Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
JasonD #15650 üzenetére
Az elmúlt közel - nekem is - 9 ( 2009 április vége) hónapban számtalanszor kellett megvédenem a telefont a túlzott igényektől. Azt hiszem, hogy az ár-érték, használhatóság tekintetében igen jó a telefon, a jelenlegi fw mizéria csak jobbá teszi.
A pro-val egyetértek + javuló üzemidő, 3 nap, nincs típushiba!, igen kevés rossz telefonról tudunk, fél éve stabil az ára. multimédia rész összességében igen jó! FM transmitter stb, lehet vele telefonálni is! (jó a hang átvitel és s lejátszás minősége!) + 8 GB belső RAM.
Kontra: nem tudoma bugosság mit jelent, nekem nem fagy, stabil a 10p
Nem GPS vevő! nem arra készült, hanem, hogy a geotaging funkcióval a képekhez lehessen csatlakoztatni a koordinátákat! A Google térkép csak játék, bár használtam már cím keresőnek.
Miért gyenge a WiFi? Ritkán kell, de eddig nem volt vele gondom, Minden hálózatot felismert, soha nem szakadt meg a telefon hibájából. A bluetooth meg gyorsabb, mint a többi készüléken, amin próbáltam.
Az ébresztés gond, de szerintem jórészt a beállítás hibája ( az off gomb látszik ha be van kapcsolva, fordított logikai struktúra)
A zenelejátszó mp3 kezelő rendszere szerintem is gyenge, könyvtárszerkezetet nem kezel a lejátszó, a file kezelő meg nem alkalmas folyamatos lejátszásra, ez koncepcionális hiba. Javítható egy kis számítógépes bűvészkedéssel. A hang monősége kiváló, + Dolby!!!
A médialejátszás jelentősen gyorsítható, ha a memória kezelést segítjük a korábban már jelzett módszerekkel.
+ kontra: kicsi a proc. sebessége, ezért kicsit minden funkcióban lassú, különösen a nagy kijelző meghajtása fogja.Nem okostelefon! Minden alapvető dolog be van építve, a "lusták és a számítógéphez nem értők telefonja"! Nem kell vadászni programokra, vagy fizetni érte - Android -, mégis többet tud bizonyos drága típusoknál.
Utóirat - nyilván ez a fórum az elvakult Arénások fóruma, mindjárt 3-4 hosszú reagálás is született. Ez már ilyen, ne vedd magadra, hanem hamár megvan használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest