- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gevox
tag
Sziasztok!
Lenne itt esetleg valaki,akinek ismerőse,családtagja,barátja,rokona az LG-nél dolgozik és tudna nekem segíteni?
Ha van,kérem írjon rám privátban! Fontos és sürgős lenne!!Köszönöm!
-
Gevox
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges,karcmentes és hibátlan gyári hátlapja eladó? (nem horroráron ha kérhetem)
A sötétebbik titán szín lenne a legjobb,vagy a bőr hátlap,bármelyiknek örülnék,csak hibátlan legyen ha kérhetem,és ne kerüljön túl sok ezerbe.
A tokokat nem szeretem,viszont az én G4-em hátlapja már sajna karcos már. Előző tulaja kevésbé figyelt erre,így lett rajta néhány karc.
Ha valakinek lenne,kérem hogy privibe jelezze,ár és helyszín megjelöléssel,hogy hol tudnám átvenni tőle.
Köszönöm! -
Gevox
tag
válasz
Aryon87 #23611 üzenetére
Sziasztok urak!
Még mindig küzdök a poweramp-el sajnos,a lassú számonkénti váltása miatt. Sajnos már próbáltam mindent,a telefont is visszaállítottam alapra,többször leszedtem és felraktam a poweramp-et,és a beállításaiban is variáltam. Kipróbáltam csak 2-300zenével is és úgy is hogy 10x annyi zene van rajta,mem.karit cseréltem,szóval kifogytam az ötletekből.
Csináltam egy mp4 videót róla,bocs a minőségért.
Ha valakinek van még ötlete,megköszönném. A poweramp-hez ragaszkodnék,mert szerintem az egyik legjobb,ha nem a legjobb zenelejátszó progi.
Köszönettel.
-
Gevox
tag
válasz
Aryon87 #23606 üzenetére
Már írtam,hogy kipróbáltam egy másik kártyával is,ami csak 200 zene volt fent,de ott is volt vele gond,igaz ott nem 6-8-10mp-et gondolkodott,hanem csak 2-3-at,de ott is jelentkezett a probléma.
Épp ez a legnagyobb gond,hogy nem lehet a problémát azzal megoldani,ha törlök a sok zenéből.
Amúgy meg írtam már azt is,hogy anno az s4-es samsungomnál semmi gond nem volt a sok zenével. És az azért egy kicsit régebbi mobil mint a G4. -
Gevox
tag
válasz
Aryon87 #23599 üzenetére
Próbáltam többféleképpen. Leszedtem,újraraktam,többször is. Volt hogy a licenszt nem szedtem le hozzá,csak a trial változatot,de azzal is ugyanezt csinálta. Volt hogy a beállításainál állítgattam különböző dolgokat,de volt hogy teljesen gyári állapotában hagytam,sajna mindenhol ugyanolyan volt,ha számot váltottam akkor "gondolkodott" hosszú másodpercekig.
-
Gevox
tag
válasz
Technoman #23523 üzenetére
Hello!
Köszi mindenkinek a segítséget,sajnos még mindig ugyanezzel a baromira idegesítő poweramp problémával küzdök.
Anno megvettem ezt a progit,a korábbi galaxy s4 mobilomban is ugyanez a 64gigás kingston c10es micro sd kártya volt,ugyanezekkel a vegyes mp3/flac/ape zenékkel mint most,az s4 hibátlanul kezelte a kártyát.
Felraktam a jetaudio progit,azzal és a gyári zenelejátszóval nincs gond,ott szépen lépked,csak a poweramp gondolkodik...
Lehet Bezo076 kollégának lesz igaza,hogy a poweramp még nem 100%-ig kompatibilis a 6.0-ás droiddal?
Csak mert kipróbáltam egy kisebb 32gigás kártyával is amin 200 zene van csak fent,és sajnos itt is van néha megakadás,igaz itt nem 6-8-10mp-eket gondolkodik a zeneváltásnál,hanem csak max 2-3mp-et,és ritkábban is csinálja,de itt is jelentkezik a probléma.
Van itt valaki,akinek már a 6.0 van fent és hibátlanul megy a powerampje? -
Gevox
tag
Szevasztok!
A napokban vettem egy LG G4-et,és az lenne a kérdésem,hogy az miért van,hogy a poweramp zenelejátszóm számváltásnál hosszú másodperceket gondolkodik?
Ok,van a mem.kártyán 1200zene,de ne már!! Előtte egy Galaxy s4 telefonom volt,ugyanezzel a mem.kártyával + még 500 zenével (sok album,volt hogy 1700+ zene volt a kártyán) és ott nem volt ezzel probléma,szépen simán váltott.
Mi lehet a gond? A telefon gyári független,nem buherált 6.0-ás droiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest