Új hozzászólás Aktív témák

• outdoor

aktív tag

válasz FerNandor #43684 üzenetére

Előfordul, hogy az Android tévesen becsli az akku erejét. 4 óra képernyőidő azért illene. Nekem új akkumulátorral kijön több is, de nem mindig. A fényerő is számít. Ha terepen vagyok, és nincs töltési lehetőség, kímélem a mobilt, és egy teljes nap után (millió fotóval) is marad benne 20%. Ez elég jó ilyen kaliberű mobilhoz.

Eladnod is lehet, de talán elég venned egy plusz gyári vagy utángyártott akkut.
    (Az előző telefonom jó konfiguráció volt, de csak HD IPS kijelzővel. Az nagyon takarékos. Hozzá is vettem még egy gyári akkut, a kettővel kibírt egy internetezős, GPS-es napot terepen.)
    A G4-hez egyelőre nem kellett második akku, amin eléggé meg vagyok lepve.

Varta 2,4A töltővel nagyon gyorsan feltöltődik, ezért szükség esetén reális két akku használata.

A teljesség kedvéért, az XDA developers oldalon tesztelgetik az utángyártott akkukat. 5000mAh-ig egyértelműen jobb a gyári akku, valaki afölött is előnyben részesíti a stabilitás és biztonság végett. A 2560x1440 Quantum IPS-hez fejlesztett gyári akku meglehetősen jól sikerült.

Töltésnél érdemes 100% után is töltőn hagyni. Írják, milyen külső töltőt ajánlanak (1000 forint körüli áron Ebay-ről). Állítólag a külső töltővel a gyári akku is további 30%-kal erősödik.

Ha felforrósodik a készülék, azt írják, sokkal jobban meríti az akkut. Olyankor érdemes hagyni hűlni, ha hosszú üzemidőt akarunk elérni.

[ Szerkesztve ]

A proper digital assistant could be my best friend

Új hozzászólás Aktív témák