- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
JasonD #15650 üzenetére
Az elmúlt közel - nekem is - 9 ( 2009 április vége) hónapban számtalanszor kellett megvédenem a telefont a túlzott igényektől. Azt hiszem, hogy az ár-érték, használhatóság tekintetében igen jó a telefon, a jelenlegi fw mizéria csak jobbá teszi.
A pro-val egyetértek + javuló üzemidő, 3 nap, nincs típushiba!, igen kevés rossz telefonról tudunk, fél éve stabil az ára. multimédia rész összességében igen jó! FM transmitter stb, lehet vele telefonálni is! (jó a hang átvitel és s lejátszás minősége!) + 8 GB belső RAM.
Kontra: nem tudoma bugosság mit jelent, nekem nem fagy, stabil a 10p
Nem GPS vevő! nem arra készült, hanem, hogy a geotaging funkcióval a képekhez lehessen csatlakoztatni a koordinátákat! A Google térkép csak játék, bár használtam már cím keresőnek.
Miért gyenge a WiFi? Ritkán kell, de eddig nem volt vele gondom, Minden hálózatot felismert, soha nem szakadt meg a telefon hibájából. A bluetooth meg gyorsabb, mint a többi készüléken, amin próbáltam.
Az ébresztés gond, de szerintem jórészt a beállítás hibája ( az off gomb látszik ha be van kapcsolva, fordított logikai struktúra)
A zenelejátszó mp3 kezelő rendszere szerintem is gyenge, könyvtárszerkezetet nem kezel a lejátszó, a file kezelő meg nem alkalmas folyamatos lejátszásra, ez koncepcionális hiba. Javítható egy kis számítógépes bűvészkedéssel. A hang monősége kiváló, + Dolby!!!
A médialejátszás jelentősen gyorsítható, ha a memória kezelést segítjük a korábban már jelzett módszerekkel.
+ kontra: kicsi a proc. sebessége, ezért kicsit minden funkcióban lassú, különösen a nagy kijelző meghajtása fogja.Nem okostelefon! Minden alapvető dolog be van építve, a "lusták és a számítógéphez nem értők telefonja"! Nem kell vadászni programokra, vagy fizetni érte - Android -, mégis többet tud bizonyos drága típusoknál.
Utóirat - nyilván ez a fórum az elvakult Arénások fóruma, mindjárt 3-4 hosszú reagálás is született. Ez már ilyen, ne vedd magadra, hanem hamár megvan használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest