Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz JasonD #15650 üzenetére

    Az elmúlt közel - nekem is - 9 ( 2009 április vége) hónapban számtalanszor kellett megvédenem a telefont a túlzott igényektől. Azt hiszem, hogy az ár-érték, használhatóság tekintetében igen jó a telefon, a jelenlegi fw mizéria csak jobbá teszi.

    A pro-val egyetértek + javuló üzemidő, 3 nap, nincs típushiba!, igen kevés rossz telefonról tudunk, fél éve stabil az ára. multimédia rész összességében igen jó! FM transmitter stb, lehet vele telefonálni is! (jó a hang átvitel és s lejátszás minősége!) + 8 GB belső RAM.

    Kontra: nem tudoma bugosság mit jelent, nekem nem fagy, stabil a 10p
    Nem GPS vevő! nem arra készült, hanem, hogy a geotaging funkcióval a képekhez lehessen csatlakoztatni a koordinátákat! A Google térkép csak játék, bár használtam már cím keresőnek.
    Miért gyenge a WiFi? Ritkán kell, de eddig nem volt vele gondom, Minden hálózatot felismert, soha nem szakadt meg a telefon hibájából. A bluetooth meg gyorsabb, mint a többi készüléken, amin próbáltam.
    Az ébresztés gond, de szerintem jórészt a beállítás hibája ( az off gomb látszik ha be van kapcsolva, fordított logikai struktúra)
    A zenelejátszó mp3 kezelő rendszere szerintem is gyenge, könyvtárszerkezetet nem kezel a lejátszó, a file kezelő meg nem alkalmas folyamatos lejátszásra, ez koncepcionális hiba. Javítható egy kis számítógépes bűvészkedéssel. A hang monősége kiváló, + Dolby!!!
    A médialejátszás jelentősen gyorsítható, ha a memória kezelést segítjük a korábban már jelzett módszerekkel.
    + kontra: kicsi a proc. sebessége, ezért kicsit minden funkcióban lassú, különösen a nagy kijelző meghajtása fogja.

    Nem okostelefon! Minden alapvető dolog be van építve, a "lusták és a számítógéphez nem értők telefonja"! Nem kell vadászni programokra, vagy fizetni érte - Android -, mégis többet tud bizonyos drága típusoknál.

    Utóirat - nyilván ez a fórum az elvakult Arénások fóruma, mindjárt 3-4 hosszú reagálás is született. Ez már ilyen, ne vedd magadra, hanem hamár megvan használd egészséggel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák