Hirdetés

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    Urak! Két kérdésem volna, eddig már egyszer feltettem őket, de nem kaptam érdemben választ.

    1; Találtam egy "mozgásérzékelő kalibrálás" menüpontot, de hiába teszem sík felületre a telefont, a gomb megnyomása után mindig közli velem, nem sík felületen van a készülék, tegyem olyanra és úgy próbáljam újra. Én tolok el valamit, trükkje van, vagy mi a manó? Mit lehet ezen segíteni? Próbáltam a "hidden menu"-ben orvosolni a dolgot, de ott sem sikerült. Ettől függetlenül tök jól működik a szenzor. Kínlódjak vele bármit is? Volt azóta gyári visszaállítás és továbbra is így csinálja.

    2; És ez a fontosabb. Hogyan lehet aktiválni a telefonhoz járó +100GB Google Drive felhő szolgáltatást? Az alábbi hibaüzenetet kapom:

    Olvasgattam, de csak root-os megoldást találtam a hiba elhárítására. Van lehetőség root nélkül is megoldani a hibát, vagy aki ilyen hibára futott, az megszívta és nem is lesz +100G drive tárhelye? A root-ot elkerülném, még garis a telefon, gyári visszaállítás volt azóta.

Új hozzászólás Aktív témák