- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
válasz
Aryon87 #25850 üzenetére
Az számomra biztos, hogy Google-s frissítés bolondítja meg a telót. A merülés úgy jelentkezett először, hogy előtte sem telepítettem semmit, csak a frissítések mentek fel. És a múlt heti FR utáni beállítás óta sem telepítettem, csak tegnap frissült a WebView.
Most, hogy töröltem a frissítést jónak tűnik, persze hosszabb távon derül ki, hogy ez így marad-e....
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Aryon87 #25826 üzenetére
Nekem Chrome kezdettől jegelve van, nem is értem miért ennyire népszerű amikor köztudottan eroforras igényes. Még Windowson is.
Persze valakinek vannak nélkülözhetetlen funkciói.
Nálam már évek óta Dolphin van. Nincs melegedés, gyors és funkció gazdag. Az hogy most nem szinkronizál a laposon lévő Firefoxal vagy, elviselem. -
Mikemend
senior tag
válasz
Aryon87 #25753 üzenetére
Nekem ment még egy-két napja és agyalok, mi vághatta gerincre. Mondjuk az is fura, hogy a PC-n is többször próbálkoztam, nem lépett be, majd amikor nem figyeltem oda, belépett a fiókba... A telefon miért nem tud belépni az kérdéses...
Update: mondom én, hogy valami hülye gugli baj volt. Most ismét próbáltam és elsőre sikerült.
N ez azért izgalmas, mert ha ennyire függ ez a szolgáltatás a guglitól, akkor elég kihúzni ott a hitelesítést és jónapot.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Aryon87 #25747 üzenetére
A Verus tokkal vastagabb volt, szóval annyira nem ad hozzá a vastagsághoz, de annyira nem vastag, hogy eséstől védene (szerintem, de nem próbálnám), viszont kisebb ütődésektől védhet. A Verus masszívabb érzést adott, az súlyosabb is, viszont egy átlátszó szilikonhoz hasonló a vastagsága úgy gondolom. Na meg így 500-at megért nekem próbaképp is
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #25682 üzenetére
Nálam eddig stabil volt a téma, nem ingadozott az új akksival, azért is fura (bár pont akkor mint másoknak is, nem csak G4-nél, szóval valószínű nem az én telefonomba van a hiba), de nem halok bele.
Csak érdekes.
Ma se hideg nem volt, se semmi. Mert az tény, hogy hidegbe gyorsabban merül, de az azért (szerintem) mondjuk 5 fok alatt kezdődik, attól meg ma messze voltunk.
Viszont a hívás közbeni újraindulások megszűntek, úgyhogy ez a kis baki marhára nem érdekel...Szerk.:
Arra van valakinek ötlete, hogy mi okozza azt, hogy egyszer nullázza az akku statisztikákat újraindítással, egyszer meg nem? -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #25679 üzenetére
Jaja, 100-on rohadt jol birja, plane normalis lefedettsegnel. Vonatozas kozbe azert jobban harapja az akksit az is, mert ott folyamatos a tereroingadozas/ cellavaltas.
Nalam most igy nez ki, 20p kijelzoidovel, nem is ertem mitol lett ilyen rohadt falank a Chrome:
En most nem igazan vagyok vele elegedett, pedig az utobbi idobe nagyon jol teljesitett. Viszont tegnap ota megint gyengek a produkcioi, mondjuk nem zavar, mert toltom ha kell,
-
DomToretto
tag
válasz
Aryon87 #25560 üzenetére
Értem. És a doboz alján lévő MEZ........(1.1)BL azonosító sem adhat okot bizakodásra? (mármint ha az 1.1 jelen esetben a HW revíziót jelöli, akkor ez lehetne mondjuk egy "javított" kiadás ahol a probléma ki van küszöbölve?)
Bár valószínűleg erről sincs senkinek hivatalos infója, hogy miben különbözik az 1.0 és az 1.1.
-
-
Technoman
őstag
válasz
Aryon87 #25488 üzenetére
Sajnálom. Nekem most egyelőre más márka nem kell, csak az LG. Elképzelhető , hogy ez a márka lesz majd a következő is, mert a kezdeti parám ellenére megszerettem. Lassan féléves a telóm és megvagyok vele elégedve (nem mintha az előd márkával, az SII-vel anno gondok lettek volna) A V10 nekem már egy kezelhetetlen óriás lenne. Ha cserélek, akkor valahol a 7. generációnál fogok.
-
Technoman
őstag
válasz
Aryon87 #25472 üzenetére
Ha mész egy G5 csekkolásra, lécci nézd már meg, a fényerősség különbséget is. Kíváncsi vagyok, hogy normál körülmények között mennyivel világosabb a G5-ösé.
Igazából az augusztusi déli verőfény lenne az ideális tesztkörülmény, de gondolom azt a "pirosék" nem igazán fogják neked megengedni
Kösz -
Technoman
őstag
válasz
Aryon87 #25472 üzenetére
A képek alapján, nekem a G5 bár nem tűnik csúnyának, de átlagos mostani tucatkinézete van és ezzel az arany /világos színnel még jobban rá is erősít.
A G4-nek van egy fajta egyénisége a sok telefon közül. Sok ember szerint kicsit komor (a fekete szín miatt), de mégis valahogy más.
És hova nem elég az a power, amit a G4 tud, nekem még eddig sose akadt. -
Bass
addikt
válasz
Aryon87 #25451 üzenetére
Én ezt rendeltem eredeti, érzetre jó minőség és nem volt drága (3200ft) hátrahajtva nem zárja a képernyőt és nagyon patent.
-
zalman90
őstag
válasz
Aryon87 #25252 üzenetére
köszönöm mindenkinek a választ, G4 lesz
a jelenlegi több éves telefonommal is pont ez a bajom hogy a ram nagyon gyorsan elfogy, sőt a belső tárhely is pár alkalmazás letöltése után kiírja hogy megtelt a memória
és a képernyők közti lapozás akadása is elég idegesítő tud lenni
(#25251) GRaul: tetszik az avatarod
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #25040 üzenetére
+ a gyári is tudja ugyanezeket, csak régi Sony userként ez az app megmaradt nálam, így hordom automatikusan minden android készülékre
A nagyon régi androidok azt hiszem tudták a kikapcsolt állapotban való ébresztést, az újaknál lett kikapcsolva ez a funkció.
Ebben nem vagyok 1000% biztos, de valami ilyesmit olvastam korábban. -
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87 #25031 üzenetére
Ezen gyári megoldásnál "ha leválasztja a kiegészítőt" arra is utal, hogy pl. kihúzásra kerül a töltő?
Ha jól látom, ennél még simán jöhet bejövő hívás, csak legfeljebb rezeg a telefon pl. egy kemény felületen, ami este, néma csendben, véleményem szerint a legkevésbé sem praktikus.Ha ez így van, ez a gyári megoldás nem megfelelő számomra. (Talán, ha repülő üzemmódra váltana.)
Esetleg a Sony Smart Connect tudja a repülő üzemmódra kapcsolást?(Számomra furcsa, hogy egy olyan alap dologra, mint az ébresztés, futnia kell egy appnak és be kell kapcsolva hagyni a telefont.)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #24995 üzenetére
Megapark soroksár az M5 mellett. Ki fogják rakni rendesen, csak még nem volt idejük(mondta is a srác a kollégájának, hogy hova kellene rakni)
Bumblebeee
Ezen nem tünt különbözőnek a két oldal, de persze nem is volt sokat a kezembe. Amúgy meg az a pár század milliméter nagy vasziszdasz ám..amúgy ha megnézed a fotókat jobban sokszor a különbség nem fizikai, hanem a fény pont olyan szögben esik rá, hogy becsapja az ember szemét(láttam más telóról is így képet) -
Bumblebeee
tag
válasz
Aryon87 #24990 üzenetére
Ezt örömmel olvasom.
Hát várom a frissítést már csak a felület változás miatt is .
Vikooo Nem bánnám ,ha 3-4 havonta jönne frissítés .Szerk:Minden esetre ,ha nem kapcsolod ki ,akkor ne rakd párna alá stb.
"Szilárd, szellős felületen tárolja készülékét! – figyelmeztetnek a mobilgyártók nem véletlenül.
Ágyban, párnák között szintén veszélyes! Az ágynemű között dörzsölődve annyira felmelegedhetnek a telefonok, hogy kiéghetnek, de akár fel is robbanhatnak."
Egy tanulmány szerint este jobb ,ha telefon nincs közvetlen mellettünk .
Legfontosabb a távolság: a sugárzás erőssége a távolsággal sokszorosan csökken, azaz minél messzebb tartjuk magunktól a kütyüt, annál kevesebb sugárzás ér. Ha a mobiltelefont közvetlenül a fülemhez szorítom, akkor tízezerszer annyi sugárzást kapok, mintha 15 centire tartanám magamtól. Persze, ez kényelmetlen, ki kell hangosítani vagy fülhallgatót és mikrofont venni hozzá. -
válasz
Aryon87 #24953 üzenetére
Pedig teljesen úgy néz ki a grafikon, mintha "meleg" újraindulások lettek volna.....érdekes....Nekem anno 4 éve CM-en voltak ilyenek, soha nem vettem észre, hogy mikor indult újra, csak azt hogy nem tudnak hívni, írni nekem, stb....ezért találtam egy ilyen kis 10KB-os programot, ami megjegyzi, hogy mikor indult újra a telefon. Gyorsan le is magyarítottam neked. Tedd fel hátha tényleg újraindulások....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #24928 üzenetére
Nekünk tabon volt ilyen, és random újra indulgatott, szinte észre sem vettük mikor(alaplapcsere segített). Most csak a mérő hülye lehet, de tudod ellenőrizni:
Nézd meg a beáll/ált/a telefonról/hardver infó/újraindítás óta eltelt idő. Ha sok, akkor csak a megjelenítés xar, ha rövid és tudod nem indítottad újra, akkor hiba(pl a telefon 168 órája lett újraindítva no hiba, ha kevés, akkor hiba).Porthoksz
+1 -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #24756 üzenetére
Az üzemidő a telefonok 99%-nál örök téma. Plusz szinte mindenhol láttam valami másik hibát, amin csámcsognak folyamatosan (s7e, kameratorzítás, random restart, nem lehet hívást kezdeményezni, etc.). Mindenhol van egy réteg akik a hibák miatt hisztiznek, meg van egy másik, akik a hisztik miatt hisztiznek (ők sem jobbak semmivel). Nincs is ezzel semmi baj, csak azt nem értem, vitatkozni mi értelme? Itt van rengeteg, egymásnak tökismeretlen, arctalan ember, mi értelme folyton marni egymást?
Lewvi: sose próbáltam meg visszamenni 5.1-re, mégis előjött a bootlop. Szóval nem jó a feltételezés.
Amúgy én is WP-ről jöttem (735), de számomra is 1000x jobb ez a stabil Droid, pedig évekig WP-s voltam.Egyébként hogy írjak én is az akkuról, sokak örömére: ma nekem is megvolt a rekord, 20 óra körüli készenlét, majdnem 5 óra SoT. Ennek töredéke se volt meg eddig, brutálisan sokat lehet spórolni a manuális fényerőszabályozással... Pedig nem kíméltem, volt Youtube, chat alkalmazások, mobilnet, WIFI, rendszeres frissítése számos alkalmazásnak, és még bőven sorolhatnám is. Nagyon széo eredmény.
-
Vikooo
addikt
válasz
Aryon87 #24675 üzenetére
"Uj" telefontol ez a minimum, hogy jol teljesit
Nekem kb 6 honapos az akkum de jelentos romlast nem vettem eszre. Majd ha problemas lesz, gariztatom (szolgaltatos, 1+1 ev gari).
Ha nem cserelik akkor meg veszek egyet bele (4-5k az LG -nel ahogy itt olvastam).
Soha nem szeretnek unibody telefont vagy aminek nem cserelheto az akksija -
TeeJay
félisten
válasz
Aryon87 #24654 üzenetére
szerintem már leírtam hogy
ebay--> sinceritytrading és courtesytrading a két megbízható eladó
akik onnan rendeltek sosem panaszkodtak és olcsón kapható totál jó kártya meg pendrive is[link] tessék itt vannak a 64gigás microSDXC kártyák
a Samsung EVO 4300forint, itthon ezért 32gigásat nem kapsz a sarcok miatt[link] a 64gigás Samsung EVO+ meg 4800 szóval 500felár és 80/20megás olvasás/írás sebesség és biza ezek valós értékek sőt tapasztalat hogy az írás több is csak a Samsung óvatosan adja meg... nekem sima EVO van 16gigás és az is tud 20-22megás írást ami bőven elég hiszen úgyis csak USB2-vel tudod tolni gépről a telefonra a cuccokat, fotózáshoz videózáshoz meg 6MB-os írás is bőven sok
szerintem a G4-be sem kell gyorsabb kártya
én 64gigás EVO Plus-t fogok venni -
Vikooo
addikt
válasz
Aryon87 #24641 üzenetére
Ez ertheto, hogy egy rossz SD kartya kiakasztja a telefont.
Szerintem nyugodtan hasznalj eredeti SD kartyat, az nem okoz gondot.
Ha ebay -rol vasarolsz akkor van egy erosen ajanlott elado, tole vasarolj, amint megkapod, teszteld az SD Insight nevu appal, az megmondja, hogy eredeti -e a kartya (ki a felvezeto gyartoja, mekkora a kapacitasa stb). Ha megis gond lenne vele, visszakapod a penzedet (PayPal). -
Trespa
tag
válasz
Aryon87 #24598 üzenetére
Nekem vagy 6-7 éves kártyám van 8GB-os Samsung ,de sose volt vele gond,pedig vagy 5 telefonban lett használva intenzíven. Most is a G4-ben tökéletes működik
Az utóbbi években sok baj van a memória kártyákkal sok helyen panaszkodnak ,hogy nem jó vagy hibás ilyesmi,ahogy gondolom mindennél itt is romlik a minőség évről évre sok a parasztvakítás csak vegyék az a lényeg.
Telefonoknál is ez van egyre gyakoribb a hiba már mint pl gondolok én minden 6. telefon gyári hibás vagy az akksi vagy alaplap vagy szerelési minőség esetleg kijelző. -
neo_xperia
senior tag
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #24420 üzenetére
Naja. Most nekem is a Térképek 64%-os fogyasztaást produkált, pedig meg se volt nyitva semmi ami pörgetné. Érdekes. Az előző töltésig 10 óra alatt nem merült 1%-ot se, most nem egész 2 óra alatt 3-mat. Komolyan furcsa. Mi a franc pörgetheti ennyire? Pláne hogy át van téve energiatakarékosra a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest