- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz trebrona #16618 üzenetére
Szerintem, mikor tavaly a black friday előestéjén felültem a szopórollerre, akkor pont az volt a gond, hogy a gyári stabil romot TWRP alól feltéve a recovery védő zip nem futott (jól) le. Bootlop lett mi logóval, zárt bl-el, és akkor PC sem állt a rendelkezésemre. Egy kölcsön laptoppal (melóban) próbáltam megoldani, végül a zárt bl ellenére EDL módban, iszonyat lassan, de újra sikerült újra húzni a rendszert. Na ezóta TWRP sincs, a root nagyon hiányzik a reklám blokkolás miatt, de legalább működik. Nem akarom szegényt bántani...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Lacilee
csendes tag
válasz trebrona #16618 üzenetére
Pedig nekem sikerült . A tákolt Kinai webshopos redmi 3 pró nál mindenképp cserélni kellett mert nem lehetett nyitni addig mig nem volt fen egy rendes gyári rom. (ez saját) igaz ez már nyitva van.
És egy másik ( ez a gyerekeké) tákolt eustocos rom redmi 3 ra amit megint csak nem lehetett nyitni ezért global developer ment fel. És ez még mindig zárva van, és szépen frissült utóljára MIUI 9 Global Stable ROM V9.6.2.0 ra.
És mindent úgy csináltam ahogy ott le van írva.
Igaz ez nem ma volt, hanem két évvel ezelőtt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával