- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
Miota van ennyi? Azaz miota van bekapcsolva a telefonod? Nekem is volt ilyen, hogy egy ido utan a sima cleaning nem tudott eleg memoriat felszabaditani...A legujabb (es Domino kollega elozo kerdesere valaszolva a 6.1.21-es MIUI-nal) nekem boot utan 1G szabad memoria van, aztan miutan elinditom a Whats app, Viber es K9-mail harmast (ezekre be van allitva, hogy ne pucolodjanak ki), olyan 800M-900M szabad hely van, majd hasznalat mellett (egyeb appok elinditasa, kitakaritasa) par nap utan kb 600M-700M csinalhato az egyszeru cleannel (ez amugy nekem a notifications-ben is ott van - marmint az ikon, hogy takarits!).
-
Dominó85
addikt
-
yanpec
senior tag
Igen. MIUI 5.0.2. Csak fura mert az eredeti kijelzővel 90%-n nem volt gond. Az biztos, hogy szoftveres problèma volt az elődjènèl mert más romnál pl.Nexus nem fordult elő, de a viber, miui, lollipop romokat nem igazán szerette. De ennèl a kijelzőnèl mèg ott van a ?. Újrahúzom a ROMOT ès kiderül lesz e belőle RIMROM.
-
Dominó85
addikt
Támogatom az ötletet. Én a MIUI 15.11.26-os verzióról tudok írni, illetve a Nexus, Phoenix párosról. De ezeket inkább olyanra hagynám, aki jelenleg is ezeket használja. Biztosat csak a MIUI-ról tudok.
tfeher74
Én azt javaslom, hogy szedj le egy Driver cleaner progit. És aztán a Lenovo oldaláról szedd le a szükséges hivatalos drivert a telefonhoz. Amint ezzel megvagy, úgy az AIO Flashtool-t szedd le a korábban itt linkelt google drive-omról (bocsi, még nincsen a blogon kint, de a napokban oda kerül). Majd jöhet az első javító flashelés. Elég ha recovery-t teszel föl, mondjuk egy TWRP-t. Onnantól pedig a blogomban találsz leírást mindenhez. Szépen lassan, nyugodtan csinálj mindent. Ha más nem, akkor Pesten állok rendelkezésedre.fehermokus
Én is erre tippelnék második körben. Lehet feltett valamit önkényesen a Windows, aztán ő feltette helyesen a lenovo drivert. De tudjuk milyen aljas a Win... -
-
Dominó85
addikt
Minek nekünk másik teló, mikor erre még 6.0 is van.
FM rádió nálam nem ad hangot Piston II mellett próbálva.
Másik hiba, hogy valamiért Marvel játék alatt van hogy megfagy a főmenüben és újraindul a teló. Olyan, mintha hálózatot veszítene el. Legalábbis a Powerconsuption menüben ez látszik.
-
elektromosok
csendes tag
Én így csináltam, így nem ált le másik rom otán:
> Recovery > Wipe >Swipe to factory reset >wipe >advanced wipe >pipa a Dalvik cache, Cache, system, data >utána Swipe to wipe. Visszalépés a főmenübe >install >megkeresése a csomagolt fájlnak> csúszka >ha az alap telepítés kész> Wipe > dalvik cache, cache pipa >Swipe to wipe >ujraindít és telepíti a rendszert. -
bghlaci
csendes tag
Ha tudtam volna kezdettol fogva nem szarakodok az egesszel. Idokozben nem vartam meg hogy valaki valaszoljon es nekialltam b@szok bele, lesz ami lesz. Cwm alatt kapott egy factory reset-et, nem valtozott semmi, aztan wipe-olas utan felraktam a Miui-t es sikerult, most mennek fel az Ota frissitesek. Ugy tunik, hogy kicsit tobbet gondolkodik vele, mint a stock rommal. Ez csak ideiglenes allapot, amig belakja a hardwaret, vagy valami hibasan sikerult? A miui fiokot muszaly letrehozni es hasznalni, nem eleg csak a Google?
-
Dominó85
addikt
Nem-nem. Hőmérséklet független. Amúgy ha MIUI romod van, akkor Antutu és egyéb Benchmark progik alatt kapcsold be a Teljesítmény funkciót. Akkor adja ki magából a 100%-ot. Antutu 6.0 nem támogatja megfelelően az MT6752 SoC-ot, így a 2D és 3D tesztek nem mindig futnak le hiba nélkül. Így elképzelhető, hogy ezért esik ki neked ennyi pont néha.
-
gorkmc
tag
Gmail-t használsz? Azt próbáld ki kérlek, hogy mondjuk este 11-től reggelig nem nyúlsz a telefonodhoz és mobilneten hagyod. Reggel nézd meg, hogy kaptál-e bármilyen értesítést. Utána repülőgép mód be-ki. Ekkor megérkeznek-e olyan üzenetek amiket hajnalban küldtek számodra?
-
Dominó85
addikt
Hm, akkor lehet nekem csak mostanában tűnt fel? Egy kalibrációs metódust érdemes végig vinni:
1. szedjük le a Battery Calibration apkot Play-ről
2. töltsük fel 100%-os töltöttségi jelzésig a telót
3. Indítsunk el egy kalibrációt az apkon belül
4. merítsük le a telefont 0%-ig!
5. aksit vegyük ki és hagyjuk így a telefont egy jó fél órára
6. töltsük fel a telefont 100%-ig
7. Imátkozzunk, hogy a calibration.cfg fájl végre normálisan működik -
fehermokus
aktív tag
Mindegy milyen módszerrel teszed fel az update-tet, mikor elkezdi feltelepíteni, akkor feldob egy ablakot, amin leírja, hogy bla bla bla és a végén check, vagy uncheck pl. "vipe cash" és ez a lényeg. - Ez még nem a recovery üzemmódban van, hanem a normál üzemmódban.
Az 5.1 is nagyon jó kis ROM, használtam én is. -
fehermokus
aktív tag
Én is felraktam az 1.15-ös update-et, minden gond nélkül. Nálam működik minden, ahogyan kell. Azt azért mindig el kell olvasni, hogy az OTA Update-et hogy kell felrakni. Most azt írta, hogy vedd ki a pipát a vipe cash-től. Nekem ez a megoldás bejött.
Egyébként, ha nincs gondod az 5.1-el, akkor az is egy kellemes megoldás. -
fehermokus
aktív tag
Felrakhatod TWRP alól is, sőt a készítője ezt javasolja, hogy stabilan menjen az OTA. Jó kis ROM nekem csak egy bajom volt vele, hogy a háttérben futó néhány programomat lekapcsolta, amit nem bírtam beállítani, hogy ne így legyen.
A Sense rom szerintem egy kupac k@ki, főleg Cuoco92 rom-jaihoz mérten. Eleve HTC logóval indul, ami nálam már kiverte a biztosítékot... Aztán van benne egy-két olyan programrész, amit sosem használnék, sőt csak zavarna. -
Dominó85
addikt
Én most az Aralon 2-őt tolom vele. Minimum beállításokkal, mert sokkal könnyebb a kevés és zavaró objektum nélkül tolni. Medium-ban még elég neki a teló, de HIGH beállításoknál már nincsen stabil 30+ fps. Ugyanakkor érdekes módon nem melegszik a játéktól annyira a teló.
-
yanpec
senior tag
Esetleg ha nem számít a teljesítmèny csökkenès akkor èrdemes próbálkozni a miui frissítèsekkel, amit Domino85 elvtárs nagylelküen megosztott velünk,
hátha orvosolták a problèmát.
Apropó teljesítmèny csökkenèsre visszatèrve. Az, hogy az Antutu mit ír ki azt ne vegyètek kèzpènznek, erősen torz adatokat is tud produkálni. Pl. Tegnap letöltötten a 6.0 verziót ès leteszteltem meglepő módon 26569 pontot kapott a note 3.
Telefon újraindítása után 46879 lett. Tehát mit akarok ebből kihozni! Azt, hogy a miui romok frissítèse a teljesítmèny rovására megy az antutu szerint, nem biztos, hogy egy átlagos felhasználó èszre fogja venni.
-
yanpec
senior tag
Szerintem semmi nem törtènik ha nem frissítesz. Nèha jobb is ha nem, lásd az LG telefonok legújabb frissítèsèt. Egy kalap sz.....r. Lassú, tele buggal stb. ( Lg D 508, Lg G2)
Ha meg vagy vele elègedve akkor felesleges. Szerintem a 11.26 teljesen jó ahogy van.
Hogy melegszik-e!? Hogy ne melegedne, aki azt írja nem melegszik az hazudik, vagy azbesztől vannak az ujja. (Amúgy relatív mi a meleg)
-
Dominó85
addikt
A Carbon nekem túl rövid ideig volt fent ahhoz, hogy véleményt fogalmazhassak meg róla. A Phoenix-et sokáig használtam. A kameráján kívül minden tetszett benne. De MIUI fan vagyok.
berjo52
Köszönjük szépen. Amennyiben a fenti link nem lenne valamilyen okból elérhető egy idő után, úgy majd tőlem beszerezhető lesz a rom. -
Dominó85
addikt
Miui V6 2015.11.26 - Bocs, de nem tudom belinkelni, mert már annyi MIUI rom van fent, hogy na... Lementettem a gépemre anno oszt jó napot. Majd feltöltöm amikor lesz időm Mega-ra.
Erre tettem fel: MIUI V6 15.12.03 OTA (nem különálló rom, csak Update!)
A 15-12-03-ra pedig ezt frissítettem fel: MIUI V6 15.12.10 (ez is csak Update, nem teljes rom!) -
yanpec
senior tag
Arra azèrt majd figyelj, hogy akkumulátorról ha játszól vagy nagyobb teljesítmèny igènyes programokat futtatsz akkor legyen bekapcsolva a teljesítmènycentrikus üzemmód mert ha nem, akkor akadni fog a játèk. Èrtelemszerüen ha akkuról megy, energiatakarèkossági szempont miatt leveszi a teljesítmènyt.
-
Dominó85
addikt
Régebbi telefon, idősebb hardver.
Anno az MT6577-en döcögött a MIUI. Arra én is emlékszem. iGPU-ban volt gyenge az a SoC.
No egyre jobb, már a belső tárhelyet se látja a telefon... Kár hogy nem tudni ki melyik részét alkotta meg az android OS-nek. Lenne egy sodrófám, ha nem kettő a számára...
Szerk.: Fel ne tegyétek a 2015.12.11-es Multilang romot! A "hülye" készítője lecserélte a vacak Lenovo camera-ra a MIUI MediaCenter-ét. Ehhez csak gratulálni tudok.
Nem az én, hanem más Lenovo K3-án láttam tegnap... Oda a jó képek.
A 2015.11.26-os romot TWRP alól Cache és Dalvick Cache wipeolása után lehet OTA módra frissíteni! Sima Cache nem elég. Valamint 11.26-ról 12.10-re nem ajánlott frissíteni. Azaz ne hagyjátok ki a 12.03-as OTA updatet sem.
-
Dominó85
addikt
A Nexus-val nekem is melegedett, mint a fene. MIUI alatt ilyen problémám nincsen, még Performance módban sem. Ugyanakkor vagy a microSD foglalatom vagy microSD karim elkezdett hülyülni... Hol látja a tartalmát a kártyának, hol nem, hol csak egy részét, hol nem. Android és a b*zi anomáliái néha az őrületbe kergetnek. Mindegy. Kijött a December 10-i frissítés, kíváncsi leszek ez a "bug" elmúlik-e. Minden esetre a karit HW2Test alá fogom vetni.
-
cs.lev
tag
Nekem eredeti sarga van, feleves a telefon es zsebben hordom tok nelkul! makulatlan allapotban van...leszamitva par hajszalkarcot, amit csak akkor veszek eszre ha keresem!
Amugy szerintem ebben a telefonban pont ez tetszett, hogy az egesz hatlap meg a gombokkal egyutt is kicserelheto, es vegre olyan vastag telefont kell kezbentartani, mint amilyen alapbol. Imadom a tokmentes eletet
Es ha az ember 10dollarbol vehet egy uj hatlapot hozza akkor meg meg is eri!amugy nekem nem jelenik meg az aliexpresses linkeden semmi, csak a fejlec....pedig megneznem
-
Dominó85
addikt
Egy szó: tok.
Érdemes venni hozzá iPaky, Nillkin, Imak(q?) vagy hasonló minőségi tokot. Én vettem rugged, két részes, kitámasztós tokot, ami pár szerencsétlen eset után darabokra esett. De a szilikon belső része külön nagyon faján néz ki és tökéletes védelmet nyújt.Kérdésedre: a sárga, kék hátlapok festett fehérek (kilőve, ha nem tokban tartod), a fehér koszolódik, mint állat. A szürke viszont öntött szürke és kevésbé látszik meg rajta a használat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged