Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitehand
senior tag
Sziasztok!
Van egy rakás problémám
Tegnap vettem a telót független vadi új...
problémák:
-nem tudom hogy kell leszedni a hátlapot
-nem tudom a géphez csatlapkoztatni(Win764 bit teló sw: v10p) -
Lala6
őstag
válasz
Sgt.Barnee #17995 üzenetére
Lehet, hogy a füles csatlakozó lesz a hibás.
-
Arenastag
csendes tag
válasz
sasa21 #17976 üzenetére
Észrevétel az Fw-vel kapcs: A képernyőzár képernyőn, ha rányomok a feloldásra, a htc-s ora és a dátum sárga felirata balra kezd elúszni, a dátum sötét háttere viszont jobbra. Nem fikázásképp mondom, csak észrevétel szinten. Amugy tetszik eddig, még ami nem nagyon jön be a kocka mögötti háttér
-
Sgt.Barnee
csendes tag
üdv mindenkinek! Bocsi, ha már volt szóban itt ez a probléma, de nem tudom átolvasni az egész topicot...Annyi a történet, hogy drága Arénám kicsit meggajdult, ugyanis állandó jelleggel csatlakoztatva érzi a fülest, így anélkül se telefonálni, se zenét hallgatni nem tudok, ha nem csatlakoztatom. Ha valaki tudja mi a megoldás, azt nagyon megköszönném! Jah: factory reset is megvolt, de semmi eredmény..
-
sagesz93
addikt
a rabidsnail féle fw-t hogy kell telepíteni? Mert ahogy elnézem azt máshogy
-
spykedd
tag
Most találtam egy új fícsört (lehet h csak nekem új)
Ha bármyelyik kezdőképernyő tetjén hosszan nyomod azt a részt ahol azt mutatja, hogy melyik képernyőn vagy akkor előjön a kis kocka -> ugyanaz az effekt mint amikor a középső gombot nyomod meg
-
Szabaka
tag
köszöntem a választ!
Senkinek másnak nem böki vajon a csőrét? Vagy ennyire nem lehet belenyúlni a firmware-be?
Én is vittem már nyaralni, és tényleg jó képeket csinált, de azért a héten vettem egy digitális fényképezőt is... biztos, ami biztos. idén már tu8ti dokumentálva lesz a nyaralás
-
Lala6
őstag
Megvan, nem gondoltam, hogy ilyen naprakész a nyitó hsz.
-
-
Szabaka
tag
Erre esetleg tudna mondani valaki valamit?
-
M.W.H
aktív tag
usb-s adatárként csatlakozva valaki formázta már? lehet? csak mert ubuntu alatt nem tudok irni rá "irásvédett fájlrendszer" és nem lehet engedélyezni hogy iron rá
-
sasa21
csendes tag
akit érdekel a RaveForce által kért FW az innen letőltheti.
Part1
Part2VADM_02 -őt kell beirni az LG-Utils-0.4.2 programba amikor a verziót kéri.
a VADM_02-be néhány javitás is van az előzőhőz képest.
- Galéria háttér megváltoztatva
- Fm radio hangerő ikon megváltoztatva
- Diktafon hangerő ikon megváltoztatva
- Java settings ki-be kapcsolo megváltoztatva
- Új keylock (a HTC óra nem animált)
+ Bavid FW ikon készlete. (Ami Nekem nagyon tetszik)
-
Mercutio_
félisten
válasz
RaveForce #17969 üzenetére
A gyerek nem szereti a sok basszusos tucc-tucc zenét, és zavarja, ha nem szivárog be minimális hang a környezetéből, továbbá allergiás rá, ha valami mélyen a fülében van
Tréfát félretéve: Ha valaki arénával hasonló funkciókat tudó, jó hangú, újszerű állapotú fülessel rendelkezik és elcserélné gyári hasonló állapotú arénásra (még a tartalék fülesburkolatok is megvannak) dobjon 1 privátot.)
-
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni erre a problémára(?) a hozzászólások között, de nem sikerült.
Szóval van a Zene menüpont alatt egy olyan, hogy "keresés". Ez hogyan is működik pontosan? Mer akárhogy próbálok keresni, mindig beadja az összes számot, nem szűr ki semmit.
Tud valaki erre megoldást?
Előre is kösz. -
AndyBe
csendes tag
Hi All!
Nekem meg az a gondom hogy frissités után nem tok wap-ozni sehogy se akar csatlakozni a hálózatra ill megpróbálja de rögtön wi-fire megy hiába állítom át a kapcsolatoknál a wap-os megoldást. Korábban T-s volt V10v volt rajta de rádobtam a V10p sokkal jobb csak a wap nem megy! Vkinek ötlet?
-
-
RaveForce
veterán
válasz
KennyONE #17964 üzenetére
nm, ez azthittem h minden arena-usernek alap linknek számít
chocolate fw-vel kapcsoalatban pedig, tudod google a legjobb baratod: [chocolate fw képek]
-
haxxika
senior tag
válasz
spykedd #17953 üzenetére
Hát, annyit már kibirok, max még 2 órát fogok vele zenélni mielőtt meglátogatja a nyiregyi nagy T-t a skálánál, oda érdemes bevinni. Régebben mikor N95-öm volt, akkor vittem be oda, anyu kimosta a mobilt és hát a mikrofon elhalkult. Bevittem, mondtam nekik h nem hallanak ha beszélek, szervizes megnézte, elvitte 10 percre, utána kijön, végén megszolal: ez nem ki volt mosva?
mondom lehet
hát, de legalább ment utána semmi hibával, csak az öblitöt nem várta meg pedig 10 percig bennvolt a mosogépbe
-
Schrift
tag
Ha már itt tartunk, akkor valaki nem akar egy olyan v10f-et csinálni, amiben csak a képrnyőzáras óra van kicserélve sima HTC-s re?
-
RaveForce
veterán
válasz
Erdelyit #17958 üzenetére
hát kinek mi a tökéletes
nekem fontos, h a térerö indikátor pl ne legyen pirosas-sárgás, hnem csak zöldes, bántja a szemem az a piros-sárga szinkavalkád benne, szal nálam csak a full zöld térerö indikator játszik, ezenkívűl fontos nekem,h a be-kikapcs animációk a gyári s-class animáciok legyenek, bár a windows 7es hack animáciojával is megvoltam elégedve, de a crystal blue-s és a unknown useres is nekem nagyon nem tetszett.
fontos még h a főmenü mögött szép legyen a háttér, és az ikonok is stilusosak legyenekerről az oldalrol lenne az alap FW ami most fent van a sasa21 féle VADM_02, működésileg és a cserélendő dolgokon kívűl tökéletes
[képek]
és amit cserélni kéne az ugyanazon az oldalon lévő bavid féle MIBBA_02
[képek]
a következőket: teljes főmenü háttérrel álló és fekvő nézetben, feladatkezelő ikonjai, parancsikon képernyő ikonkészletenos ennyi lenne, számomra ez lenne a tökéletes kinézetű és működésű fw
illetve hazudtam, mert ha végre vki megtudná oldani, h a 4 kezdőképernyő háttere vmi frankó kép lenne az azért sokat dobna a telón
-
RaveForce
veterán
vki aki ért a firwareben a menü ikoncsomagok cseréjéhez jelkezhetne, van egy fw ami tökéletes lenne a menü ikonok kivételével, de azokat egy másik FW tartalmazza, így gondolom csak bizonyos fájlokat kikéne cserélni az egyikben a másikéra, aki vágja dobhatna pm-et
-
risnos
tag
A helyi T-Pontban adtam be javításra a telót és bő egy hét múlva jött az sms, hogy kész, mehetek érte. Semmi komment, hogy mi a frász okozza az ilyen hibákat, mi lehet a gyógymód.
Nos ez a teló az LG Secret-hez képest (az volt a cserekészülék) nagyságrendekkel jobb kütyü, könnyebb kezelni, szebb. Az is érintőképernyős a joystick részen illetve, ha belépsz a Szórakozás menübe, akkor az is. De a gyári játékok rettenetes grafikájúak.
Az Arénán sokkal könnyebb sms-t írni is, stb. Szóval ilyenkor veszi észre az ember, -minden hülyesége ellenére egy könnyen megszerethető, kezelhető telcsi a miénk. Csak azok a bosszantó rosszalkodások ne lennének.Egy jobb szoftwerrel, picit erősebb procival és akksival tökéletes lenne még javásan is ... -
smatte
tag
Egy ilyen készüléken gondolkodom, de elbizonytalanodtam. Nyugtassatok meg, hogy egy wifi hotspotnál működik ez a telefon, az utcán, szálloda halljában, kávézókban stb. lehet vele netezni (előfizetés nélkül!
), ugye??!!
-
405
tag
válasz
risnos #17946 üzenetére
Nekem 4GB -os van, de a probléma ugyan az. ("Ha beteszem továbbra sem látom a frissen készített videót, fényképet- semmi trükköt nem vesz be") .Bár a múltkor volt kb.két hét amíg minden müködött ,és mindjárt megszerettem a telefonom
De nem sokáig tartott .....
A szerviz erre a problémára vajon mit mond? Nem mondhatja, hogy ne tegyél bele memóriakártyát. Megcsinálni meg úgysem bírja (tartósan) -
Erdelyit
tag
válasz
risnos #17946 üzenetére
Korábban írtam egy tippet, mert én is szívtam a memória bajokkal.
Nagyon gyenge akksival nem célszerű számítógépre dugni, mert könnyen ledobja, és már össze is kuszálódott a memória. Nekem azt csinálta, mintha ki-be dugdustam volna az adatkábelt. Ilyenkor már voltak fájlok amit a telefon nem, csak a számítógép látott. Csináltam egy formázást, és ügyelek rá hogy töltött akksival dugjam rá, és a telefonon levő gombbal szakítom meg a kapcsolatot, mert ha csak úgy kirántjuk a kábelt, (pendrive-ot csak úgy kirántom, de annak semmi baja) akkor összezavarodik a telefon rendszermemóriája. Ilyenkor fordul elő az is hogy a profilban van egy kis kavarodás. Gondolom más bajoknak is ez lehet a forrása.
Nekem szerencsére mindig ébresztett a telefon, és úgy általában nincs bajom vele. Lehet jó szoftot választottam, de őszintén szólva fogalmam sincs a v10p melyik verziója van most rajta. A v10f (valamelyik) szintén bevált. Egyébként honnan lehet megtudni melyik verzió frissebb a másiknál, mert én nem igazán jöttem rá, csak azt tudom hogy sok változat van a neten. -
risnos
tag
A T-s szoftwer nekem is rendre ébreszt. De egy fr-t nyomva lefagyott a drága és szerviz lett belőle. Most megint működik a kütyü. De a Kigston memkarit nem bírja (8 GB). Ha beteszem továbbra sem látom a frissen készített videót, fényképet- semmi trükköt nem vesz be. Mindjárt 1 éves lesz, már megkomolyodhatna
-
KennyONE
aktív tag
Nekem V10h-val nem ébresztett,de ezt megoldottam úgy hogy kiraktam az óra widgetet és onnan kapcsolom be minden este és így jó mert reggel ki is tudom választani ha rákkatintok a szundira hogy mennyit akarok,mert nem biztos hogy minden nap 10 percet szeretnék szundizni...
-
smatte
tag
Erre valaki?
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv!
Jelentem a törött kijelzős arénám 2,5 hét után újra életre kelt. Sikerült itthon kicserélni a kijelzőt, csak beszerezni volt macerás. Ezúton szeretnék köszönetet mondani wlf fórumtársnak, akinek a segítsége nélkül nem ment volna. -
Bor
csendes tag
válasz
Norbi21 #17931 üzenetére
Nekem is "d"-s szoftv volt rajta de sok volt a fagyás plussz a szokásos problémák...
V10P_00-ra rámegyek aztán lesz ami lesz... csak jó lenne már használni a telcsit... nem azon gondolkodni, beállítsam pl. a naptárat?.... vagy még lesz szoftver frissítés vagy factory reset... aztán kezdhetek minden előről... -
Szabaka
tag
Üdvözletem!
Frissítettem a kicsikém, és ha már itt jártam a leírások, és egyéb hasznos információk nyomában, szeretném megkérdezni, hogy van-e rá mód, hogy az Arena-val készített képeknek más formátumú nevet adjon a készülék? elég zavaró, mikor nézegetném windows alatt, és az meg szépen ABC sorrendben hozza őket....
Pl.: P1012_22-03-10.jpg
Előre rakja az órát/percet, utána meg a napot.... elég bugyuta szerintem... Mondjuk tud hasznos lenni, ha az a fontos, hogy melyik nap mit fotóztam éppen negyed 11-kor...
Elnézést, ha már szerepelt kérdés ként, de hirtelen nem leltem rá...
Köszi a segítséget!
-
Norbi21
senior tag
Nekem október óta van meg a telefon. V10d szoftver van rajta, az nem tudom mennyire friss, annyira nem értek hozzá. AZ tény, hogy se a widget, se a sima ébresztésnél nem fordult még elő, hogy ne ébresszen, fagyni is csak ritkán szokott, én meg vagyok vele elégedve.
-
Bor
csendes tag
válasz
fiktív1 #17928 üzenetére
Asszem cserélek P-re mivel a zene ikonra kattintva a nincs elem felirattal találkoztam miközben tartalmaz a telefon és a memókártya is MP3-at...
Ébresztő órát meg veszek szerintem...
most pedig meg jött az első fagyás is... kb 3. napja van rajta a szoftver... hmmm jó sokáig bírta.... -
fiktív1
tag
Bor!
Háát.., igen.. sajnos ez van! Nem lehet megoldani semmilyen szoftverrel, ez a nem ébresztés teljesen rapszódikus. Tavaly nyáron elsők között jeleztem sok más hibával együtt ezt a jelenséget, amin a többiek akkor eléggé elcsodálkoztak. Nekem az egzisztenciámat vezsélyezteti az Arenának eme csodás hibája, nagyon fontos dologról késtem el, ami miatt majdnem kirugtak..... Abszurdum. Életemben 1 mobilt sem láttam még eddig, ami ne ébresztett volna...
Kivéve ezt. Tehetsz rá bármilyen szoftvert, ez előfordulhat mindegyiken, próbáltam. Nekem is P van rajta, a német, de soha többet nem lehet már megbízni a készülékben! Sajnos más ébresztőt is alkalmaznod kell, ha fontos dolgod van. Próbálkozhatsz a widget ébresztővel is, hátha jobb.. -
Bor
csendes tag
AGYAM KETTÉ ÁLL!!! VADMRE_00 szoftverrel sem ébreszt már ez a mocsok...
Jöhet a P-végű szoftver... egyszer csak találok egyet amin legalább az alap funkciók mennek... Hjaaaaajjj.... -
-
Allianz BB
csendes tag
Hi. Köszönöm a hozzá szólásokat a karcolodással kapcsolatban
-
smatte
tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy arena-t, de olvastam, hogy a TL WR 542G routert (nekem olyan van)nem kedveli. Elég ellentmondásos infóim vannak. Valaki tudja, mi a helyzet jelenleg? Megoldható, hogy a 2 készülék kommunikáljon?
Előre is köszönöm! -
bageasy
csendes tag
Sziasztok, most raktam fel a VADM_02 by Sasa21 szoftvert, és lenne egy kérdésem a gurukhoz: Az időjárás előrejelző widget oroszul kommunikál, lehet ezt valahol állítani?
Köszi a válaszokat előre is -
spykedd
tag
-
bandes11
csendes tag
Hi All!
Ha vkinek van eladó működő fülese jelezze
-
KennyONE
aktív tag
Ja én is fólia nélkül hordom,igaz tokba és nekem is a fém keret kezd karcolódni meg egyszer leesett az asztalról és van a hátulján egy pici karc.
Még mindig nem talált senki se BL40-es moddolt SW-t?
És melyik a legmegbízhatóbb gyári sw.,ha nem találom meg a BL40-est?Mert eddig V10h volt rajta meg 2 moddolt. -
spykedd
tag
válasz
Allianz BB #17893 üzenetére
Hi!
Én már több mint fél éve használom fólia nélkül és semmi karc nincs rajta. (a kijelző körüli ezüst szegélyre ez nem vonatkozik, de azt úgyse takarná a fólia)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest