Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Na akkor ez most dilemma
Mert ugyebár én függetlenként vettem (az már egy más kérdés hogy gyárilag az, vagy valami buherált izé. Bár nincs rajt logo, szal elvileg az első)
Tökön szúrom magam ha visszazárja magátszerk: http://www.lg-phones.org/lg-incite-rom-v10x-update.html
Lehet mégsem T-s..
B*ssza sas, próba. -
Maxtreme
addikt
Hoppácska, fejlemény, az alap módszerrel
Eddig ilyet nem ajánlott fel. De ha jól olvasom itt ez T-s soft ugye? Mert akkor fel nem rakom
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #16691 üzenetére
Vagy nem
Nálam is ugyanez van
Na majd a cégnél, xp alól. Nincs mese -
kiski
aktív tag
erre valaki? tényleg érdekel a véleményetek!!!
-
kiski
aktív tag
válasz
Maxtreme #16689 üzenetére
a v10f a legújabb, ahogy én tudom... Nekem még nem voltak ilyen gondjaim, bár tegyük hozzá, hogy mindegyik fw-t sikerült lefagyasztanom. V10f mod-dal nem talapsztaltam a zenelassulást (VADM-ben viszont igen)... Yt megy wifin (nekem legalábbis ment, most vadm-mel is megy)
-
Maxtreme
addikt
Nálam eddig "mindössze" annyi volt vele a gond hogy az mp3 lejátszás lassan indul, néha belassul a telefon, nem megy a yt wifin keresztül (de ez nem is zavar annyi), lassúak a java alkalmazások (bár ez gondolom a cpu miatt van, sokat nem lehet rajt javítani) ill minden héten 1x lefagy a cucc.
Ha ezek k a hibák orvoslása kerültek a jelenlegi legújabb független (tényleg mi a legújabb? Mert azt a prog nem írja ki) Fw-ben, csak akkor frissítenék. (na meg persze ha nem hoz 5 újat)
Szóval így értettem azt hogy ehhez képest mennyit javult a helyzet.Nem zárkózok én el a moddolt FW-ktől sem (többet kell szarakodnom a felrakással, de ahhoz elég szájbarágós leírást készítettek ugyebár szal np)
Cska ehhez tudnom kéne tapasztalatok alapján hogy melyiket érdemes.. Olvastam h azzal az unknown useres stuffal is bajok vannak. Szal ez itt a kérdés -
kiski
aktív tag
válasz
Schrift #16687 üzenetére
az a keret xy méretű. Ahogy a menüben lévő ikonok is 100x100 pixel nagyságúak, úgy a keret is kb. akkora. Azért tűnnek kisebbnek az ikonok, mert egy 10 pixel széles sávban átlátszó a kép. Ez így érthető? Nem tudom, hogy mennyire sikerült világosan fogalmaznom.
Na, a videók milyenek? Feltöltsem amit csengőhangnak vágtam össze?
-
Schrift
tag
Fura a színe, de korrekt.
Azt nem lehet valahogy megoldani amúgy, hogy amikor a menüben rányomok valamelyik ikonra, akkor ugye egy pillanatra ki van jelölve ilyen fehér kerettel, hogy az a keret pontosan az ikont ölelje körbe? (Nem lényeges, csak a tökéletességre törekszem.)
-
kiski
aktív tag
válasz
Maxtreme #16685 üzenetére
hát hogy nálad mennyire volt problémás, azt csak te tudod...
Más: Találtam 2 nagyon aranyos videót, kemény tech-house zene szól alatta, vagy techno, nem tudom eldönteni. Nekem nagyon bejönnek a klippek is, a zene is, le is töltöttem gyorsan, vágok belőle össze csengőhangot, és videócsengést. Feltöltöm netre, aki szeretné, letöltheti. Addigis a 2 klipp:
szerk: nem szoktam videókat linkelni, ti is tudjátok, de ezek annyira megtetszettek, hogy kíváncsi lennék a TI véleményetekre is! tegnap délután óta folyamatosan nézem... Akik a rock, punk...stb stílust képviselik, nem ajánlom nekik. De disco-s kollégáknak sztem kötelező!
-
Maxtreme
addikt
Srácok plz mondjatok nekem valami okosat. Tegnap rászántam magam hogy a pcsuite-al lefrissítem a telefon SW-ét.
Addig rendben is lenne a dolog hogy a progi felajánlotta hogy új verzió jelent meg, bla bla.. leszedte az usb drivert, ám de az nem ismerte fel a telefont. Így beállítottam neki manuálisan hogy biza itt egy ARENA-ról lenne szó.
Ezután jött ismét a pofáraesés
Miután kiírta hogy vegyem ki az aksit, stb.. onnan egyszerűen nem tudok továbblépni bármit csinálok. Ugyanis a következő "gomb" ki van szürkítve..
Nade mindjárt prezentálom képekben, úgy jobban látható lesz hogy miről is gagyogokMondjuk az 1. és a 2. lépés marha jó. Csatlakoztassam, majd szedjem szét
Kár hogy a csatlakozó miatt szét sem lehet, de oda se neki
..és az utolsó kérdésem ami talán a legfontosabb V10o-ról érdemes frissítenem? Tapasztalatok szerint ez mennyire "problémamentes" (mármint a többihez képest) FW?
-
Schrift
tag
Lejárt a mod idő.
Bavid: Fm radió ikonból nem is két féle van, hanem 3. A "multi taskingnál" van a 3ik.
-
kiski
aktív tag
válasz
Schrift #16675 üzenetére
Megnéztem a telót, lehet hogy ez lesz az utódja a drága arénámnak! Én most ezzel a készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, le a kalappal az LG-nek, és ahogy nézem, jó irányba haladnak! Remélem változni fog a sorrend (nokia, samsung, lg) és a nokia lecsúszik az koreai cégek mögé! emlékeztek még az aréna teszt bevezetőjére? "Az LG felnőtt!"
--> Nagyon igaz! -
Schrift
tag
Bavid
Tudom, hogy mindenbe belekötök, de ha kirakom parancsikonokhoz, az üzenet beállításokat, akkor az is kisebb a többinél.
-
-
Murdah
csendes tag
megérkezett az V10P_00_ARENEW_v1.1 nem tudom ki használja
deh felrakták a javítottat
-
Ronin-
senior tag
hali.
hát ez érdekes, képzeljétek, nagynehezen működésre bírtam a belső gps-t ! (nem a-gps módban!) csak az a probléma,hogy nem tudom hogyan
Leszedtem egy wetraveles térképet, az egyik fórumból, meg feltettem a legújabb we-travelt és működött, csak az volt a baj vele,hogy mindig vmi hülye útvonalakon akart vinni a célponthoz. Gondoltam felrakok egy másik wetraveles térképet, újratettem az egészet és most meg már sz*rik működni..
amúgy ez a hátlap kaparásos dolog ez mi? van valahol bővebb leírás hogy hol/mit/hogyan kell csinálni ? -
Erdelyit
tag
Szívesen tesztelném a Fw-t, de még senki nem nyugtatott meg hogy le merjem-e cserélni, ugyanis félek hogy lezár a SIM-lock. Ha azt mondjátok nyugodtan cserélhetem és független marad a telefon akkor beállok a tesztelők sorába. Sőt lehet hogy magam is kreálok egy fw-t.
Egyébként van olyan verzió amiben csak a felső ikonok vannak színesre cserélve, vagy csináljak magamnak egyet? -
Bavid
senior tag
válasz
Schrift #16664 üzenetére
Huh tényleg. Kameraikont megcsinálom, ébresztőt szintén (nem használom ezért nem is vettem eddig észre). Üzenetek ikonból melyik legyen? A gellériába belépés elforgatás nemtudom mitől van... Naptárt korrigálom. Rádió ikont is megpróbálom. Szerintem jövőhéten jön a v0.3
addig is így tovább mondjátok a hibákat!
-
Schrift
tag
Én csináltam neked egy listát a grafikus hibákról.
Tehát: 2 féle kamera ikon, (a parancsikonoknál lévő, kisebb a többi ikonnál)
2 féle "üzenetek" ikon
Ébresztő jel, felső ikonsorban, csak félig látszik
Telefont elforgatva, majd galériába belépve, és egy képre rányomva bal oldalt (normál esetben ez ugye felül van) látszik a felső ikonsor, de nem beégés, mert az óra változik, de nálam ez eddig csak a T-és fw-kben volt jó.
Naptárba belépve, először a felső menük: hónap, stb más színűek.
2 féle rádió ikon, (parancsikonos rádió ikonnak recések az asló sarkai)
Ezeken kívül, mást nem tapasztaltam, minden fasza eddig. -
Peti_KM900
tag
Múlthét szombaton föltettem Rabidsnail által készített moddolt VADM-ot.
Arra lettem figyelmes, hogy a sima VADM-ban az SMS nyelvét nem felejti el, szóval, ha beállítottam magyar-ra, akkor az magyaron maradt. Ezzel az fw-vel viszont mindig visszaáll angolra.
Aki használ sima VADM-ot erősítsen meg vagy cáfoljon meg az állításomban. -
Bavid
senior tag
V10F alapú, a keylock.vui sajnos nemtudom már holvan, de erről az oldalról szedtem le anno. Várom a visszajelzéseket!
-
PierNight
aktív tag
hello mindenki
nagyon jók az új moddolt szoftjaitok! gratula a készítőknek. viszont valaki tudna segíteni abban melyik a legújabb gyári szoft amibe van kézirásfelismerő meg track id ?
már nagyon össze vagyok zavarodvanekem ost a v10f van fennt de már nem bírom elviselni a rengeteg bug-ot benne. legfőképpen nem lehet rá java-t telepíteni kb 2-3 hete..és most már betelt a pohár
-
kiski
aktív tag
válasz
iistii #16655 üzenetére
Nem láttam még! A processzor és a multimédiás rész ezek szerint ki lett helyezve megint, de a burkolatot én csak néhol nézném fémnek. Jó, hogy van rajt 1-2 gomb, ill. görgető (vagy minek is hívják?) de szerintem kicsit hosszúkásra sikeredett. Erre nem fogom lecserélni a már megszokott és mégjobban megszeretett arénámat! Még ha android lenne rajt, elgondolkoznék, de így nem tartom valószínűnek...
-
iistii
tag
Hi
LG Maxx <-- ezt láttátok?Bavid: Mi az fw-d alapja?
-
kiski
aktív tag
válasz
Mulderpapa #16653 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam!
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki bluetooth-os karórával összecsatlakoztatni az Arena-t?
Nekem van egy SE MBW-150-em, amit felismer, csatlakozik is hozzá, a BT menüben megjelenik egy karóra ikon, de nem igazán akarja kezelni a hivásokat és a zenelejátszót sem. Vagy az LG-nek is létezik BT-s órája?Szerk.:
Most látom, hogy a Prada II-höz van ilyen. Gondolom csak azt kezeli.
-
Schrift
tag
Nyah, fent van a MIBBA, holnap teszt.
-
Bavid
senior tag
Igen MIBBA
(mixedbybavid) ez jutott hirtelen eszembe, azért nem v10f-et meg hasonlót adtam mert azokat könyű összekeverni hogy most akkor melyik is ez. A slider természetesen csak utánzat, mivel a mechanizmuson nem sikerült még módosítania senkinek, ám szerintem egész jól működik, tehát akár hihető is. Az htc órás, normális unlock buttonos verzióra várok, ha azt megcsinálja valaki mindenképpen belerakom. Addig meg jó ez.
-
Arenastag
csendes tag
Helo
Épp frissítettem az Arénámat a VADM-al, és azt írta ki a Flash Tool hogy: The boot process has benn not started
Ilyenkor mi a teendő? Segítsetek légyszives, nem akarom széthúzni őket -
kiski
aktív tag
"Kolléga" (ha nem haragszol meg a megszólításért) teljesen átérzem a sok fw-ben való elveszés érzését! Tudom, hogy miről beszélsz.
Ennél már csak az a jobb, amikor minden, szó szerint MINDEN eltűnik... ikonok, programok, fw-k, munkák...stb.
Egyébként nagyon szép munka, de szerintem mindketten tudjuk, hogy ennek sose lesz vége, sose lesz egy tökéletes verzió...
szerk: mi a neve? mit írjunk majd, amikor megadjuk a kp500utils-nak az fw verziót? V10f_00, v10P_00?
szerk2: a slide utánzat, vagy megfelelően működik?
-
tecra s1
tag
Üdv mindenkinek!!!
Mikór először össze találkoztam az ébresztés rejtelmes dolgaival már akkor megfogalmazódott bennem , hogy nem kellene többször elkésni a melóból. Szerintem sikerült ezt a dolgot """"megoldanom""" . 5 perces késéssel 2X állítottam be az ébresztőt, és ma reggel ennek meg is lett a gyümölcse . 2.-ra , ébresztett és nem késtem el . ENNYI.
-
Maxtreme
addikt
Tény
Más:
Nálam is elkezdte az első (számomra) X-Aktás anomáliát az Arena.
Mi a fenétől van az hogy ha elindítok egy mp3-at, kb 10 sec-ig kell várni arra hogy elkezdje játszani a telefon? Érdekes pl hogy ez tök random dolog. Van mikor semmi gond vele, de legtöbbször igen.
Ráadásul olyan jelenség is előfordul hogy ha mp3 lejátszás közben akarok valamit csinálni (pl az oldalsó gombbal hangerőt szabályozni , vagy akár a felső menübe belépni) oylan mintha lefagyna a cucc, és ezidő alatt nem lehet vele semmit csinálni (a zene megy tovább) és kb szintén 10-15 sec múlva magához tér.
Az SW az alap, V10o
Eddig semmi gondom nem volt vele, (wifi is müxik, igaz a yt nem de az nem is érdekel)PLZ help
-
namerke
tag
válasz
olbaidhun #16625 üzenetére
"kibír/t.."
/t? Csináltál egy kis véletlen "törés tesztet" ?
Én megvétel után pár nappal ejtettem fejre beltérben a "kicsikét" , megijedtem , hogy okos fejjel tönkreteszem az új mobilom... de egy karcolás se lett rajta.
Amúgy pozitív tapasztalat: Most először szórtam tele sorozat részekkel a telefont, zenéből is van sok , de egyáltalán nem lassult.
-
olbaidhun
őstag
Itt vagyok én azért időnként, figyelem a történéseket, de ha pü-ben külditek amit még be kell szúrnom a faq-ba akkor azt megköszönöm! Beleértve a távirányítós programot is!
Amúgy hosszú használat után is csupa pozitív dolgot lehet elmondani erről a kis telefonról! Ez a fémház egy igazi világbajnok, csoda, h mit kibír/t..
-
Schrift
tag
Nem ébresztett a V10P CIS LITE , lekéstem az első órámat...
-
kiski
aktív tag
válasz
knimail #16610 üzenetére
Kedves knimail!
"Az Lg Aréna kijelzője kapacitív, tehát nem a nyomást érzékeli." Teljesen igaz. Ez a kijelző típus úgy működik, hogy ott érzékeli a nyomást, ahol a kijelzőbe jelenlévő feszültséget a tested elvonja. (Nem tudom, hogy így mennyire volt érthető). Létezik hozzá ceruza, de sokkal bonyolultabb elven működik, mint a rezisztív paneleké... (Tudni illik, azok sima műanyagok, rányomják a plexit az érintést érzékelő felületre.) Hogy hol és mennyiért lehet kapni fogalmam sincs, de ha gondolod, utánanézek.
A kijelzőkről bővebben itt olvashatsz.
405: Lefordítsam?
-
Murdah
csendes tag
válasz
dr.gumimaci #16609 üzenetére
Üdv [itt] találsz hozzá leírást bár németül, de nem vészes a nyelvezete
-
knimail
csendes tag
Hello mindenki!
Keresgettem a fórumban,de sajnos nem találtam a kérdésemre választ,lehet én vagyok a béna!
Szóval az Arénához létezik ceruza?ill.milyen elven működik az érintő képernyője?
Arena guruk,megköszönném a válaszokat!
Üdv: I -
405
tag
Sziasztok!
Lehet hogy buta kérdés ,de a szervizmenühöz tud valaki egy leírást? -
-
kaft001
csendes tag
sziasztok. az lenne a kérdésem hogy miért lehet az hogy vibrál a kijelző? kb 1 hete lett rá rakva a V10P_00-ás fw és ugy 4-5 napra rá jelentkezett ez a kijelző vibrálás. ja és az idő és a dátum is ugymond "rásült" a képernyőre.
Előre is köszönöm az okos válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest