Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kis segítség kellene -mielőtt az asszony felkoncol- mert valamit rosszul csinálok: zárt a telefon, sajnos még isn't supportba jutok, hiába 100%-os a profil, ezért gondoltam akkor majd később, addig is teszek rá global developert neki. Letöltöttem Global stablet (tudom, minek te hülye?) és felraktam fastboot módban, mert downloadban nem akarta. Fel is ment, gondoltam akkor minden rendben, innentől úgy mint a Note3-nál, updaterrel felrakom a legfrissebb developert (ugye már nem fastbootost). Na nem akarja.
Kérdéshez visszatérve: akkor mehet fel megint fastboot módban mostmár a developer (fastbootos) és utána már updaterrel betallózva mehet a global developer (ami elméletileg innentől már OTA frissíthető)???
Kérlek titeket, nem a lebaxás csak egy megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest