- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzui
tag
Sziasztok!
Telenornál (beszéltem velük) ha megveszed praktiummal, 188e és ha hivatalosan függetlenítteted +7650 akkor ugrik a garancia teljes mértékben! Not too nice -
Benex
senior tag
válasz
Stauffenberg #887 üzenetére
Mindig lehet újat tanulni , köszönöm az infót ezt nem is tudtam.
Nekem akksiba a lényeg , birjon ki 1 napot , úgy ,hogy ne keljen azért rohannom haza , hogy éppen töltöre tudjam tenni.Én kb. 15%nál szoktam minden eszközt töltőre csatlakoztatni, valahol még galaxy nexus időkben olvastam xda forumon , hogy ezen az ideáls tölteni.
LG SmartWorld app account-hoz , nincs valami ötleted? Témákat szeretném kipróbálni .
-
Stauffenberg
nagyúr
A 4G és 3G nem sebességet jelöl, hanem technológiát. Ha 4G hálózatot írt ki, akkor 4G hálózaton lógsz, ettől független az, hogy milyen sebességgel kapod. Szerintem a 16 Mbps egyáltalán nem rossz, főleg vidékhez képest, sok helyen a fővárosban ennyit sem kapsz (valami árnyékol, terhelt a cella, stb).
Egyébként 80% körüli töltöttség 1 órás kijelzőidővel teljesen korrekt. Engem nem az szokott érdekelni, hogy csutkára merítve mennyit nyújt, szeretem legkésőbb 20% körül feltenni töltőre, az számít ebbe mennyi kijelzőidő fér bele (meg a készenléti fogyasztás sem mindegy).
-
akooos
veterán
válasz
Peter.70 #883 üzenetére
Van, de nagyon drága (szerintem)
Extra garanciaDe egyébként az edigital gyártói garanciás készüléket árul.
-
Benex
senior tag
válasz
xabolcsy #882 üzenetére
Elégedett vagyok nagyon eddig az akkival , bár ettől valszeg jobb is lesz , mivel most lakom be , ismerkedek vele jobban és ugye most telepitek össze vissza.
Segítség kellene, nem tudok lg accountot csinálni mert azt irja, hogy nem lehet az én országomba.A telefont angolul használom, de nem hiszem , hogy ez gondot okozna , illetve amikor frissítette és beállítottam ezt az LG SmartWorld appot, akkor ott is angolt állítottam be , mert nem is volt magyar. Ebben tudna valaki segiteni? akár pivátban is , hogy ne a forumot terheljem a bénaságommal. Előre is köszönöm szépen -
Benex
senior tag
-
válasz
meszeske #877 üzenetére
Kuponnal olcsóbb 15%-al, csak a szemed nem szúrja ki a főlapon, sőt a telefonnál magánál is le van írva...
Telekomnak az *kjabsnvkan ijhsaisg ojhnsgonwg*-ját, hogy még mindig batynak árulni a telót, sehol semmi hír róla... Pedig elsőként venném meg 2 év hűséggel egy 7-8000-es csomagban 140k körül.
-
Benex
senior tag
válasz
Stauffenberg #872 üzenetére
Nem ide tartozik, de nekem testi fogyatékom van , bal lábam rossz, így jogsim nem is igazán lehet (max automata váltósra , de ahhoz kellene egy automata váltós kocsi is ..stb..) útlevél meg nekem is ugyan ezért nincs , eu-n belül elég a személyi. Ezt a dolgot én is nagyon utálom a telenornál, de muszáj vagyok egyelőre elviselni (tegnapi naptól 24 hónapig, utána már remélem a következő szerződésemet angliába kötöm meg
)
-
a.t.t.i.
senior tag
MM-ben ma mindenre 10% (20000ft felett)
Hátha valaki G4et akar venni.......20rugó minusz!! -
Stauffenberg
nagyúr
Ó te jó ég, még mindig nem engednek havidíjas szerződést kötni útlevél és jogsi nélkül? Legutóbb azért nem lettem Telenoros, mert csak egy fényképes ID nem volt nekik elég. Mivel EU-n belüli utazáshoz nem kell útlevél ezért nincs. Mivel a munkahelyem néhány sarokra van az otthonomtól, autóm és jogosítványom sincs.
Hiába tudtam volna bemutatni bankszámla kivonatot a rendszeres jövedelmemről meg munkaviszony igazolást, nem fogadták el. Mondták, hogy köthetek a nevemre szerződést, de hozzak egy kezest aki megfelel a követelménynek.
Ekkor átsétáltam a szemközti T-Mobile üzletbe és 15 perc alatt kész is volt a szerződést, vettem át a készüléket.
Idióták.
-
Benex
senior tag
Annyira nem vagyok nagy fotós, bár ezzel a teloval már rá fogok szokni. Full sötétbe készült kép vidéki kertben quick shottal: KÉP
Illetve kicsi akksi vélemény: a deep sleep mód itt már létezik , 0% merülés az este alatt, most 92%on van ateló 32 perc kijlező idővel.
-
tutaj01
aktív tag
Nem sokat volt időm szórakozni, de csináltam a G4-el pár teszt képet, plusz van egy a G3-al való viszonyításhoz. (Mondjuk nem egy időben készültek, mert a G4-nél már szembesütött a nap.
Majd teszek fel éjszakait is, meg normálisabbakat. [G4 fotók] -
meszeske
tag
Rendelés előtt állok. Kicsit megakadtam mert amelyik boltból szerettem volna rendelni azt az egyik fórumon kissé lehúzták.
Tudtok segíteni és mondani olyan üzletet (online) amelyről pozitív tapasztalatok van ?
Főleg a garancia érvényesítésétől tartok egy kicsit. A honlapokon van aki gyártóit ír de nyilvánvaló hogy 2 év csak forgalmazói lehet az lg esetében. Ha forgalmazói akkor pedig esetleg mehetek a sunyiba ha a bolt mondjuk bezár !!
Privátba is jöhet !
Köszi -
stickrs
senior tag
helló, korábban lőttem pár képet g3al és g4-el, íme
a fogás elejében nekem is kényelmetlenebb volt g3 után, ebben egyetértek az előttem szólóakkal, de mostmár kezdem megszokniméretben annyira nem érzem meg a különbséget, a g3at is 2 kézzel használtam, úgy ahogy a 4est is.
-
meszeske
tag
Köszi !
Akkor megrendelem !
Az árfekvés sem rossz gondolom ..? -
.:Ádám:.
tag
válasz
Danny365 #856 üzenetére
Gondolom szenzortól függően változhat a mérete, hogy mennyi információt kap a szenzor és, hogy hogyan tárolja. Meg persze a szenzorméret is számít. Itt nem akarom semmiféle dslr összehasonlítgatós hülyeség felé elterelni a topikot, valószínüleg már meg is eshetett a téma. Kicsit nagyobbra számítottam ennyi, és ha ennyibe belefér elég adat a képről akkor legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest