részben ingyi, de inkább nem. A telefonon a Beállítások-Hívás -Adatmennyiségben lévő számokat jegyezd fel. Aztán 1809#*900# és Others. Abban A-GPS Test. Get position-Go. Ha talált pozíciót, kilépsz és visszamész a Beállítások-Hívás_Adatmennyiség. és nézed a számokat, van-e eltérés. Ha nincs jó. Megjegyzed a számokat és utána kilépve mondjuk Google Maps-ozol. Utána megint adatmennyiség ellenőrzés. No ezért a különbségért már bizti fizetni fogsz
-
Bandika14
csendes tag
Sziasztok
Én is beléptem a klubba 2 napja, egyenlőre nagyon tetszik minden.Remélem hozzá tudok szokni majd symbian után.
A netezést wifin még nem nagyon volt alkalmam kipróbálni, de a wifi keresője szerintem elég gyenge.
Egy kérdés: a 3g-t hol tudom kikapcsolni? Vagy kilehet egyáltalán? -
Keni21
tag
Sziasztok fórumozok én is lecseréltem a tré mobilos szoftott az arenewra, de most fent ahol jelöli az sms érkezést most kint van egy olyan ikon mint ha mms érkezett volna de nincs sehol se hogy tudnám el tüntentni? Elöre is köszike
-
greenmeister
tag
válasz
Gabesz84 #15622 üzenetére
Kézzel állítható nincs tudtommal, de van előre definiált 20 vagy 22. Szerintem elég lesz. Sőt a Dolby-nál meg is fogsz állni.
Sok múlik azon hogy mennyit "égeted" a kijelzőjét. Mert ha beraksz egy számot és hallgatod végig úgy hogy nem kétpercenként számot cserélsz akkor kibír két napot. Amúgy minden este töltőre kell rakd ha nyomkodod. Nálam a két nap az átlag. Van hogy naponta van hogy 3 naponta töltöm.
-
udv mindenkinek,
mp3 lejatszot keresgettem, es megakadt a szemem ezen a telefonon, es mivel a telefonom is le akarom mar cserelni jo ideje, ez pont megfelelo lenne.
Szoval a kerdes:
mennyit bir mp3 lejatszassal, es van-e benne kezzel allithato equalizer? -
Bavid
senior tag
Itt egy video, htc stílusó képernyőzár! tud valaki róla valamit? Nekem nagyon tetszik!
-
opela
csendes tag
Sziasztok találtam 1 spanyol vidi-t ahol kicsomagolják majd bekapcsolják a telót és a névjegyek oldalán a kockának alul egy szöveg fut olyan mint a szolgáltató logo-ja de mégse : vidi itt található 2:17-nél jelenik meg alul. Hogy lehet az ?
-
kiski
aktív tag
válasz
Peti_KM900 #15611 üzenetére
nem, az a parancsikon. a Widget widgetnek van elnevezve. Fura, h ebben találtak logikát a mérnökök, pedig sok nincs a szoftokban
-
Bavid
senior tag
válasz
Peti_KM900 #15608 üzenetére
Na, kell ugye kép a 3d kocka mögé(480x800), a kis kocka 4 oldalára(100x100), a menübe fektetett(800x480) és állított(480x800) nézetbe. Ikonok ugye a menüben van 8x4=32 ezek 90x90-esek. A shortcuts képernyőre is kellenek, ide 115x115ös méretben. Ill. még lehet a kezdőképernyőn való ikonok helyére is, ezek is 90x90 ha jól emlékszem. De amúgy méretezés nem lényeg azt én seperc alatt megcsinálom, csak legyen meg hogy hova mit szeretnél.
-
Bavid
senior tag
válasz
Peti_KM900 #15603 üzenetére
Ha elküldöd az ikonokat, képeket amiket be szeretnél rakatni én megcsinálom.
-
Peti_KM900
tag
VADM
JBenchmark2: 341
Image: 110
Text: 492Másodjára:
JB: 347
Image: 115
Text: 489 -
///M
tag
Ha a tel.ben az AGPS.t használom,akkor azért számol fel adatmennyiséget a t.mobile?
Vagy ingyenes az AGPS használata? -
Peti_KM900
tag
Valami Forma1-es moddot nem akar csinálni valaki a pl. VADM-ból?4
Tudom, csináljam meg én, de ehhez nem vagyok elég "tökös"!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest