- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Fotók, videók mobillal
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz menledge #14085 üzenetére
1. rákereshetsz az ikonpakk nevére az alkalmazásban, ha nincs, belső tárhelyre másolod, alkalmazással integrálod, vagy belépsz az oldalon az acc-oddal és közvetlen a telefonra töltöd, mint a play áruháznál
2. igen, 64bites winnel[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
veterán
-
menledge
senior tag
válasz menledge #6975 üzenetére
Esetleg akinek bt füles problémája volt, azon belül is az, hogy nem látta.
Nekem sikerült tegnap. Kicsit másképp kellett. Más telónál ja bekapcsoltam a fülest, rögtön tudott utána párosodni, ha töröltem közbe akkor is. Itt csak úgy sikerült, hogy a füles bekapcsolásánál dupla annyi ideig és akkor látta a telefon. Persze nem tudom más fülesnél működhet e, de egy próbát megér.
(#6989) Maximum1
Azért nem mind1, milyen mértékben melegedik. Érdekes nálam a blitzwolf és a nilkin töltő is max langyosnak mondhato, pedig az is ugyan annyi vagy még rövidebb idő alatt tölti fel. A "tűzforró" töltő akkor nyilván mégsem olyan egészséges.
-
xabolcs
őstag
válasz menledge #6909 üzenetére
Igen, az elso indulas sokaig tart es meghajtja a telefont.
Ne aggodj, nem te vagy a kivalasztott. Nalam se mindig jo.
Volt ott wakelock, csak nem mutatja. Ha megnezed a reszleteket, akkor latod, hogy mennyit hajtja a processzort es mennyit tartja ebren a telefont.
Nezd meg a mar emlitett GSam Battery-vel is, sokkal tobbet mond, mint a gyari, foleg ha van root jogosultsagod !
Azert jo masnal, es azert rossz nalad, mert szoftveres a hiba. Majd elmulik. Egy-ket ujrainditast par naponta csinalhatsz, amig meg nem gyogyul.
Ha szereted a widget-eket, akkor tedd fol az Uptime Widget-et, es valaszd a wake%-t!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz menledge #6907 üzenetére
Szia!
Ne aggodj, az akksidnak nincs semmi hibaja. Siman csak szoftveres baja van a dolognak.
Gyari beallitasok visszaallitasa elott csinalj egy mentest a gyari backup programmal, es mentsd le szamitogepre!
A WLD mellett kiprobalhatod a GSam Battery-t is! Bar sokat nem tudsz tenni, amikor az android meg az android system eszi a legtobb akkumulatort.
Aztan ha mit sem er a gyari beallitasok visszaallitasa, akkor mentesbol visszahozhatod a dolgaidat.
Es ne igyal elore a medve borere! Nekem a factory reset utani belakas utan egy par nappal a semmibol jott elo a wakelock.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Upo
addikt
válasz menledge #6896 üzenetére
A forrást és a célt kell megcserélni.
Mentés:
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/system of=/storage/sdcard1/system.img bs=4096
Visszaállítás:
dd if=/storage/sdcard1/system.img of=/dev/block/bootdevice/by-name/system bs=4096
esetleg még érdemes kiadni kétszer-háromszor egy
sync
parancsot, és utána újraindítás.
Ez a mentés csak a system partíció, nem a komplett rom. Azért írtam, hogy egy ugyanilyen verziós gyári romot kell visszaállítás előtt flashelni, és utána ezt a system mentést. A magyarítás során ez a rész lett megváltoztatva a gyárihoz képest. Tehát ha valakinek 7.1.1.0 eustock van mentve, az tegyen vissza egy gyári 7.1.1.0-t, és utána a system mentést.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz menledge #6869 üzenetére
Nekem ez még brutálisabb. Este 75%-ról, reggelre 21%-ra, repülőgépes módban, amikor ugye minden le van tiltva! Ez nem egyszer fordult elő, volt, hogy reggelre piros volt már az akksi ikon és pofázott,hogy dugják töltőre. Na ez mi?
Most már azt csinálom esetenként, hogyinkább teljesen kikapcsolom éjszakára, úgy nem merül legalább a semmit tevésben.
Rohadt bosszantó! -
gerii
addikt
válasz menledge #6864 üzenetére
Most néztem, 2 gmail fiókkal, 1 sim, wifi, mobiladat bekapcsolva, semmit nem kapcsoltam, állítottam át estére, így este 8-re feltöltött állapotból most van 96%-on, 5 perc kijelzőidővel. Közösségi szarok nincsenek telepítve.
Én mondjuk még ezt is sokalltam reggel, de ez már lehet szarrágásSzerk: Akku profilokat nem állítottam be, illetve egyéb kímélést sem még. Lehet majd ezekkel is szórakozok.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz menledge #6864 üzenetére
Nalam: este 9kor levettem a toltorol 100%-osan reggel 6-ra 88%. De ez kb allandonak mondhato. Eddig 3szor volt ugyanigy amikor este vettem le. 1sim + szinkronizaciok bekapcsolva, mobilnet, wifi, blutusz. Amugy gps kikapcsolva nyomkodva rendesen majd 3napot elmegy. De 2.5et biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz menledge #6793 üzenetére
a securityban minden engedélyt megadtam, auto-startba tettem (még most sem működik) ....akksi beállításoknál egyedi engedély ...no ezt nem találom hol kellene beállítani ...beállítások/rendszer/akkumulátor menüben nem találok ilyen lehetőséget
Nekem jól működik a ujjlenyomat olvasó, gyakorlatilag 100%-os találattal (na jó, 99% ), akkor is ha az ujjam szélét érintem csak hozzá (csak nagyon extrém "félre érintésnél" nem ismeri fel)
#villiamgrant: enyém BOE (eustock pro)
[ Szerkesztve ]
-
-
zsozsoooooo
tag
válasz menledge #5932 üzenetére
Nem találok infot itt a 816-os proról. Már ha a puremobilos csávó jót olvasott le jó dobozról, mert akkor létezik 816-os pro. De azért kösz a linket.
Ugye ami sima redmi 3 811-es az proban 817-esnek felel meg, eustock szavait idézve.
Kérdésem arra irányult erről a 816-osról tud-e valaki valamit.Zsozso
-
trebrona
nagyúr
válasz menledge #5548 üzenetére
Ok, én is láttam már egymás mellett mindkettőt élőben, kár hasonlítgatni.
Nagyon ne is menjünk bele a témába, eddig mindkettő hibátlanul működött a tulajoknál. Ha ebben változás lesz, akkor térjünk vissza rá!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
lfgj
csendes tag
válasz menledge #5518 üzenetére
Jól tudom, hogy ahhoz root szükséges? Abba nem nagyon szeretnék belefolyni De azért köszi a választ!
(#5520) boat76: Amennyire én tudom, a rezgés erősségén nem lehet állítani (én legalábbis nem találtam még ilyen lehetőséget). De lehet, hogy valaki majd megcáfol
[ Szerkesztve ]
-
liskov
tag
válasz menledge #5116 üzenetére
Beregisztráltam egy vodás számmal. Regisztrációkor kijött rá egyből az sms, de az unlock visszaigazoló már nem. Próbálkoztam vele 3 napig. Most megpróbáltam ugyan azzal a regisztrációval egy telenoros számra kikérni az unlock visszaigazoló kódot, 2. próbálkozásra sem jött meg a kód. Holnap kipróbálom egy T-ssel, ha azzal se megy, akkor szerintem csinálok egy új accot.
Közben megtaláltam ezt: [Tools, Tips & Tutorials] [MIUI Device Team] Flash TWRP and Root Redmi 3 with Locked Bootloader.
Ezt próbálta már véletlenül valaki? Nekem csak pár hét múlva lesz időm, hogy nekifussak hátha alapon.
Igazából én meglennék a kínai rommal, de zavar pár letörölhetetlen kínai app. (Music, Video, Store)
-
Deconst
csendes tag
válasz menledge #4978 üzenetére
Szia!
nekem teljesen változó, van hogy a képernyőn marad a fej, van hogy bezárja, minden lehetséges helyen engedélyezve van.
Amit még észrevettem, hogy ha más témát állítok be, akár csak a feloldás módját (oldalra húzás, nem felfelé) megváltoztatom, egyből meghülyül, és akkor mindig eltünteti képernyő zárásával.Más dolog, nektek működik a telefon némítás fordításra? be van állítva, de nem csinál semmit, szintén eustock rom
-
MODERÁTOR
válasz menledge #4986 üzenetére
Amit még érdemes lehet megnézni, hogy elindulhat-e automatán a program (Security - Permissions - Autostart).
Más ötletem azokon kívül, amiket már leírtál, nem nagyon van.Bár az én készülékemen fenn van a Messenger, a Chat Heads funkció nem aktív, mert engem kifejezetten idegesít, ha mindig láthatók ezek a "fejek".
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz menledge #4007 üzenetére
Örülj neki, hogy legalább valami meríti.
Ha valahol, akkor ezen a telefonon nagyon nem érdemes spórolni a delejjel. Már-már bosszantóan jól bírja.
Nem is értem, hogyha ebbe a házba, ilyen hardver mellé, ennyi pénzért belefér egy ilyen kapacitású akksi, akkor mit b*szakodik a többi gyártó. Vagy Mr. Saomi feltalált egy új akkutechnológiát?
Nem ismerem a felhasználói szokásaidat, de nekem eddig, ha egy napot kibírt egy telefonom, akkor örültem. Lefekvés előtt reflexből ment a töltőre. Most ugyanez két nap, vagy három. És baromi jó érzés, hogy 15-20%-nál nem azon kell aggódnom, hogy még két emailt megnézek és beadja a kulcsot. -
MODERÁTOR
válasz menledge #4005 üzenetére
Tehát akkor még egyszer.
Az Android magától megoldja a memóriakezelést. Neked nem kell "megerőszakolnod" a rendszert csak azért, mert zavar, hogy ott van.
Vagy ha már szeretnéd megerőszakolni, akkor tessék elfogadni, hogy mikor újra elindítod, sokáig tölt, lassabban indul.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz menledge #3999 üzenetére
Egyrészt: nem kell kidobálgatni a programokat a memóriából, mert azzal pont azt éred el, amit tapasztalsz. Legközelebb lassabban tölt be.
Másrészt: ha már mindenképp' ez a hepped, a legutóbb használt programok listájában be kell kapcsolni, hogy ne dobja ki a memóriából X vagy Y programot (a program ikonját húzd lefelé, így "lelakatolja"), és akkor a memóriaürítéskor bennmarad a memóriában.Xiaomi 13T
-
hevizms
addikt
válasz menledge #3970 üzenetére
Mindent belehet huzkodni mappába.Akár 1-be az összes appot.Nem kell hozzá appdraver.
Indulni is gyorsan fog úgy.
A feladatkezelőnek is van ám kapcsolója
Appdraver nélkül ott van alul az összes alaklmazás a mappában.
A képernyőn csak a feladatkezelő kapcsolót hagytam neked.
Belépve a mappába olyan sorrendbe alláitod be az appokat ahogyan csak szeretnéd.[ Szerkesztve ]
-
Anex66
csendes tag
válasz menledge #3956 üzenetére
Én már a régi telómon is ezt használtam, ezen is tökéletesen szuperál: [link] Ha az Aktív mód be van kapcsolva, zsebből kivéve, táskából előkapva, asztalon megfordítva, stb. azonnal mutatja az időt, esetleg elmaradt üzeneteket, leveleket, meg amit beállítottam, és onnan már csak egy "suhintás", és a főoldalon vagyok. A képernyő kikapcsolására meg tényleg rengeteg lehetőség van, úgy hogy a fizikai gombokat én se nagyon használom. Ettől függetlenül rokonszenves a SWING ROM, a mostani stabil 7.2.7.0 kínai/angolhoz képest legalább rootolható, és az jobban hiányzik, mint a magyar nyelv. Bootloader nyitással meg most nem akarok/merek foglalkozni.
-
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz menledge #3774 üzenetére
Hol nézzem meg?
Illetve a telefon böngészőjében megnyitva a linket jöttek fel a mindenféle vírusokról szóló kihagyhatatlan szarok.
Engedélyezhetek akármit, szerintem ez nem befolyásolja a böngészőt.Jut eszembe! SIM kártya aktiválása, non stop ott van a teendők közt, de persze nem hajtja végre, nem küld aktiváló sms-t.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz menledge #3770 üzenetére
Engedélyeztem, azt hiszem.
Ha PC-ről nyitottam meg a linket, egyből jött, hogy vírusos a teló, ezt töltsem le, szkenneljem máris, telepítsek, blablabla.
Mindezt persze full hangerőn kísérve valami ricsajjal.Persze hangerőszabályzóra nem reagált, egyedül a böngésző kényszerített leállítása hatott.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
-
ToniSoprano
addikt
válasz menledge #3464 üzenetére
Köszönöm a 10 Gb elég lehet. EU stockos az az egy EU-ra átmódosított firmware és az ami tud magyarul és tartalmazza a google play-t ilyesmit, és a kínai appok le vannak gyalulva róla? Ki fejleszti az EU-s romot, 6.0-ra ez a rom is fog frissülni ota-n? Annyira nem akarok romolással foglalkozni, nem is értek hozzá, csak simán használni akarom.
Upo: a printscreenre gondoltam, de korrekt a válasz.
hevizms: a pro ára előzetesen soknak tűnik, bár lehet érdemes megvárni a végleges árat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Maximum1
őstag
válasz menledge #3359 üzenetére
és (#3361) trebrona
Nem tudom milyen rom van fent nektek, de nekem a spemallossal sikerült.
Lehet csekkolja a telót ilyenkor, mint most nálam is látja hogy nem nyitható, vagyis ha kap egy azonosítatlan romot akkor nem tud kommunikálni és engedi megigényelni, de csak hangosan gondolkodtam....[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz menledge #3356 üzenetére
Be van jelentkezve a telefon a MI fiókban miközben csináljátok a kérelmet?
Nekem simán ment az a része szerencsére, most az unlock progi dob ki, lehet feldobom a Dev romot hátha valami tyúklábast kitöröltem amit nem kellett volna a 7.2.6.0-ból(#3357) Karavik valahol olvastam hogy a Kína stabléval is nyitható, na majd holnap megkapja a Dev-et.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz menledge #3158 üzenetére
BlitzWolfra itt tudsz infót szerezni, én egy ilyen lámpát vettem tőlük, eddig szuper mindenben, anyaghasználat is parádés.
Elvileg a telefonunk tudja a QC-t /Quick Charge/ úgyhogy simán ajánlott egy ilyen töltő, ha lemegy 2 ezer alá akkor veszek egyet én is.Egyébként a Banggood-ot preferálják, aliról appon keresztül vásárolva olcsóbb, én ott vettem.
(#3160) Viktor0610 nagyon lassú az a shop, nekem is úton van egy tokom, igaz már itt van az országban de még nem kézbesítették, szerintem az a baj vele hogy Svéd postával küldi és a Magyar Királyi Posta valamiért ül ezeken.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz menledge #3010 üzenetére
1. Ha MiCloud szinkron be van kapcsolva, folyamatos azonnali szinkronizáció történik, mint a gmail fióknál.
2. Tud SD-re is menteni Beállítások=>Rendszer=>Tárhely=>Tárhely beállítások
3. Mindent szinkronizál, az összes acc-ot.
4. App mentések mindig újak.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Departed
őstag
válasz menledge #2562 üzenetére
Szintén, szerencsére karcmentesen.
Munkahelyen még nem tudok wifi-zni, láma kérdés: mondhatok most nem-et a google fiók meglétére és később otthon be tudom állítani? Ha igen, gondolom GooglePlay-ben pl.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
MODERÁTOR
-
Soká
senior tag
válasz menledge #2200 üzenetére
"Szerintem egy igen fontos összehasonlítási alapot nem néztél!"
Ó, biztosan többet sem. De azért nem néztem mert én abszolút nem értek ehhez. Azért is írtam, hogy: "A két eltérő proci nem tudom hogyan viszonyul egymáshoz."
Én egyáltalán nem vagyok otthon a mobiltelefóniában, amihez értek valamelyest: a fotók képminősége, a dizájn és a mechanikai, anyaghasználati kérdések. nekem nem kell más csak egy stabil telefon amivel jól lehet együttélni. Én vagyok az aki nem akar rootolni (nem is igazán tudom, hogy mit jelent...) csak azt várom, hogy bosszantó bugok nélkül tegye a dolgát a telefon. Ha van benne GPS akkor az működjön is, ha van rajta állapotjelző, akkor mutassa is ha sms-em jött, ha van benne iránytű, akkor az északot mutasson, ha beszélek, akkor ne sípoljon, ne zúgjon, ne merítse eszetlenül az akksit. A dolgok magyarázatát pedig meghagyom a szakértőknek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest