- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Aryon87 #48345 üzenetére
Elég gáz, hogy beállítók egy képernyőzárolást, aztán utána nem lehet törölni. Még a tanúsítványok törlésével sem. Már 1000 videót megnéztem, meg mindenféle leírást és semmi.- Ugyanúgy inaktív az első 3 opció. Nehogymá ezért FR-t kelljen csinálnom, mert akkor tényleg kinyírom ezt a szart...
semmi extra nem volt beállítva. Utoljára konkrétan a Semmi. vagyis nem volt semmilyen zár. Beállítottam a pint, aztán azóta nem tudom törölni a zárat. Már próbáltam feloldómintával és jelszóval is, de ezek beállítása után sem aktív az első 3 opció. A tanúsítványokat már annyiszor töröltem, hogy többször talán már Chuck Norrisnak sem sikerülne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest