- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zombinyul #11198 üzenetére
Nekem van egy Lexar 600x MicRoSD (64GB) kártyám (xPeria Z-ből maradt meg) és a G4-be vettem külön egy 64GB -os Samsung EVO-t , de rendeltem egy 128GB -os EVO-t is (nagyon olcsón!)
Nálam főként zenék vannak rajt (30-40GB) de .mkv filmek is elférnének esetleg... a gyári telefon tárhelyet meg nem terhelem, használom le nagyonL
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #11200 üzenetére
1x hasznaltam en is azt, persze hogy pucolt mindent
Tegnap feldobta ertesitesben hogy aktualis lenne, mondtam neki, koszi nem kell.
Multkor neztem az UHS kategoriaju SD-ket, egesz jo aron lattam, es be is fogok egyet szerezni. 16giga ala mar nem adok azzal8gigas kari eg megy a G3-ba, mert az csak 4 gigaval gazdalkodik. Bar amennyit parom fotozgat.. Zene is alig van rajta.
Ifosoknal a 16 giga belso tarhely az csak a divatmajmoknak van, mert tudjak hogy ott nagyobb a kereslet
mert ugye villogni kell vele a suliban meg haveroknak
-
zack
nagyúr
válasz
Nem is feltétlen kell filmekből az 1080p telefonra. A 720p bőven elég, 5,5 colon nem veszed észre a különbséget. Egy 720p filmből meg ráfér 8-10db a 64GB kártyára.
Az UHD, 1080p, lossless zenék világában el kellene felejteni a nem bővíthető 16GB belső tárhellyel rendelkező típusokat, mert ezek nem sok mindenre használhatóak. A 16-ból 11GB felhasználható, ami max 1db film, de 720p esetén is van ami hosszabb. Akkor még a zenékről, játékokról, videózásról nem is beszélve.
A mai világban 64GB-tól kellene gyártani a belső tárhelyeket, pláne ott, ahol nincs MicroSD bővíthetőség. -
Aryon87
félisten
válasz
Ó én semmi vagyok akkor hozzátok képest
32 gigából 11.87 szabad, de még kb 2 gigányit fel tudok szabadítani belőle a gyári smart cleanin progival. Van vagy 8 játék, egy rakat app.
SD kártya az csak class 4-es 8GB. 7.41GB használható rajta, abból meg 3.42 a szabad. Képek és videók vannak, plusz másik telefonhoz való ROM is pihen rajta. Elég ugyan, de gondolkodom egy 16GB-os SD beszerzésén, ami class 10-es -
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #11169 üzenetére
Ha bemész a beáll/általános/hely/ első menüpontban a nagy pontosságút(gps+agps) kicseréled csak az agps-re(ki is van írva,hogy energiatakarékos),talán spórólsz energiát,próbáld ki.
Aryon87
Igen,ez lenne a feladata. Az első kamerán keresztül figyeli a szemedet és ha nem nézed,akkor kikapcsolja a kijelzőt. Sajnos az lg a KK óta kivette az ui-ból(sok más érdekességgel együtt), amit sokan nem értünk.......Borisz76
1. Nincsen smart samu tv,de sztem fog működni
2. Igen,teljes mértékben ki tudod cserélni. Én soha nem vettem gps-t külön,mindég a telóimat hasznátam erre a feladatra(a nexus s gps-e volt egyedül tompa,nokia és 3 lg készülék tökéletesen kivátotta
3. Az eu modell erre a piacra szánt,a másik meg lehet pl: ázsiai modell. A különbség az lte hálózatokban lehet(ázsiai nem tudja a 800Mhz-et,amit a voda is használ),ezt ellenőrizd le az adatlapok alapján ha fontos neked a 4g. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #11080 üzenetére
Aliexpresszen már találtam fekete és fehér hátlapokat, a kamerakeretből is 3 féle van, ahogy a hangerőgombokból is. -> na ez tuti gyári cucc, mert nem olcsó. -> ugyanez olcsóbban, de minden leírás ugyanaz.
Tavasszal majd rendelek egy fekete műanyag hátlapot, a hozzá való fekete kamerás bigyóval. Szerintem jól fog kinézni -
MartOOn
addikt
válasz
zombinyul #10892 üzenetére
Kicsit pattanjuk mar le errol a recseges temarol. Bejon vki az utcarol ebbe a topikba es mit lat? Ehhh recseg a hangszoroja... Ehhh eldzsiii...
Holott kicsit sem recseg, az hogy a vajtfulu kollega (bocs) mit haluzik bele vagy max hangeron tenyleg nem ultra super hifi a hangzas... Ugyanmar.
Nalam folyamat max hangeron van. Miota felhozta figyelem a "recsegest" de valami pici torzitas talan ISMETLEM TALAN jelen van de ha nincs igy tulragozva az eletben nem tunik fel senkinek.Mi lesz a kovetkezo? Full fenyeron automata modban ha kimegyek a napra akkor a full feher egy kicsit kékes lesz es nagyon picit mintha vibralna is? Igen? Ki latja? Megvakulsz a fehertol... Max a szemed vibral. Itt meg full hangeron lehet h a dobhartyad viccel meg.
Szóval szoritkozzunk a valós problemakon valo csamcsogasra. Teszem hozza szerintem.
-
zombinyul
addikt
válasz
zombinyul #10853 üzenetére
Egyebkent csak hogy tenyleg nagyon faraszto legyek mar a hangszoro temammal.
Nem is kimondott recsegesrol van szo. Olyan, mintha volna egy magas hangtartomany a hangszoronal, amitol egy piciket berezonal a cucc. Azert tunt fel, mert leginkabb kicsengesnel lehet eszrevenni, beszed kozben nagyon nehezen. Raadasul mar nem csak a felso hangerotartomanyban, hanem a legalso szintet kiveve mindenhol... A kicsenges nem teljesen olyan hanggal jar, mint mondjuk a Lumiamon. De nem is olyan ez a hang, mint mondjuk anno az N70-es Nokiamon, ami nagyon recsegett. Ahh, komolyan nem ertem mar en ezt.
Nem is ertem eddig hogy nem vettem eszre.
-
zombinyul
addikt
válasz
zombinyul #10828 üzenetére
No keremszepen, a letezo osszes beallitast vegigvarialtam minden modon, nincs valtozas. A recsegest hallani egy kicsit folyamatosan. Probaltam 3G-re allitani, vissza 4G-re, ujrainditottam, megfujkodtam a hangszorot, mindent kiprobaltam amit lehetett. A telefon nem volt szallo koszba, nem esett, nem kapott nedvesseget (bar tegnap hajnalba szemerkelo esobe irtam egy sms-t, de ha ennyi megart neki, en megeszem a kalapom), szoval minden hibalehetoseg kizarva.
Ugyhogy vagy gyarilag ilyen, de akkor vagyunk tobben is akiknek alig hallhatoan, de recsegos (mondom, a 3 legfelso hangeronel, ott meg azert siman el tudok kepzelni egy kis rezonanciat), vagy szep lassan meghibasodik, es akkor a joforman szabadnap mentes honapomba szorithatok idot szervizre. Mert egy olyan TELEFONNAL, amire kifizetek kozel negyedmilliot, a beszedhangszoro ne menjen tonkre. Szorszalhasogato vagyok, mert tenyleg a legkevesbe se zavarja a hasznalatot, de irritalo... -
SidCorky
őstag
válasz
zombinyul #10606 üzenetére
Oda tervezem vinni, de majd csak kb 2 hét múlva engedi a beosztásom :/ Szerencsére nem olyan nagy hiba, túollélhető.
Ez a RAM kezelés óriási, megy a 2000 zene letöltés Spotifyvel, mellette Chrome-ban böngészek 3 fülön és még a Messenger is fut buborékban, plusz ha néha átváltok közben Facebookra, semmi újratöltés...nem szerettem az LG-ket, de egy pár telefon erejéig biztos maradok a márkánál
-
ctvagyok
őstag
válasz
zombinyul #10436 üzenetére
UC és a Chrome nálam ugyanannyit fogyasztott. Tudtommal a gyári böngésző is egy lg által átszabott Chrome. Nem hiszem, hogy nagyon többet fogyasztana. Opera mini esetleg kevesebbet evett, de az energia használat alatt jóval többet írt rá a telefon, mint a Chrome-ra. De lehet a kevesebb renderelés miatt sporolt az aksin.
-
MPeter87
őstag
válasz
zombinyul #10399 üzenetére
Ha műanyag rápattintható tokban volt, akkor karcos lesz akkor is, ha nagyon vigyáz rá az ember, sajnos. A készülék és a tok közé bemegy a nagyon finom szemcsés por, esetleg nagyobb szemcsék is és elkezdik polírozni a keretet, esetleg összekaristolni. Ezért jobb a hibrid, tpu vagy szilikon tok.
-
gatto_
senior tag
válasz
zombinyul #10399 üzenetére
Ez a sok védelem, tok, fólia, stb... többet árt mint használ. Csak alá megy a por és attól karcolódik. Ráadásul legtöbb esetben még ronda is.
Én júniusban vettem az enyémet, nincs fólia, nincs semmi, csak egy bebújtatós bőr tok, aminek valami szövet a belseje. Sem a kereten, sem az üvegen nincs karc, a bőr hátlap sem kopik kicsit sem, pedig részben fizikai munkát végzek, és mindig a zsebemben van a telefon. -
DonMaster
addikt
válasz
zombinyul #10279 üzenetére
Azért azt ne felejsd már el, hogy egyedül a müanyag hátlapos és ott is csak a fehér hátlapnál, a bör nél nem ir és a feketehátlapnál sem ir ilyet. azért ez egy fontos info, amit nem emlitettél meg.
siofok
dobozán mit ir?
POL lengyel és iyg tovább a 3 betüs röviditést ird be ide amit a dobozán is és megmondjuk az melyik regios. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #10279 üzenetére
Elég valószínű, hogy csak arra az adott csomagra értendő. Kíváncsi leszek milyen lesz az ára, ha végre kijön a BT füles nélkül (akár más ajándékkal, akár önmagában).
(#10276) panda138: Az üzlet hozta be szürkeimportban (ez önmagában nem illegális, csak éppen mint látható vannak árnyoldalai annak, ha nem a saját régiódba való modellt vásárolsz). Ha úgy vásároltad, hogy webshopon keresztül rendelted és személyesen vetted át, akkor 14 napod van elállni. Én cserélném európai modellre.
Azt meg én is kérném tőled, hogy ha szerkesztési időn belül vagy, akkor nyugodtan írd bele a meglévő hozzászólásodba ami még eszedbe jut.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #9932 üzenetére
Az nekem is feltünt hogy "házon belül" a Viber egy fos. Vagy nincs hang, ha meg van akkor recseg ropog.
Bezzeg mással hibátlan..
Videócsevegéshez Skypot használok, eddig hibátlan volt, de ez a szerencsétlenkedése most felidegelt. Se gépen, se telón, se a tabon nem tudok belépni, 1mp-re belép, és azzal a fordulattal ki is jelentkeztet.. -
Danny365
őstag
válasz
zombinyul #9638 üzenetére
A 6.0 amúgy lehet, hogy megoldja a problémád, mert van egy olyan újítás, hogy az SD kártyát konkrétan hozzácsapja a belső tárolóhoz, ergo nem külső tárolóként fog működni, így oda is lehet alkalmazásokat telepíteni, stb.
Persze hogy az LG ezt beletette-e, az majd kiderül. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #9623 üzenetére
Hát nem az appok áthelyezésének. Az SD kártya a dokumentumok (fotók, videók, PDF-ek) és app adatok (azok a letöltött 1-2 GB-os csomagok) számára van. Ha megpróbálnád közvetlenül kártyáról futtatni őket, akkor elég hamar beleállna a földbe a teljesítmény, mert a belső flash meghajtóhoz képest egy mezei SD kártya jelentősen lassabb.
-
-
Aryon87
félisten
-
zombinyul
addikt
válasz
zombinyul #9503 üzenetére
Ujabb tapasztalatok.
Letoltottem en is a Dead Pixel alkalmazast. Tenyleg nem sargulas, minden szinnel jelentkezik az a szabalyos "folt szeruseg), raadasul a vilagitas miatt. Ezt feketenel vettem eszre... Mert a feher egy arnyalattal sargabb azon a folton, a fekete meg egy arnyalattal vilagosabb / szurkesebb (meg minden szin szinte eszrevehetetlen mertekben, de vilagosabb). Jol sejtettem, IPS kivaltsag.De legalabb 100%-osan megmyugodtam.
Nagytoll: ahogy mondod, de erre magamtol is ra kellett jonnom.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
zombinyul #9503 üzenetére
Szerintem az LCD háttérvilágítása a kijelző oldalinál átjön, mint az olyan tévéknél amikben nem háttér hanem oldalvilágítés van, nálam is más árnyalatú kőrbe a széleknél, de ez kb belemagyarázás szinten van, olyan észrevehetetlen, tuti nem sárgulás, ha az lenne akkor pedig a kijelző felső 1/3-ának és 2/3-ának találkozásánál középen lenne, kicsit balra(ezt jólmegaszontam), mert ott a proci
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #9488 üzenetére
Nalam nincs sargulasnak jele. Pedig nalam volt eleg sokszor forro a telefon, tekintve hogy en izzasztom is rendesen. Te kevesebbet hasznalod sztem mint en, es plane h 2 nappal "idosebb" vetelu, igy csodalkozom is amit irsz.
Amugy tok kiraly ez a gyorstoltesi funkcio, 20perc alatt belepumpalta a 40%-ot.
-
D4ni
őstag
válasz
zombinyul #9470 üzenetére
Én kb megjelenés óta 1et adtam el, igaz nem olcsó hivatalos forrásból. Korábban azért vettem G3-at mert 120 ért megkaptam hivatalosan. Nem akartam kihagyni. Elég csalódás lett a G2 után. Most vissza tértem G2-re szintúgy 735 ről és még ezt sem bántam meg. Nagyon jól pörög. Napokban sikerült megnyomkodnom egy használt G4-et. Nem volt nagyon belakva, de simán felveszi a verseny akár egy Nexus 6al. Nagyon jól sikerült, de én nem bízok ezekben az online webáruházakban.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #9457 üzenetére
Jah, ezert is esett arra a valasztas, meg a design is tetszos volt + a tudat hogy megkapja a KK-t. Aztan ottmaradt a biliben.
Sokaig Sonys voltam, de azzal elertek hogy elkoszonjek toluk. Nem sokat adok neik, es bezarhatjak a boltot, mert a Z szeria nem fog annyit vinni nekik hogy megerje, plane hogy felevente dobaljak ki az ujabbat. Tavasszal mutattak be a Z3+-t, azt itt a Z5...
Remelem az LG nem veszi fel ezt a trendet, bar nekem 8, mert ugyis 2 evente veszek ujabbat
De jo lenne ha tenyleg az akku meretre is ragyurnanak. Mert latszik, hogy ami a G2nek kivalo volt, a G4nek mar keves. Mert a kijelzo fogyaszt a legjobban, a chrome, face semmiseg:
kep -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #9406 üzenetére
Ez elött Xperia Sp volt. Azt is töltöttem és 100% mentem haza, kb 50-60% volt mire hazaértem. (2370-es akku)
A rendszerrel volt baj. Ez ahhoz képest überhiperszuper telefon. Innentől kezdve az üzemidő továbbra se izgat
Sp párszor otthagyott lemerülten, ez nem fog, de eddig csak 2x volt izzasztó helyzet, mikor elérte a 15%-ot, de azt az 1 órát még úgy is kibírta, igaz akkor már lekapcsoltam a netet rajta. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #9403 üzenetére
Jaja, tetszik a grafika is
41%-on vagyok... Nem fog kitartani hazáig..Felrakom töltőre. Tojok az üzemidőre, nekem jó a teló ahogy van
Gyenge használattal kitart 13-14 órákat. Semmire való használattal sztem kitartana 2 napot is, ha csak telefonálás lenne (akkor minek az okosteló?)
Nálam átlaghasználat 9-10 óra. Bőven elegendő. Tudása a lényeg, nem az üzemideje. Tölteni tudom othon és munkahelyen, ha órákra lennék el otthonról, ott a powerbank. Ámen -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #9397 üzenetére
10ó21p, 2h14p kijelzőidővel, és 46%-on vagyok. Nem elég hazáig, nem merek elindulni így vele haza.. 22:30 után felerősödik a használata.
Így nem tudom hogy bírná ennyivel ki, de pl 100% töltöttséggel szoktam elindulni, és kb 1 órára rá, mire hazaérek 87-93% közti értéken van. -
Vikooo
addikt
válasz
zombinyul #9374 üzenetére
zombinyul és ateszapa748:
Sajnos még Android és Android között is eléggé nehezen megy az NFC kapcsolat.
NFC -n keresztül csak egy párosítás jel megy át, utána az elérhető legjobb átviteli módot bekapcsolja és azon tolja az adatokat.
3rd party app nélkül sajnos csak Samsung - Samsung tud WiFi direct segítségével adatot küldeni, nagyjából minden más telefon Bluetooth -t használ.
Erre nagyon jó megoldás ez az app, még talán WiFi direct sem kell hozzá, "peer to peer" kapcsolatot tud, tehát helyi hálózat sem szükséges.
Ja, és különböző platformok között is működik.NFC -vel lehet, hogy nem működik, de én ki is kapcsoltam, számomra az NFC felesleges.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zombinyul #9298 üzenetére
Van neki adva (gyepálva) rendesen!
(ha erre gondolsz)
(#9299) Viktor0610 : Igen, tudom. Megnézem kicsit jobban ezt a progit és beállítást megcsinálom, de ha tudod a pontos megoldást akkor ne tartsd vissza.
Erre is keresem a megoldást ---> Képet készítek és átszerkesztem majd nem sikerül elmenteni. Ennek mi lehet az oka és megoldás rá? /újra megnyítom külön szerkesztésre és szerkesztem...akkor sem tudom menteni, csak az eredeti kép marad amit csináltam a kamerával/
L
-
MartOOn
addikt
-
SkiDev
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #8575 üzenetére
Én 14-22ig nyomtam, 23:40-re értem haza. Kb hajnal 5 körül lefekszem, azt valamikor kelekSzabadnapos vagyok. Tegnap meg hálószoba-garnitúrát raktunk össze éjjel 2ig (fr.ágy, gardrób, 2 éjjeliszekrény)
Gépen sincs játék, egyszerűen nem találok nekem megfelelőt. Alap 1150-es generációjú gépem van 2 magos procival 4GB rammal. Crisys 1-2 végigtolva, a 3-nak a végén lévő főellent már nem bírta el az IGP (nincs vidikarim), folyamat kidobott
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest