Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcsi
tag
A kézírásfelismerő funkció eddig is volt, vagy csak nekem új? Trémobilos v10v-m van, lehet hogy abban nincs? Bocs a hülye kérdésért...
-
caverinha
aktív tag
Kész van a windows 7 moddolt V10P_00,innen lehet letölteni: [link]
Sztem egész pofásan néz ki
-
Hege-007
csendes tag
Reggeltet!
Próbálgattam néhány új FW-t.
NEU Algeria KM900 AAGR V10D 01_1 2010-01-26
Nem működött benne a lejátszási lista készítése, kézírás felismerés és tag-it nincs.NEU United Arab Emirates KM900 AARE V10j 00_4 2010-01-23
Hasonlókat tapasztaltam mint fentebb. Csak Ő még magyarul sem tudni.Végül ment vissza a régi:
Malaysia KM900 AMYS V10h 00_5 2009-11-06
Kíváncsiságból llefuttattam rajta az itt olvasott tesztet.
JBenchmark2: 426
Image: 178
Text: 279
Sprites: 329
3D: 332 -
Peti_KM900
tag
válasz
sagesz93 #15575 üzenetére
Nem biztos, hogy gyanúsan olcsó.
Én karácsony előtt vettem a telóm, végigkérdeztem sok boltot, majd az egyikben azt tanácsolták, hogy várjak február közepe környékéig, mert addigra lemegy az ára, mivel feltöltődnek a boltok, én persze nem vártam és megvettem 56+postáért. -
Lonestarr
csendes tag
Ez a telefon tényleg király, sosem volt LG telóm, de lehet h most lesz. A bevezető mindent visz
-
kiski
aktív tag
Remek működik. Az ikonok kaptak 1 kis kontrasztot, hogy könnyebb legyen belőni őket. Ez remélem nem gond. Még a felső ikonsort kell átírnom, illetve a tárcsázóképernyőt szeretném lecserélni, a gyári nem tetszik. És ugye ott van természetesen a feladatkezelő.
Péntekre talán már elérhető lesz. -
kiski
aktív tag
válasz
Mikkey #15590 üzenetére
Én nem tudok ilyenről. Használd esetleg az opera minit, azon 1 érintés a nagyítás. (Vagy 2?
) Nem emlékszem.
Más: Elkészítettem a VADM_KE javítását, de azt hiszem, h átnevezem VADM_01-re. Hogy mennyire működik, és mennyire nem, az 10 perc múlva kiderül, de annyit érdemes tudni, hogy az asztali ikonok jórésze cserélve és javítva lett. Egyenlőre még mindig nincs feladatkezelő, mert már nincs energiám hozzá, de ha ez a szoft is rossz lesz, akkor tényleg nem tudom, h mitévő legyek. Előröl kezdtem mindent...
Nemsokára mondom, hogy működik-e. -
Mikkey
csendes tag
azt szeretném kérdezni, hogy szoftverfrissítéssel vagy valahogyan nem lehet megoldani hogy netezésnél az oldalt egyből teljes képernyőre töltse be?? mert zavaró h. mindig a mini képet fel kell nagyítani.. szal mint pl iphone-ál olyanra gondolok..
-
kiski
aktív tag
válasz
sztomi89 #15586 üzenetére
Huhh, bocsánat!
Nagyon nagyon elnézést... Kicsit meg vagyok zavarodva, mert nekem PC Studiom is van, tudni illik, az a Samsung PC programja, mondhatjuk úgy, hogy az a Samsungos PC Suite! Nem először keverem össze, Samsungom volt, most öcsémnek van, és mindig ezzel a majom progival bohóckodik!
-
kiski
aktív tag
válasz
realronie9 #15584 üzenetére
A gyári PC Studióval le tudod menteni az sms-eket. Hát én elfogult vagyok a saját szoftomhoz, VADM_KE. Ha rákeresel, képet is találsz!
Egyébként még a V10F és V10P szoftok elég jónak bizonyultak, ill. ezek moddolt változatai. -
realronie9
csendes tag
hello! azt szeretnem megtudni h van-e oan progi amivel lementhetem az smseimet a pcre arenarol? ezenkivul sztek meik a mostansag letoltheto legjobb arena szoftver?
-
kiski
aktív tag
válasz
tecra s1 #15579 üzenetére
A legnagyobb poén az, hogy pont nálam nem működik rendesen. Hát nem szeret engem? Pedig többet foglalkozom vele, mint csajommal.
Ja, csak a tisztánlátás végett: nem feladom, hanem szanaszét-verem!szerk: de éjjel nekiesek, és ha marad még erőm, akkor talán a feladatkezelő ikonokat is cserélem, hogy mutassak valami újat is!
-
tecra s1
tag
Üdv mindenkinek!!!
Olvasom és nagy bánatomra látom , hogy van pár ARENA tulaj akinek nem igazán működik rendesen a VADM_KE verzió. Nem akarok itt fényesíteni senkit és semmit,de nekem nagyon pöpecül megy eddig.Várni szerettem volna ezzel a kis szösszenettel legalább 1 hétig de ez a 4. nap és pár dolgot már most is tudok mondani. PL: miért nem tudtak a tervezők legalább ennyire megbízható rendszert készíteni? Szóval, Ébresztett rendesen, minden a helyén van, zene-kép-videó- megvan , fut rendesen. Kicsit muris , hogy sms íráskor mindig ki kell kapcsolni a T9-et / nem jegyzi meg/ de ez legyen a legnagyobb baja. Nagyon fas......a.
KÖSZÖNÖM.Nehogy fel add "kiski" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kiski
aktív tag
válasz
viewdetails #15570 üzenetére
Kedves viewdetails!
Ha nagyon szépen megkérlek, küldesz nekem egy linket priviben, vagy akár itt is nyilvánosan, vagy elmagyarázod nekem, hogy pontosan mit is csinál az E2 szoft a telóval? Ha jól tudom, te nagyon érted ezt a dolgot... -
gaucho
tag
Arénát akarok venni csak világosítson fel légyszi valaki,hogy az elnevezésében mit jelent a "Logo" szó?Pl.:Lg Km900 Arena(Silver) Logo. [link]
Egyszerűen szürke az LG logo?
-
geosz
tag
válasz
copyand75 #15571 üzenetére
Belekerült vagy fél percbe.
[LG szervizek] -
copyand75
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná nekem mondani a LG szervíz pontos címét és telefonszámát?
Köszönöm!
-
viewdetails
addikt
kiski
"Előtte még próbálok linux-ot telepíteni. Nem kis feladat egy olyan kezdő és/vagy leendő linuxosnak, mint én "
Arénára? Valóban nagy falat. PC-re azért annyira nem ördöngősség, főleg a mai kattintgatós linux telepítők korában...
olbaidhun
Nekem az összes kínai telefonnal kapcsolatban egy kérdésem van (anyaghasználaton kívül): bevizsgálta valaki már Európában, mekkora a háttérsugárzása?
-
kiski
aktív tag
válasz
bzroli #15567 üzenetére
én is ezt fogom tenni, csak a kibontott vadm-em is moddolt volt, amit elfelejtettem. szerencsére megvan az eredeti is, azt felteszem, rámegy a _ke, utána minden kóser lesz. Remélem. Előtte még próbálok linux-ot telepíteni. Nem kis feladat egy olyan kezdő és/vagy leendő linuxosnak, mint én
-
Arcsi
tag
válasz
risnos #15521 üzenetére
Köszi, megnézem!
A Wetravelről annyit, hogy a kilépős módszerrel nem sikerült megcsinálnom másodjára, pedig mindent ugyanúgy csináltam végig.
Viszont ha hagytam, hogy megkeresse magának a root-ot, simán megtalálta, aztán a várost is meg mindent. Kilélpés után is működött, szóval boldoggá tett. Viszont a keresőben nem talál olyan utcát, ahova egyébként bepozicionál, a görgetés pedig élvezhetetlen. Szóval nem tudom használható-e valamire, de élesben még nem próbáltam.
A telefonon a szoft v10v, a wetravel pedig 0.9.10. A memkarira másoltam a mapát, a telepítőkkel együtt, és onnan indítottam. csak ennyi, hátha segít valakinek. -
Nordic
Közösségépítő
nekem is hasonló problémám volt. nálam az segített, h felraktam az alap crystal blue szoftot, és életrekelt.sztem tegyél egy próbát a gyári vadm-al majd ha műkszik akkor dobd fel a vadm_ke fw-t és sztem akkor már működni fog. persze a bűvös 3as nem maradjon le a vadm_ke előtt.
-
kiski
aktív tag
válasz
Gabee76 #15560 üzenetére
Nem gond, olvastam a prividet, természetesen. Néha nem válaszolok, az azért van, mert épp rohanásba vagyok.
Szóval a flash játékok és az mp3-ak megtalálhatók a 07_bbcust.dfat fájlban. Nekem sikerült belenyúlnom, ezért nincs néhány embernél betűtípus. Ez GOND! Nagy gond... Nálam most képi hiba van, történetesen az, hogy ami az alsó 4 ikon mögött van fekete háttér, az nálam a képernyő tetejére került. Miért? REJTÉLY. Nagyon-nagyon bosszantó! Semmi baj, megoldom. Majd. Valahogy. Bár még nincs ötletem, de ma nagyon fáradt vagyok már hozzá, hnap fogok nekiállni.
Jóéjt mindenkinek, aki van olyan éjjeli bagoly, mint én, és még fent van! -
Gabee76
csendes tag
figyi. gondolom a multkori privimet nem olvastad. na de mindegy.
Sikerült nekem a bines módszerrel belepakolni a softba alapértelmezett hangnak egy pár mp3-at söt az alapértelmezett flash játékokat is megválltoztattam csak elég szar az egész mert máshova is bele kéne nyulni csak nemtudom hol vannak a flash játékok inditó parancsai. na de a lényeg feltoltam a 6-db flasf játékot elindul mind a 6-t hangja nix egyiknek sem. rezgés nix egyiknek sem +a 6db-ból ketö müködik ugy ahogy megfelelöen a többinek nemjó a mozgás irányitása.
jó hosszura sikerült az irományom bocs.
ja és ezzel a módszerrel löttek a kockés játéknak.
Ugyhogy én ezt szerintem feladom ez igy tutti nem éri meg felraktam kipróbáltam de igy ez egy kalap .........rrrrr.Gabee.
-
kiski
aktív tag
válasz
Gabee76 #15558 üzenetére
Be vagyok sülve! Teljesen összekeveredtek a dolgok a fejemben... Próbálok fejben tartani kb. 2000 png-t mint ikont, hogy mi és hol található, ki van bontva 7 szoft a gépen, és össze-vissza másolgatok csak. Már azt se tudom, hogy hol áll a fejem, és azt se vágom, hogy hol szúrtam el a szoftot. Ez még hagyján, de képi hiba is van. (V10F-fel nekem is ment minden rendesen, visszatettem a KE-t, és nincs benn betű!) Kezdek mérges lenni... Nagyon!
Azt hiszem, hogy elkezdem előröl! Affenébe! Esetleg a .bin-es módszert még megpróbálom, de sok esélyt nem látok... -
Gabee76
csendes tag
A teló fajl kezelöjéböl letudtam játszani a zenéket igen. De a zenelejátszóval nem.
Sőt ha a kocka oldalán ahol a multimédia fajlokat lehet beállitani kedvenceknek rámegyek hogy zenék lefagy és ujraindul a tell.
sajna.No probléma. trágárkodj ha jólesik. énis ideges lennék a helyedben. Oda a melód ha nemjó.
-
kiski
aktív tag
válasz
Gabee76 #15555 üzenetére
Kártyaolvasó látja a zenéket? Próbálj meg adattár módban felmásolni telóra 1-2 számot, hogy látja-e. Én most tolom vissza a KE-t a telefonra, kíváncsi vagyok, hogy meghal-e! Kezdek nagyon ideges lenni, mert ha előröl kell kezdenem az egészet, akkor hagyom a picsába!
szerk: Elnézést a trágárkodásért!
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
A VADM_KE feltétele után nekemis gondom van a zenelejátszóval. Nekemsem müxik.
Elöször sima VADM_00-át raktam fel majd fr memória ürités fr Utána rátoltam VADM_KE-t
Factory resetet nem csináltam de memória üritést igen.
Lehet ez a baj??? Most tolom fel a sima VADM_00-át majd meglátjuk.
Legfejjebb rátolom a VADM_KE-t de nem csinálok se fr-t se memó üritést.
Hátha igy jólessz.GAbee.
-
haxxika
senior tag
Nah akkor sztem beviszem a nyiregyi nagy T-be a mobilt meg a fülest, rem lesz is raktáron. Ott tökre rendesek voltak velem mikor még az N95-öt vittem be ami ki lett mosva, eldugult a miki, kijelző persze szépen nézett ki, ingyen megcsinálták szal jó jártam vele. Nah majd lesz ami lesz, ide Debrecenbe viszont nem szeretném megint behozni
-
///M
tag
válasz
torres9david #15544 üzenetére
Az Origo GSM -nél gyári LG garanciával van elég jó áron.
-
-
bzroli
csendes tag
válasz
http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/tel_keresesi_talalatok/LG_KM900_Arena
itt egy lista boltokról. Van új is. -
dadu7
tag
válasz
www.ujmobilok.hu
-
haverzolee
csendes tag
válasz
Csak a PartneroGsm-nél ne nagyon tervezgess vásárlást. Az egy szemétség!
-
torres9david
csendes tag
két boltot találtam: fortunagsm és superphone..
kérnék véleményt, és más boltokat
kösz -
Genzi
csendes tag
válasz
onidin #15522 üzenetére
Szia! Nekem ugyanez volt a problémám mikor felraktuk a VADM Fw-t nem olvasta be a zenéket. Sehogy sem siekrült megoldani a problémát. Mérgemben felraktam a V10F_00-át, azzal teljesen jó volt. Itt kezdtem el azon gondolkozni, hogy lehet-e az a hiba, hogy amikor a multimédiás memória frissítését csináltam mindig arra mentem, hogy igen akarom a licenszek törlését. (Valaki, véleményt! Lehet ez a gond?) Azóta felraktam a VADM_KE-t. Nem csináltam factory resetet, se memória visszaállítást (merthogy akkor eltűnnek a betűk vagy mi fene...Kiski erősítsd meg h ez nem gond
) Azóta teljesen tökéletesen működik a telefon.Remélem tudtam segíteni
-
Bavid
senior tag
Valaki, ha tud dobjon már nekem egy linket music quiz játékhoz, sehol nem találok
Köszi! -
copyand75
csendes tag
válasz
bulldog70 #15533 üzenetére
Egyszer már voltam a t-szervízben de egyáltalán nem tetszett a figura hozzáállása.
Most lehet hogy személyesen viszem a szervízbe. Még nekem is garis.# 11666 hozzászólásban DaveNo1 fórumtársunknak ugyanilyen gondja volt, megkérdeztem, neki cserélték az érintőpaneljét. De elötte visszarakta a T-s szoftot. Azóta semmi gondja vele.
-
spykedd
tag
válasz
torres9david #15534 üzenetére
én úgy tudom h 1 év bolti gari van a gsmline-nál
-
torres9david
csendes tag
a gsmline-on menniy a gari? hány év?
-
copyand75
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Az LG szervíz pontos címe és esetleg telefonszáma kellene.
Kezdi az érintőképernyőm megadni magát( egy sávba nem érzékel). Lenne vele egy szervízes utam.
Köszönöm!
-
kiski
aktív tag
válasz
haxxika #15519 üzenetére
Én Pápára vittem, és mivel teljes garancia van a készülékre és a tartozékokra is, ezért csak annyit csináltam, h bementem minden papír nélkül, lerendelte a fülest a szervizes srác, és amikor megjött (köv. munkanap), akkor küldtek 1 sms-t, h irány be papirostul, fülhallgatóstul...
Nem voltam bent többet 10 percnél. -
torres9david
csendes tag
hali
lassan két-három hónapja keresem a megfelelő ajánlatot egy arena-ra, és szeretném megkérdezni h ti melyik boltot(kat) ajánljátok?
kössz
én eddig a superphone-t néztem... -
onidin
csendes tag
válasz
greenmeister #15524 üzenetére
a frissítés után csináltam gy FR-t és csak aztán tettem fel fájlokat a Saját mappa - Hangok mappába, de a zene lejátszó nem látja őket...
-
Vovi1
aktív tag
Még senki sem válaszolt, úgy látszik nekem juttott a feladat, hogy állandó memória felelős legyek.
2 hónap bőven elegendő, hogy a memória széttöredezzen, össze-vissza írja az információkat. Vagy win. alól defragmentálás, vagy a telefonos változata memoryup.jar. Több helyről elérhető. Időnként le kell futtatni, gyorsabb lesz a telefon és a memória kezelés - ez mindennel összefügg.
A jelszóval a WiFi hálózatra tudsz fellépni, - ha kéri, de a nyitott nem - ezen keresztül az internetre. A felhasználónév a hálózatokhoz kell, pl. otthoni, vagy hivatali belső hálózathoz. Ez a telefon nem tud belépni térben zárt hálózatokba, mint egy pl. egy laptop. A számítógépek látják egymást, de a telefont nem. Sokkal egyszerűbb lenne sok dolog, de nem erre készült. Csak zsinóros kapcsolat lehetséges a telefon és a számítógép között. Nem hálózati eszköz.
(Bocs, Bluetooth kapcsolat is lehet, de a lényege ua. mint a zsinórosnak, csak sokkal lassabb.)
Tovább gondolva: USB portként láthatja a hálózat ha megvan osztva, de ez csak szgépen keresztül történhet, nem önálló hálózati elemként. Ha USB portként látja, akkor a telefon funkciók és információk kiesnek! Pc suite módban viszont a hálózat nem megy!
-
onidin
csendes tag
Sziasztok !
Fw-t frissítettem - VADM - , azóta a zene lejátszó nem találja meg az mp3 fájlokat.....
Mi baj lehet ? -
risnos
tag
tar a trekbuddy térképformátuma. Azt töltsed le. Ám ha ellátogatsz ide [link] és van helyed a memkarin, találsz csemegét is. A wetravel látom beindult. Gratu!
Azt persze nem értem újfent, ugyanaz a progi miért viselkedik ennyire eltérően ugyanazon a telón. Csak az FW tehet róla... -
Land
veterán
Használ valamelyikőtök iphone 2G-t? Egyik Arenás Iphonera akart váltani. Nem tudjátok véletlenül, hogy váltott-e?
-
haxxika
senior tag
Kiski melyik t-mobileba vitted be a fülest? Nekem nem szól az egyik része és ki szeretném cseréltetni. Bevittem itt Debrecenbe, ott aztmondták nekem h hozzak mindent, telefonnal együtt(!) és bevesznek mindent majd max 15nap és visszakapom.., ebbe nem nagyon szerettem volna belemenni, ugyanezt mondták nekem Szerencsen is. Nyírgyházára gondoltam volna még hogy bemegyek de a pest jobb lenne. Szal annyi hogy te hova vitted be?
-
namerke
tag
válasz
Meliii #15514 üzenetére
Ha új szoftver van rajta akkor inkább router függő, hogy megszakad a kapcsolat, és újra kell csatlakozni ( akár többször is, hogy újra lássa).. , ez az én tapasztalatom.. TP-link és D-link routerekel szereti az ilyesmiket eljátszani. De "bazd földhöz" , az megoldja biztos.
-
Meliii
csendes tag
Még valamit megfigyeltem, segítsetek kérlek másnak is van ilyen, vagy volt ilyen? Csatlakozok Wifi-re és szendved, nem hoz be semmit, kiírja, hogy a gazdagép nem elérhető vagy mi. Már ott tartok, hogy földhöz b@szom. De ha kikapcsolom a telót és megint be, majd újból csatlakozok, mint a villám, és mindent behoz.
Ez normális dolog?
-
Arcsi
tag
válasz
Peti_KM900 #15508 üzenetére
OK, már vágom, köszi
-
greenmeister
tag
Ötlet egy új VADM-hoz Ezek lennének azok.
Ha valaki beleheggesztené a VADM-ba ezeket akkor megköszönném. -
Arcsi
tag
válasz
Peti_KM900 #15506 üzenetére
Bárcsak az lennék
Ha valaki tudja azért, megköszönném!
Most úgyis a wetravellel basz*kszom... -
Arcsi
tag
Sziasztok, légyszi segítsetek, hogy a turistautak.hu-ról milyen formátumban kell leszedni a Magyarország térképet a trekbuddy alá! Az oké, hogy atlas kell neki, de az oldalon a letöltéseknél garmin, pda, meg magellan készülékekre van. Ezek közül melyik lesz a jó nekem? Köszi
-
Peti_KM900
tag
Ma megint nem ébresztett, most beállítottam, úgy hogy nem hétfőtől-péntekig lehetőséget választottam, hanem külön hétfő, kedd, szerda, csütrtök, péntek. Kíváncsi vagyok mit művel.
-
bulldog70
csendes tag
válasz
viewdetails #15500 üzenetére
A szervíz menűben arra 44 kis kockára gondolsz? 15 ig érzéketlen... a 15től egy sorral lejjebb jelez be a következő sor már normálisan működik... ez a kalibrálás? hányszor kell végig csinálni? az alul megjelenő számok mit takarnak?
-
cH1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van a lassan 2 hónapos t-mobilos arena-val, hogy 1-2 hete elkezdett iszonyatosan belassulni. A zenelejátszót pl 5-6 mp alatt nyitja meg, és ott minden művelet megint ugyan ennyi időbe kerül. A másik gond vele, hogy nagyon sokszor megakad egy számnál. Pontosabban elkezdi játszani, de valamiért nincs hang. Ha megállítom, és újra elindítom akkor már lesz, de hihetetlenül idegesítő, hogy nem képes magától folyamatos zenelejátszásra.
Wifivel kapcsolatban meg olyan kérdésem lenne, hogy amikor kapcsolódni akarok egy wifihez, akkor oda csak a jelszót kérdezi, pedig nagyon sokhoz kellene még felhasználónév is. Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet megadni?A s/w verzió:
KM900AT_V10vA válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Pici telefon, óriás akksival?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest