- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #24290 üzenetére
Ez mindég használat függő. Ha nincs időd bizergálni, akkor elképzelhető. Nos most a héten én pl szokásos beállításokkal(3 mail,3gmail,2 időjárás szinkron,folyamatos 2g,folyamatos bt bekapcsolva,auto fényerő) elment 87 órát. De azért ,mert csak email válasz, pár hívás, talán pár fotó erejéig volt időm bekapcsolni. Autóval közlekedek,ott meg bt-n kapcsolatban van, zenét sem telóról hallgatok. Itthon meg tabot nyomogatok. Ezért mondjuk többször is, hogy mindenki másképp használja. Nekem most 2 napja megy és 60%-on van az aksi. És igazából nem az én használatom a mérvadó, de van ilyen is. Persze majd lesz aki azt mondja: minek neked ilyen teló? Mert kell mailezés miatt mint iroda, ami nálam van mindég és nem várhatok addig, míg gép elé nem kerülök.
NoZoli
Nekem is így jött elő, és ha jól emlékszem amikor megkaptam decemberben a 6.0-át(v20a)... -
kp78
addikt
válasz
Aryon87 #24270 üzenetére
Én is bízom benne, hogy talán valamelyest javul(hat) még az akksi.
Még 1 dolog: ez a látványosan "össze-vissza" ugráló automata fényerő is a 6.0 hozadéka?
Azzal nem használtam egy napot sem, így nincs viszonyítási alapom. De vhogy szerintem nem jól választja a telefon a fényerőt a körülményekhez. -
NoZoli
tag
válasz
Aryon87 #24189 üzenetére
Köszi a választ! Gyári visszaállítást próbáltam, csak annyit értem el vele, hogy mostmár bekapcsoláskor mindig zenél a telefon. Eddig nem csinálta. De még a visszaállítás közben is le tudott fagyni. Valamikor, akár 5-6 alkalommal is lefagy zsinórban, még akár boot közben is.
Ha esetleg a számlát még meg tudnám szerezni, az elég-e garanciális javításhoz? Gyári garijegy nem is volt, mert a bolt adta a sajátját hozzá, ahonnan az előző tulaj vette. Csak az már ugye, kapufa. -
bezo076
tag
válasz
Aryon87 #24080 üzenetére
Pedig tiszta telepítéssel raktam fel és már az elején voktak gondjaim!Wifimből az 5 ghz-est nem látta....majd rá egy fél órára már a simát sem.Valamint még a play áruház sem működött!Mobilnetnél is hiába volt kiírva hogy 4.5 G......nem igazán működött!De lehet hogy az enyémmel volt ilyen anomália.....most mindent visszarakva lollipopra..tökéletesen műkszik!
-
freelanced
addikt
válasz
Aryon87 #24075 üzenetére
Értem. Jó ez az üvegfólia? Vagy mit kell róla tudni? Eddig nem pakoltam fóliát a telefonra, de erre most szeretnék, és totálisan nem vagyok képben, 5-6 évvel ezelőtt még csak sima fóliák voltak..
Az átlátszó kemény tokok milyenek nem tudod?
racerx
Én most találtam egy egész jót Amazonon..
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #24055 üzenetére
Elég volt a tegnapi FR.
Szépen egyesével töltögetek le mindent.
locaLpatrioT: nagyszerű. Szívből örülök neki hogy Te ilyen korrekt, higgadt faszagyerek vagy. Lehet én is könnyebben kezeltem volna ezt az egészet más élethelyzetben. Mondjuk ha nem a szabadidőm menne el, nem a gyerekkel töltött időm menne el, nem a pihenésem menne el, nem kerülne közel 5 óra utazásomba feljönni meg hazamenni, és nem lennék egy pereskedés közepén. Így nem maradtam higgadt. Röstellem.
-
Vikooo
addikt
válasz
Aryon87 #23979 üzenetére
Szerintem meg mindig nincs "masodik" szerias, nemhiszem, hogy javitottak a gyartastechnologiat, inkabb cserelik a hibas lapokat majd megy vissza az LG -nek, refurbished -kent pedig a szervizekbe cserelapnak. Ezek nem PC alaplapok, hogy 5+ evre tervezzenek vele es eljussanak akar rev.3 -ig, ami mar szinte tokeletes.
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #23955 üzenetére
De ezelott nem backuppal csinaltam. Visszakaptam a telefont, par alkalmazast ujra leszedtem a Playbol. Se tobb, se kevesebb. Megis szar, csak voltam olyan idiota hogybeddig nem probaltam ki (bar ki gondolta hogy a kamera nem mukofik?)
quqesz: most ramentem, hogy SEMMI beallitast ne szedjen vissza. erre gyari visszaallitas, szoveg? Alkalmazasok optimalizacioja. WTF? Raadasul 31?? Az elobb 5 alkalmazas volt rajta konyorgom... Megut a guta, eskuszom.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #23951 üzenetére
Megvolt. Ahogy a gyari visszaallitas. De most egy random restarttal is "megajandekozott". Ujrahuzni nem tudom, de nem is akarom, alszik a gyerek. Megy holnap vissza szervizbe, amint jon ki, adom el. Szorakozzon az anyjaval...
quqesz: csak az ikonokat csereltem anno. Most gyari visszaallitasnal visszatette azokat, nem is ertem miert...
-
válasz
Aryon87 #23930 üzenetére
Nem a tűző napos időszakkal van a baj, hanem a 100%-os fényerővel.
Az automata fényerő nem csak spórol az akkumulátorral, de meggátolja/csökkenti a készülék felmelegedését.
(Direkt) Napfényben, erős igénybevétel mellett én mondjuk, lehet, le is venném a fényerőt. Hosszabb távon biztosan nem tesz jót a készüléknek, ha ennyire felforrósodik. -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #23913 üzenetére
Fel volt írva a papírra hogy hektikus, és gyenge az üzemidő. Attól függetlenül az akksival nem foglalkoztak. Dühítő...
Lehet tényleg valami alkalmazás zavart be, mert most jelentősen jobban bírja. Meg az új alaplap (mintha HR-t csináltam volna) is biztos segített, plusz egyesével töltöm le újra az alkalmazásaim. Meglátjuk, ha megint hektikus lesz, veszek egy akksit a francba, azt kész. Utolsó HR a 6-os Droid felrakásánál volt hónapokkal ezelőtt, de utána mindent mentésből tettem vissza.
A csávó tényleg egy paraszt, most szerencsére csak a pultnál lévő igen kellemes külsejű lánnyal kellett társalognom, elkerültem a "barátunkat".
Vikooo: 2mm vékony az egész cucc, tényleg mintha nem lenne rajta semmi. Nagyon tetszik. Ebayről sose vásárolok semmit, nem sajnálom ilyesmire a pénzt.
Quqesz: Váci úti Lg szervíz.
-
recze
csendes tag
válasz
Aryon87 #23843 üzenetére
Na erre van egy sztorim nekem is.
Múlthét pénteken telefon lefagy(jelzem 1 év alatt először) majd Bootloop. Mondom szuper, aksi ki alaplap szám check-olás: 505, hát ebből szervíz lesz. Be az LG-be, leadom Hétfőn kész is van, amig sorban állok 2-en hozták be a telefon ezzel a problémával, telefont átvesz, alaplap szám checkolás 603 ha jól emlékszem, kaptam rá v20d rendszert, telekom-os mobilra független rendszert. Minden jó, túl jó, mire ma rádöbennek a Smart Bulletin nem működik.
Összegezve: Sokszor jártam a szervízben, gyorsak és jól dolgoznak, de ezt most nem sikerült tökéletesen összehozni, sajnos sikerült valahogy a rendszert hibával feltenni.
-
kp78
addikt
válasz
Aryon87 #23840 üzenetére
Csak a telefon szoft.frissítés menüpontjában próbáltam wifi-n. Ott nem is kellene jeleznie?
Osztrák MediaMarkt-ban valószínű, hogy EU régiós telefont árulnak, de este megnézem, csak most nincs nálam, mert még nem tudtam belakni.
Ez az IMEI check oldal kiírja a régiót? -
FerNandor
őstag
válasz
Aryon87 #23769 üzenetére
Múlt héten adtam fel GLS-sel 04-04-én. A szervíz munkalapon az áll, hogy 04. 04-én érkezett be hozzájuk
. Ma hozta a futár fél órája. Csütörtökön egyszer csörögtem nekik, hogy megkapták-e, mondta, hogy igen és már javítás alatt van. 1-2 napon belül küldik vissza.
A hátlapi gombok picit amúgy lötyögösek, mint voltak, habár kicserélték, de jó lesz így is
elsö osztályú a szervíz
-
vhunor
őstag
válasz
Aryon87 #23754 üzenetére
Elvileg terítés alatt van a márciusi szint is, de úgy összességében az LG nálam leszerepelt a biztonsági frissítések kiadásával. Anno, amikor a Google bejelentette a havi biztonsági csomagot, az LG is ott volt a Samsung mellett, és megígérte, hogy legalább a felső kategóriás telefonjain követni fogja a Google ütemezését. Párom Oneplus X-én ott figyel az áprilisi, az a minimum, amit elvárok egy LG méretű gyártótól, hogy erre szánjon elég erőforrást, de eddig nem úgy tűnik, hogy ezt tennék.
-
Gevox
tag
válasz
Aryon87 #23611 üzenetére
Sziasztok urak!
Még mindig küzdök a poweramp-el sajnos,a lassú számonkénti váltása miatt. Sajnos már próbáltam mindent,a telefont is visszaállítottam alapra,többször leszedtem és felraktam a poweramp-et,és a beállításaiban is variáltam. Kipróbáltam csak 2-300zenével is és úgy is hogy 10x annyi zene van rajta,mem.karit cseréltem,szóval kifogytam az ötletekből.
Csináltam egy mp4 videót róla,bocs a minőségért.
Ha valakinek van még ötlete,megköszönném. A poweramp-hez ragaszkodnék,mert szerintem az egyik legjobb,ha nem a legjobb zenelejátszó progi.
Köszönettel.
-
kolozsib
újonc
válasz
Aryon87 #23707 üzenetére
Egyszer eljutottam az LG logóig, utána megint semmi, ahogy írtátok... :/ 2015 nyarán vásárolt Telekomos készülékről van szó. Emellett pár napja előjött egy olyan hiba, hogyha kicsit melegszik a készülék és lehúzom az értesítési sávot, akkor halványan/sárgásan, mintha "beleégne" az értesítési sáv ( akksi, óra, lte jelek).
Két ilyen hibával javítják egyáltalán vagy kicserélik? -
-
-
v2_rider
tag
válasz
Aryon87 #23601 üzenetére
Hidd el az ebayes 300ft-os tökéletes. A felrakást kicsit gyakorolni kell. Én már kb 50 telefont fóliáztam, még anno a brando fóliás korszakban is. :-) Ezek a mai üvegek nagyon jók. Majd dobok fel egy képet a nekem fent lévő fóliáról. Tökéletes, nulla darab porszemmel és buborékkal.
-
Gevox
tag
válasz
Aryon87 #23606 üzenetére
Már írtam,hogy kipróbáltam egy másik kártyával is,ami csak 200 zene volt fent,de ott is volt vele gond,igaz ott nem 6-8-10mp-et gondolkodott,hanem csak 2-3-at,de ott is jelentkezett a probléma.
Épp ez a legnagyobb gond,hogy nem lehet a problémát azzal megoldani,ha törlök a sok zenéből.
Amúgy meg írtam már azt is,hogy anno az s4-es samsungomnál semmi gond nem volt a sok zenével. És az azért egy kicsit régebbi mobil mint a G4. -
Gevox
tag
válasz
Aryon87 #23599 üzenetére
Próbáltam többféleképpen. Leszedtem,újraraktam,többször is. Volt hogy a licenszt nem szedtem le hozzá,csak a trial változatot,de azzal is ugyanezt csinálta. Volt hogy a beállításainál állítgattam különböző dolgokat,de volt hogy teljesen gyári állapotában hagytam,sajna mindenhol ugyanolyan volt,ha számot váltottam akkor "gondolkodott" hosszú másodpercekig.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #23595 üzenetére
Háhá ilyen üvegem volt először.Nekem nem takarta le az érzékelőket.Viszont fel fog jönni sajna.
Ez volt,amin maradt 3 bubi,majd 1 eltűnt,de a másik kettő megmaradt és növekedett(bal/jobb felső sarok).
látom már kukáztad is....viszont a sima fólia eddig tökéletesen fent van.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #23573 üzenetére
Igen a fólia miatt volt, többen voltak így itt már. Üdv az üvegfólia szopoági klubban....
GEIL
a doboz oldalán van az információs matrica. Azon van egy 3 betüs kód a szín felett(pl: pol=poland). Az alapjan tudod meg, melyik ország. Vagy az app vagy a szinkron fagyasztotta be. Mar láttam ilyet, csak nem G4-en(G3s-en 5 gmail szinkron volt bekapcsolva, újra is indúlt tőle a telefon, mert minden pipa bent volt) -
Reinkz
senior tag
válasz
Aryon87 #23563 üzenetére
Nekem is volt ilyen, program okozza, valamelyik software ami állandó értesítést pakol ki. Nekem vmi calendar app volt, amint leszedtem nem találkoztam újra ezzel.
szerk: látom megoldottad, nem tudom hogy ugyan arról a problémáról beszéltünk-e
Nekem a fő képernyőre bugolt a zárképernyőn lévő elemek: knock code és óra azt hiszem de ez nem ma volt. -
fR0271
csendes tag
válasz
Aryon87 #23547 üzenetére
Óvatosan 1-2x vissza tudod szedni, csak az üveg alján van egy vékony filmréteg, amit könnyű elcseszni.
De, ha szépen megfogod 2 kézzel a fóliát a felső illetve alsó részén kétoldalt és pár mm magasságból szépen ráilleszted és csak rátolod, középről kifele szépen ki lehet tolni alóla a bent maradó levegőt is.Annyiból jó, ha telefonos teszi rá, ha elcseszi, az az ő sara és nem kell új fóliát venned.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aryon87 #23499 üzenetére
Azt mi is meg tudjuk fejteni, hogy ez rendellenes, de ezzel még nincs kisegítve az, aki a gyors lemerüléstől szenved.
Sokan idejönnek elsírni bánatukat, hogy X óra netezéssel meg X óra játékkal mennyire hamar lemerültek, de a megoldás nem itt, hanem az akkuhasználati statisztikák között lesz. Első körben ott kell körülnézni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aryon87 #23481 üzenetére
"en is tudom hogy annak a korszaknak regen vege van"
Nem egészen, még sok területen (pl: RC modellezők) használnak olyan akkumulátor fajtákat, amik igénylik a formázást. A mobilokból viszont tényleg kikopott.
Amúgy tudom melyik csajsziról beszélsz. Kedves meg jó szándékú, dekoratívan mutat az előtérben, de amennyire én kivettem Ő nem szerelő, hanem valamilyen ügyintéző.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aryon87 #23475 üzenetére
"Csaj javasolta hogy 10-12 orat toltsem, majd memerites, es 8 ora toltes ismet."
Tudod mi fog történni ha ezt csinálod? Attól függően hány százaléknál rakod töltőre, maximum 90 perc után eléri a 100%-ot és a töltőelektronika leállítja a töltést. A maradék 10,5 órában egy kihűlt, használaton kívüli töltőn fog lógni a telefonod és pont olyan lesz, mintha be sem lenne dugva.
-
Vikooo
addikt
válasz
Aryon87 #23397 üzenetére
Akkor nezhetjuk sorra, nekem most 5 ora a Telefon keszenleti allapotban es igy fogyasztott 27mAh -t a kijelzom 47p 128mAh, auto fenyeron, tehat ezt nehez merni, hiszen neked fix 50%.
Neked mennyi a Telefon keszenlet (nem a mobil radio hanem csak a telefon amikor nincs felebresztve)?
Nalam a GPS a legpontosabbra van allitva, 21 mp -et volt hasznalva, azt is csak a Budapesti Menetrend kezdemenyezte.
Erdemes a kovetkezot kikapcsolni: Beallitasok-Altalanos-Biztonsag-Trust Agent-SmartLock(Google). Nalam folyamatosan triggerelte a GPS -t es huzta az akkut.
-
Vikooo
addikt
válasz
Aryon87 #23395 üzenetére
Nekem pl automatara van allitva a fenyero, tobbet eszik a kijelzo mivel feljebb huzza a fenyerot. Alkalmazas frissitessel siman el lehet cseszni az akkuidot ha a fejleszto valamit benezett. Google epp pusholja az uj Google Play aruhazat vagy a Google Play Services-t frissiti. Ugyan ezek nem mindennapos dolgok de siman befolyasolhatja. Meg a kornyezeti homerseklet is.
-
-
Nikaré
őstag
válasz
Aryon87 #23303 üzenetére
Csatlakozom!
Az enyém is májusi!
Viszont túl vagyok egy kamera és alaplap cserén.
Frissítésként írom, hogy kamera hiba, plusz a térerő eldobálás miatt vittem be.
Korrektek voltak, nem szórakoztak velem, igaz majdnem egy hétig tartott, csere telefont nem kaptam.
Az említett hiba miatt nem váltam meg a telefontól, hiszen azóta úgy működik ahogy kell, nem bántam meg.
Na pont az ilyen szerviz háttér miatt a következő telefonom is LG lesz.
Sőt a családba már behúztam még egyet, no meg tévét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest