- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
A gyári aksi a mai nap 6534Ft volt. Lefóliázva ami perforált papír cimkével volt lezárva. A címkén feltünteve a gyári szám. 51% volt, hogy üzembe helyeztem, most az AccuBattery 108%ot mutat
A fólia nélküli speedshoppos 4 hónapja ugyan azt a 70ot mutatott mint a gyári, amit le akartam cserélni... Fólia, csomagolás nélküli fost ne vegyetek.
-
dkovizoli
addikt
-
takcslajos1
tag
Aqua-sat ne vedd meg, folyadék indikátor is hiányzik róla, meg 2016.11.15-ös "gyártású", ha a legtöbb ebay képet megnézed, azok is azok, ezek tipikus "fake akksik". LG szervizben ha jól tudom, 7000 körül van.
220 voltról vettem egy akksi töltő cradlet meg akksit 4500-ért, gyári akksi, de mivel 2015-ös, sokat "állt" használatlanul, ennek sem a legfényesebb már az üzemideje.
Nem tudom, gyári, vadiúj akksival mennyi kijelzőidőt tudnék kihozni. Valakinek tapasztalata, hogy megéri-e? (Most 2-2 és fél óra már csak, bár ebben van aktív mobilnet használat.)
Gyorstöltés "kinyírja" az akksit?
-
brd
nagyúr
Természetesen. A törlésre egyébként azért van szükség, mert a Google bevezetett valamikor egy olyan védelmet, hogy az egyszeri user ne tudjon használatba venni egy lopott készüléket azzal, ha resetet nyom rajta. A reset előtti fióktörlés nélkül csak az eredeti fiókkal belépve rajta lehet használni így a telefont. Ez elég kellemetlen tud lenni (ha nem történt meg a törlés), ha a vevő messze van tőled, mert nem szívesen adod meg a Google fiókod adatát, másképpen pedig nehezen tudja használatba venni a telefont.
-
gixxergabi
senior tag
Érdemes megadni fater számát, nekem előtte 5 perccel mindig hívnak a futárok (GLS, DPD), hogy otthon vagyok e, le tudok e menni, hogy ne fussanak felesleges köröket, mert gondolom elég szűkös az idejük...
Regisztráld a készüléked az LG oldalon, és ott tudsz rá "javítást igényelni", és akkor futár hozza-viszi (elvileg) -
clemieclue12
újonc
Nem tudom olvasgattál-e feljebb a kommentek között, ugyanezzel a problémával írtam ide én is talán egy oldallal visszább. (legalábbis többek között)
Bevittem Lg szervizbe, épp a garanciám lejárta előtt, azt mondták a felsorolt problémáimra, hogy akkor egy alaplapcsere lesz valószínűleg... Nekem se a fólia okozta, sajnos valami nem volt rendben vele...
Most jól működik ismét.És jeleztem, hogy írok amint visszakapom a készüléket, meglepődtem de már MÁSNAP kaptam az sms-t délelőtt 11 órakor hogy a telefon javítása megtörtént mehetek is érte.
Most az áll a papíron hogy alaplap + előlap csere megtörtént, plusz 1 év gari ezekre.
Igaz az aksim nem cserélték, amire panaszkodtam hogy hamar megadja magát. Talán más okozta.(vagy az az alaplappal jár?)
Csak azt sajnálom hogy leszedték az üvegfóliám amit 4 nappal korábban csináltattam rá, de megérte. Ha a fóliás nem hívja fel a figyelmem hogy vigyem szervizbe most talán csak tovább romlott volna a készülék és már a garim is lejárna.Azt tudjátok hol lehet esetleg megnézni hogy mikori alaplapot kapott?
Remélem most már megint minden jól fog működni ismét. -
Bass
addikt
Én ezèrt szeretek hvatalos helyről vásáropn,túl rizikós.Hát a szavatosság alatt a bootlop tuti javitasra kerulne (elvileg) de ez ugye más tèszta de egy kèrdèst megèr az lg központi szervizètől.Nekem mèg van 14 hónap gari rà így ráèrek elvinni de ha nem olyan a hba inkább várok de szerintem ez szoftveres gond lesz.
-
Mike81
senior tag
Hali!
Nekem kb 2 hete volt ilyen köröm a szervízel. Felhívtam őket mondtam hogy utolért a BL hiba és futárral szeretném fel küldeni. Mondták hogy ok. Csomagoljam be a telót a számlával vagy esetleg a gari levéllel. A vissza utat meg ők fizették pedig emlékszem rá tisztán hogy a kis csaj mondta hogy nem áll módjukban a szállítást fizetni. Aztán jött a meglepi hogy ingyen hozta a futár. Kb 1 hét alatt megvolt úgy hogy rögtön november első hetén küldtem fel ami ugye csak 3 munkanapos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest