- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbe561
tag
Üdv!
Sima R3 Stabil 9.6.2.0 rommal pár napja nem nyitja meg a naptárt...
Ma már ujra telepítettem a romot is, de hiába!
Valakinek van valami ötlete? Nem tudok emlékeztetőtek beállítani és kezd már nagyon aggasztani a dolog!Köszönöm előre is!
-
olloczky
senior tag
Hali,
Mi a különbség a SIM beállításoknál a Mobiladatkapcsolat bekapcsolva és a további beállíásoknál lévő Adathasználat között?
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
-
trebrona
nagyúr
válasz vizslakutya #16693 üzenetére
Biztosan nem.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vizslakutya
senior tag
Vajon kap ez típus még Droid frissítést?
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz krisztian07 #16688 üzenetére
Próbáld meg a facén a Saomi hungary csoportot,ott van pár " varázsló", hátha tudnak segíteni.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
kbp17
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abba -akár itt akár privátba, hogy félre flasheltem szerintem a Xiaomi Redmi3 -am, Deep flash kábelt már beszereztem, de nem találok leírást róla hogyan kell megmókolni a telefont. Rádugom nyomom a gombot rajta, ismretlen eszközként ismeri fel semilyen uj portot nem látok. Kell hozzá valamilyen driver?
Előre köszi.
-
vegyszer
addikt
válasz krisztian07 #16688 üzenetére
Megölted a telót?
Szerintem megéri kísérletezni vele..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Meg egy kérdésem lenne. Vettem anyumnak egy redmi 3-at.
semelyik másik telefonnal nem tapasztaltam eddig.
nem engedi megnyitni a Gmailt és szinte semelyik alkalmazást mert kéri hogy a Google play szolgáltatásokat frissitsuk hozza ... na most ha a telefon újra indul akkor megint ezt írja..mintha elfelejtené kikapcsolas újra indítás után hogy frissitett..ez miért lehet ? milyen rommal használható? Ez a gyári visszaállítás utáni . Szóval nektek mi van rajta? Hanyas android miui stb? Ez igy használhatatlan .
Konkrétan a Google play szolgáltatások frissítése az ami minden alkalmazás indítasahoz kell.. namost akárhányszor újra indul a telefon ő mindig kéri hogy frissíteni kell. Mintha elfelejtené.Megbízhatóságom: 224 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
vegyszer
addikt
válasz krisztian07 #16683 üzenetére
Mindhárom fizika gombot nyomva tartva elvileg az EDL módba megy. Csak sötétben látszik, hogy a fekete kijelző mögött a háttérvilágítás megy. Én onnan fastboot és flash segedelmével mentettem meg tavaly a Black Friday napján. Azóta nem piszkalom...
Lásd: #16025-16032[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
krisztian07
tag
Segítségre lenne szükségem. A mai napon sikerült téglásítani a telefont. A TWRP-ben valamit töröltem( Nem tudom, hogy mit) és azóta se kép se hang. Semmilyen gomb kombinációval nem tudom életre kelteni. Se Fastboot se recovery, se MI logo. Van valami módszer amivel vissza lehet hozni?
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
őstag
válasz vegyszer #16675 üzenetére
Akksi témához:
az én Redmi 3-asomat is anyám örökölte meg - talán egy évet volt komolyabban használva nálam, teljesen jó állapotú akksival kapta meg. Szinte csak és kizárólag telefonálásra használja, most ránéztem:
6 nap 6 óra akksi idő, 45p képernyő, 2 óra telefonálás. Mobilnet, wifi végig off, bluetooth 0-24 bekapcsolva MiBand 2 miatt. Maradt 32%.
Korábban is heti 1x töltötte, mondjuk ilyen felhasználással a 4k-s akksival nem meglepőek az adatok. Minden másra tabletet használ (10"), mert kényelmesebb."... and I hope you have a great day!"
-
CSorBA
őstag
Úú, szuper. Köszönöm szépen! Remélem ez felmegy és megoldja. Kicsit izgulok. Lehet valami vírus csinálja? Sajnos vírusirtó appot sem tudtam letölteni. A play is kidobált :|
szerk.: Sajna nem, flash tz error-t kaptam. Pedig unlockoltam már a telefont mikor dev romot raktam rá. Lehetséges, hogy rendes updatenél visszazárt? :|
[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Az imént minden előzmény nélkül teljesen meghülyült a Redmi 3-as telóm. Random újraindulgat, bejön a lock screen, eltűnik a hívásnapló. Nem indulnak el az alkalmazások.
Gondoltam újrarakom, de a gyári oldalon [link] már nincs listázva a sima Redmi 3-as. Esetleg hol tudnám letölteni a lateset romot? Köszi!
-
gyulank
addikt
Esetleg a környéken van akinek működik ez a cucc? Az eddigi telefonjaimon bada volt, azt mással kellett, ha androidot raktam fel, azt meg elég volt rámásolni, majd recovery-ben telepítettem. Ez mind működött, csak ez a miflash nem.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
vegyszer
addikt
válasz Pete55555 #16674 üzenetére
Együk ismerős tett egy próbát. Google és mi fiók nélkül használta, azt a 3-4 appot, amit használ, meg leszedte g fiók nélkül. Látványos javulás történt akku ügyben. Most én is ezen filózom...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Édesanyám Redmi 3 Pro-jával lenne két gondom. Előtte én használtam a készüléket kb 1 évig, aztán megörökölte.
1: Sokszor csak minden második szavát/minden második szótagot hallom ha beszélek vele, és a Redmi-t használja. Nekem ilyen gondom sosem volt. Van erről valami ismert bug?2: Mostanában szarakszik az akksija. Még meg kell néznem, de állítólag fokozatosan egyre kevesebbet bírt, már alig bír ki egy napot, úgy hogy szinte nem is használja. Mindenképp ránézek, nem-e valami alkalmazás ragad be, de ő nem telepít semmi újat, kikapcsolva, frissítve volt, azóta is ugyanolyan, emiatt gyanakszom akksi problémára.
Honnan lenne érdemes új akkumulátort beszerezni hozzá? Ebay-re gondoltam itt konkrétan arra is kíváncsi lennék, melyik megbízható eladótól lenne érdemes....Szeretem leracsniztatni...
-
gyulank
addikt
válasz trebrona #16668 üzenetére
Jött egy frissítés, települt a .net3.5, felraktam megint, de ismét ugyanazok a dolgok történnek. A tgz mappáját betallózva vagy programhibát ír ki, vagy ha hosszú a fájlnév hogy nem találja a tgz-t, vagy ha rövid, akkor, hogy nincs hello üzenet vagy mi, nem létezik valami amire hivatkozik. Én nem tudom, hogy ami rajta van az milyen ROM, én nem nyitottam semmit. Ha jól vettem ki, ahhoz először ROM-ot kéne cserélni. Vagy kéne valamit csinálni, hogy lehessen ROM-ot cserélni? A TWRP-s parancsot is, meg utána mindent megpróbáltam másik kábellel közvetlenül másik porton, azért akadt, mert másolni se lehetett, kb. 12 bájtig jutott el, bármit akartam. Másik kábellel végigment, és kiírta, hogy nem lehet, mert locked. De van az a másik dolog, amihez regisztrálni, meg kérni kell valamit. Lehet, hogy az kell, hogy lehessen? Vagy a gépemmel, vagy az oprendszeremmel, vagy a telefonnal van baj?
-
vegyszer
addikt
Ha erre gondoltál, akkor az nincsen telepítve.
Google Duo - High Quality Video Calls"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Szerettem volna frissíteni a párom Redmi 3 telefonját és feltenni a global romot, mert valamilyen kínai volt rajta még ahogy anno megvette. Úgy tűnik elrontottam és bootloop-ot csináltam.
Tudnátok segíteni, mert nem tudom hogyan induljak el? A hangerő LE + power gomb segítségével bejön a fastboot képernyő. Hangerő FEL + power gomb viszont nem csinál semmit.
Nem tudom volt-e rajta root lock.
Köszönöm. -
gyulank
addikt
válasz trebrona #16664 üzenetére
Dehogy sikerült. XP alatt is hibás a flashtool. Amúgy kimásoltam XP-ből az android mappát, és kipróbáltam W10-en is, és működött, vagyis ugyanazt csinálta. Ugye most nem tudok telepíteni semmit amihez .net3.5 kell, de úgy tűnik elég a mappa, talán elég az exe is.
-
gyulank
addikt
A részletekben a .NET jelezte a hibát, mot újratelepítettem a gépet, telepíteni akartam a MiFlash-t, de kell neki a .NET 3.5, de nem tudom letölteni a microsofttól, de amiket le tudtam, azt se tudtam telepíteni.
-
vegyszer
addikt
-
gyulank
addikt
TWRP telepítésnél van ez a shift+jobb gomb majd parancsablak megnyitása. Most ez intézőben van? Nálam powershell-ablak megnyitása van. [kép]
-
Istu94
csendes tag
Kedves Redmi 3 Pro tulajdonosok!
Az utóbbi időben sok problémám volt azzal hogy gyorsan merült, illetve zsebből elővéve meleg volt a telefon. Újratelepítés egy időre megoldotta a problémát de aztán újra előjött.
A fogyasztásnál Android 50% -ot mutatott.
A megoldás annyiból áll hogy ki kell kapcsolni a rendszerbe integrált App battery savert. Nálam ez volt beakadva és folyamatban szívta az aksit.
Security/Battery/App battery saver/jobb fölső sarokban pöttyök/leállítás -
gyulank
addikt
válasz trebrona #16654 üzenetére
Én ezeket is elolvastam, de én hiába írom, hogy azt is csináltam? A legutóbbi linkeden azt írták próbáljam meg fastboot módba, na akkor hiányzott neki az egyik bat, akkor betallóztam a teljesen kitömörített mappát, amiben benne van a bat, és végigment egyből, és done. Download módba meg egyik mappa se jó.
-
trebrona
nagyúr
válasz gyulank #16653 üzenetére
Itt egy leírás:[link]
Redmi Note3-hoz készült, de ugyanaz az eljárás az általad letöltött rommal.
Driver stb rész nem kell, mivel COM porton felismerte a telefonod.
szerk: és persze itt van ez a leírás is. [link]
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gyulank
addikt
válasz trebrona #16652 üzenetére
Légyszives töltsd le amit linkeltél, tömörítsd ki, és úgy mondd, hogy mit tallózzak be, mert én szerintem mindent betallóztam. És lehet, hogy ez a rom nem olyan mint ami a te gépeden van. Az előbb leírtam, hogy van a hosszúnevű tgz, amit letöltök, az kitömörítődik a hosszúnevű mappába amibe van egy hosszúnevű tar, amit ha kitömörítek van benne bat, sh, meg egy images mappa amiben van több img is. Mindet betallóztam már. A teljes kitömörítést az 1-be, a tart a 2-be tettem. Ugyanez van másik kábellel, és porttal is.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyulank
addikt
válasz trebrona #16650 üzenetére
Na, szóval van a tgz fájl, azt kitömörítettem, van benne egy tar fájl, azt kitömörítettem. De akármelyik mappára megyek, nem jó. Mivel nem tudom azt sem, hogy minek kell lennie a mappában. Az összes mappának ez a neve, mert kitömörítette a fájlnévvel egyező mappába. A végén azért helyeztem át egy karakteres mappába a gyökérbe, mert túl hosszú volt az elérhetősége. Akkor feltételezem a tar mappáját kell betallózni, de gondolom az is hosszú, beteszem 2 nevűbe. Kipróbáltam mindkét programmal, ugyanazt írják, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyulank
addikt
válasz trebrona #16644 üzenetére
Na kitömörítettem egy 1 nevű mappába, és először azt írta, hogy cannot receive hello packet.MiFlash is trying to reset status! majd Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
válasz trebrona #16637 üzenetére
És ez elvileg megoldja a frissítés, és a regisztrálás problémáját? Vagy valahol lehet engedélyezni? Egy csomó dolognál kiírta, hogy szükség van netre, lehet, hogy először nem engedélyeztem, és mentette? Ha igen, hol engedélyezhetem?
-
gyulank
addikt
válasz trebrona #16633 üzenetére
Nyomtam sokáig aztán hagytam, később egyszercsak magától újraindult. Az a helyzet, hogy frissíteni akarom, de nem lehet, azt írja ki, hogy nincs internetkapcsolat, pedig wifin megy a böngésző. Ahogy olvasgattam elvileg nekem fastboot kell, de én azon a linken nem találok redmi 3-at, csak redmi 3S-t. Most Android 5.1.1 LMY47V, és MIUI Global 7.1 Stabil 7.1.1.0(LHPCNCK) van rajta. Vagyis keverem, témát akartam váltani, ehhez regisztrálni kéne, itt írja ki, hogy nincs net, a frissítéskeresésnél azt írja, hogy nincs elérhető, vagy ha letöltöm, akkor nem sikerült az ellenőrzés, ami végülis szerintem ugyanúgy nincs netet jelent. Nem találtam olyan beállítást, ahol ezeknek külön engedély kéne a wifihez.
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
Kikapcsoltam, benyomtam több gombot, bejött valami kínai, volt vagy 3 angol szó is, rámentem a downloadra, azóta csak háttérvilágítás van. Hogy vehetem ki az akkut, vagy indíthatom újra?
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Szeretnék a fim telefonján egy biztonsági mentést csinálni.
TWRP nem csinálja meg, kiáll 255 hibakóddal.
Van még valami más lehetőség?Üdv:
L. -
-
Norby86
őstag
Van egy nagy BUG ebben a most kiadott 9.6.2.0 Global Stable romban. Az összefoglalóban található gyári android appok letiltása folyamatot szerettem volna rajta elvégezni és ez a képernyő fogad mindig. A fele látszik a többi része fekete és felső menü sáv sincs, görgetni sem lehet. Próbáltam az activity launcherrel is, ugyan ez a helyzet. Tegyek vissza egy régebbi romot, vagy mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz trebrona #16621 üzenetére
Igen, inkább megvárom a ma estét hogy nyithassak, az a biztos. Igaz ez nem annyira friss rom ami rajta van, ez a 8.2.2.0. Direkt nem is frissítettem fel a legfrissebb kínai global romra mert nem láttam értelmét. Ma este kinyitom és akkor megy fel a fastboot rom.
Apropó akkor itt is van már Anti-rollback védelem, vagy itt még szerencsére nincs ennél a telefonnál?-Norbi-
-
trebrona
nagyúr
válasz Lacilee #16619 üzenetére
Én is lecseréltem jó pár nem gyári romot így, nem véletlen került be az összefoglalóba, illetve az általad linkelt leírásban is segítettem, hogy elkészüljön.
Jelen esetben friss gyári kínai romot szeretne cserélni, így nagy valószínűséggel nem menne az EDL mód. Igazság szerint nem is érdemes vele próbálkozni, mivel a hivatalos nyitás után tud MiFlash-t használni, jóval kisebb a rizikófaktor. A nem gyári romokon nem lehetett bl-t nyitni, ezért is volt szükség az alternatív megoldásra, hogy egyáltalán le lehessen cserélni.
-
vegyszer
addikt
válasz trebrona #16618 üzenetére
Szerintem, mikor tavaly a black friday előestéjén felültem a szopórollerre, akkor pont az volt a gond, hogy a gyári stabil romot TWRP alól feltéve a recovery védő zip nem futott (jól) le. Bootlop lett mi logóval, zárt bl-el, és akkor PC sem állt a rendelkezésemre. Egy kölcsön laptoppal (melóban) próbáltam megoldani, végül a zárt bl ellenére EDL módban, iszonyat lassan, de újra sikerült újra húzni a rendszert. Na ezóta TWRP sincs, a root nagyon hiányzik a reklám blokkolás miatt, de legalább működik. Nem akarom szegényt bántani...
-
Lacilee
csendes tag
válasz trebrona #16618 üzenetére
Pedig nekem sikerült . A tákolt Kinai webshopos redmi 3 pró nál mindenképp cserélni kellett mert nem lehetett nyitni addig mig nem volt fen egy rendes gyári rom. (ez saját) igaz ez már nyitva van.
És egy másik ( ez a gyerekeké) tákolt eustocos rom redmi 3 ra amit megint csak nem lehetett nyitni ezért global developer ment fel. És ez még mindig zárva van, és szépen frissült utóljára MIUI 9 Global Stable ROM V9.6.2.0 ra.
És mindent úgy csináltam ahogy ott le van írva.
Igaz ez nem ma volt, hanem két évvel ezelőtt.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Lacilee #16616 üzenetére
Zárt bootloaderrel nem lehet MiFlash-t használni. Egyértelműen ott a fastboot flash leírásban is.
Amit linkeltél benne van az összefoglalóban is, ma már valószínűleg tiltva itt is az EDL mód.
Romcsere zárt bootloaderrel (csak, ha nem hivatalos rom van a készüléken)[ Szerkesztve ]
-
Lacilee
csendes tag
válasz Norby86 #16615 üzenetére
Szia.
Zárt bootloadere is fel lehet teni a Global Stabil romot. Mivel az is (gyári) rom és így nem mokolt a telefon illetve a rom. Számitógépről 64 bites oprendszer és MiFlash Tool stb kell.
A MIUIHU az EU-s és stb. romokhoz kell nyitni.
Info:
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=110&t=2518&sid=063817b5a67db6c6ddb5b646944926f3
Itt megtalálod a leírást. -
Norby86
őstag
válasz F.B.I. #16614 üzenetére
Ja értem, ez így érthető akkor. Anyukámnak Redmi 3 Pro-t vettem végülis, tehát ez a 3/32-es változat. Itt most is szuper gyors minden, egyedül a magyar nyelv hiányzik, meg tele van szemetelve kínai apokkal, ezért felteszem a Global Stable-t ha minden jól megy vasárnap, mert akkor telik le a 72 óra hogy nyithassak. Kár hogy csak így tudok rá Global romot varázsolni.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
F.B.I.
veterán
válasz Norby86 #16611 üzenetére
Én azért tettem fel MIUIHU - t, mert a telefon 2/16Gb, jobban ki van takaritva, több tárhely, jobb az üzemidő. Édesanyám nem bankol rajta, így nem volt jelentősége. Illetve újabb android verzió.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Norby86
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz Norby86 #16611 üzenetére
Negatív.
MIUI 9.6 Global Stable ROM V9.6.2.0.LAIMIFD for Redmi 3/Prime Released!Ez az utolsó Global Stable ROM. Ezt használom mióta kijött. Gond nincs semmi vele.
-
Norby86
őstag
válasz F.B.I. #16610 üzenetére
Én az EU romokat jobban preferáltam idáig. De ezzel a telefonnal nincs tapasztalatom hogy erre konkrétan melyik rom a befutó. Volt már pár Xiaomi készülékem, jelenleg is egy újabb modellel rendelkezem, erre a global rom teljesen megfelelő. Viszont anyukámé lesz ez a készülék és szeretnék egy stabil romot feltenni neki ami hosszú távon is bugmentesen kiszolgálja. Ahogy néztem (bár nem tudom jól láttam e) a legfrissebb EU rom a stabilból a MIUI 8.5-ös ugye (xiaomi.eu_multi_HM3_V8.5.2.0.LAICNED_v8-5.1.zip)? Mert ez már egy éves rom lassan, míg a Global Stable vonalon most is kiadtak nemrég egy friss romot: MIUI 9 Global Stable ROM V9.5.2.0.LAIMIFA for Redmi 3/Prime. Szóval innentől az a kérdés hogy Xiaomi Eu és MIUIHU romból jelenleg melyik a legfrissebb kiadás? Mert ha nincs kimondott friss, akkor maradok a Global Stable vonalon inkább.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz trebrona #16606 üzenetére
Nem akartam, de ha muszáj akkor megcsinálom. Kérdésem, hogy kell sim kártya is a bootloader nyitáshoz? Mert azon a műveleten már túl vagyok hogy a fejlesztői beállításokban hozzácsatoltam a fiókomhoz a telefont. Aztán rácsatlakoztattam a MiFlash-re, és kiírta próbálkozzak 72 óra múlva újra.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak vásároltunk most egy Redmi 3 készüléket amin még egy 2017-es kínai rom van (5.1.1 alapú 8.2.2.0) és érdeklődnék hogy melyik a legfrissebb Global Stable rom a készülékre és az hányas android és MIUI alapú?
Kínai romról ugye úgy kell Global-ra váltani hogy a system updater-ből csak simán felrakom? Vagy nekem az is jó ha valaki tud adni fastboot romot, sőt talán az lenne a legjobb és akkor MiFlash-el feltenném.-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás