Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomX
tag
Sziasztok,szerintetek a Redmi 3 Pro játékra nagyon jó lenne??
-
furob
tag
sziasztok,
nektek is benyomható az elülső kamera felett az oldallap a Redmi 3-nál? -
válasz
celeron
üzenetére
A xiaomi.eu ROMja alapvetően a Globalon alapul, szóval sok különbség nem várható. A lényeg az, hogy ez egy fejlesztői változat ("dev", ugye), szóval a kiforrottabb működéshez a stable változatot tudom javasolni.
Egyéb megoldás lehet, hogy vársz egy-két hetet, és kijavítják a hibát. Persze ehhez figyelni kell a changelogot, vagy hetente frissíteni.
-
törölt tag
Am lehet fikàzni a gyàrtót hogy "sok" telefont ad ki, de én úgy làtom hogy azért van ilyen sok variàció, mert minden régió màst kap. Ami meg nem nekünk készül, azzal minek foglalkozni?
-
achon
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Ma bejelentettek egy Redmi 3 Prime telot Indonéziában.
3/32 vagyis lehet ott a R3Pro R3Prime néven fut.
Innentől igazodj ki melyik a 3A...
A R3X viszont kimaradt. Lehet az a R3A. -
22Dávid22
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
A Pro ugyan azt a ROM-ot használja, mint a sima 3. Azaz ha a 3 frissül, akkor a Pro is fog.
-
trouble
senior tag
Aki használja a Peel progit,tapasztalt olyat, hogy használat után a telefon
passzívan az asztalon, a Peel felébresztgeti a kijelzőt, global dev, kb.két frissítés óta, addig nem ?
Köszi!fireman123 : sztem a Redmi3 a pro-t is takarja !
-
achon
aktív tag
Januárban jön a MIUI 9 és Nougat verzió
[link]And the good news is there are several Xiaomi phones that will get the Android 7.0 Nougat OTA update. These include:
Redmi Note 3
Redmi 2 Prime
Redmi 3/3S/3A
Mi4S
Mi4c
Mi 5
Mi Max
Mi Note/Pro
Mi4i
Mi Pad 2 -
Sziasztok, nem teljesen világos, hogy mi a különbség a 3 féle rom (kínai, global és eu között). A global gondolom a kínaiból készül, hogy kiszedik belőle a kínai cuccokat és berakják a google dolgokat, meg a nyelveket. Ehhez képest az eu nem ugyanez? Abból is kiszedik a kínai dolgokat és berakják a googlet, meg a nyelveket. Vagy rosszul gondolom? Van más különbség is? Köszi...
-
celeron
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja kinyitottam a BL-t, TWRP-t ugyan nem sikerült telepítenem (Redmi 3 Pro), viszont egyszer behoztam win alól parancssorból, majd Xiaomi.eu-s dev rom feltelepít, és örül. Viszont a kamera minősége hagy némi negatív érzést. 7.2-es volt előzőleg és azon nagyon szép képeket lőtt. Ezzel a Rommal (Eu dev 6.8.18) pedig nagyon mosódott és láthatóan rosszabb minőségű képek születnek.Kipróbálnék más romokat is, pl első körben a Global Dev-re gondoltam (szintén MIUI 8), járhat-e ez bármi problémával. Gondolok itt arra hoyg visszazár-e a BL ha felteszem, illetve flashelhetem-e (szép Magyar szó
) téglásítás/bootloop elkerülésével TWPR-ből, vagy esetleg fastboot módban. Kissé meg van ez a romolás bonyolítva már, korábbi telefonoknál egyszerűbb volt.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
powers
tag
válasz
slayernick66
üzenetére
Én egy régebbi Miflash verziót használtam,próbáld egy régebbivel,és pontosan kövesd a leírást.
-
válasz
slayernick66
üzenetére
"Rom telepítés Zárt Bootloaderrel."
Ez nem lenne könnyebb? -
slayernick66
tag
válasz
powers
üzenetére
tenyleg sokkal jobb ez a leiras, koszi!
viszont ezzel sem sikerult, feltettem azt a MiFlasht, ami ment mindenkinek, a v20160401-est, es leszedtem az utolso global developer ROM-ot, a ido_xhdpi_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global-t, de megis mikor probalom flashelni, azt irja ki hogy "send configure command failed". volt mar ilyen valakinek? mi lehet a hatterben? ki van csomgolva a ROM, c gyokerben van, download modba tettem a telot, asszem hogy zart a bootloadere, hisz meg az eustockos SW van rajta, hiaba kertem a feloldo sms-t.mire figyeljek meg?
-
JoHn123
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sokat segítettél. -
-
powers
tag
válasz
slayernick66
üzenetére
Redmi 3/Pro első lépések regisztrálni kell,csak úgy látod,itt az első hozzászólásban minden benne van.
-
JoHn123
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
slayernick66
tag
beszeltem levelben Eustock-kal, es irtak, hogy nem fogjak frissiteni a ROM-ot a Redmi 3-on, mivel a nemzetkozi ROM-ok nagyon jok es van magyar nyelvu menu is.
ugyhogy tegnap nekigyirkoztem hogy en is felrakjam valahogy az ujabb ROM-ok valamenyiket, elokaptam az osszefoglalot es bar nem teljesen tisztak a fogalmak, hogy mire jo a bootloader nyitas, mire lesz jo majd a root, mi kell ahhoz hogy tudjak uj ROM-ot feltenni, arra jutottam, hogy egy fastboot ROM-ot kell az eustockos ROM-ra tenni, mert majd csak utana fogok tudni bootloadert nyitni, ami meg ehet hogy majd a mindenfele nemzetkozi nem fastboot rom-okhoz kell.
nos, kovettem egy regi leirast, ami az osszefoglaloban is benne van, http://prohardver.hu/tema/re_lehullott_a_lepel_a_redmi_3-rol/hsz_1483-1483.html, de sajnos a letoltes megakad es azt mondja, hogy kummonikacio nem megy vagy hasonlo error-t, sajnos mar nem tudom
volt valakinek hasonlo esete? van valami trukkos megoldas?
valami meg ennel is step by stepesebb leiras nincs valahol?koszi elore is
-
-
ghost364
senior tag
válasz
juve600
üzenetére
[link] Ez ugyan még CM12, de szvsz ez a legjobb. Csak az akksi statisztika, és a led bugos (nem villog, amúgy világít). Messze ez a leggyorsabb, és ezzel a legjobb az akkuidő. Próbáltam már a másik CM12-t (nehz-félét), meg a 13-at is, de mindkettő nagyon merült ehhez képest.
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Sikeresen Flasheltem Redmi 3 telomat. Viszont a bekapcsolás óta eltelt kb 15 perc és még mindig az mi feliratnál jár. Lehet valamit rosszul csináltam?
A szoftver amit rá tettem:
ido_xhdpi_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_globalÚjra indítottam, eddig semmi.

-
törölt tag
CM 13.1 alatt sokkal jobb a 3D Rendering, mint MIUI 8 alatt.
-
szabi94
csendes tag
facebook csoport aki szeretne csatlakozzon várunk mindenkit a csoportba :-)
-
powers
tag
válasz
LeviTee
üzenetére
Én tegnap csináltam meg,igaz hogy a képen egy fájlt látsz betallózni,de "Browse gombra kattintva tallózd be a letöltött és kicsomagolt fastboot Rom mappáját. Fontos, hogy a teljes mappa legyen betallózva, ne csak az images. Ezután Refresh.Itt megváltozhat a telefon elnevezése a Device fül alatt, ezzel ne foglalkozz.
Alul jelöld be, hogy Flash all.
Kattints a Flashre, végigmegy, újraindul (akár 15-50 perc is lehet). " -
fecs
senior tag
Ide a fórumba akartam feltölteni egy fényképet, amit a telefonnal készítettem. Max 8 MP-es kép lehet, de a mobil 13-asat lő. A gyári kamera app-ban nem találtam lehetőséget a pixelszám csökkentésére.
Végül az előlapi kamerával készítettem a képet, csak nem láttam, hogy mit fényképezek.
-
LeviTee
csendes tag
-
LeviTee
csendes tag
Hali!
Most próbálom feltenni a Pro-ra a legújabb fastbootos global developert. Előzőleg eustockos ROM volt (van) fenn. Már eleve furcsa volt, hogy a Miflashben nem konkrét fájlt tudtam megadni, csak mappát, a leírásban szereplő képpel ellentétben. A MiFlash látja a telefont, de kb három perc után kiköpi, hogy "can not read from COM10".
Mit néztem be? A status mindvégig start flash, a result pedig flashing mielőtt megáll. Jobb alsó sarokban a save user data van kiválasztva (alapértelmezett).
Nem húztam még ki a telefont, de ha kihúzom akkor tégla? Hol rontottam el? -
hevizms
addikt
Minideal kínálatában is megjelent a B20-at tudó európai verzió Redmi 3 Pro
[link]Illetve lehet inkább ez a Note,mert hol ennek hol annak írja,de a kijelző mérete alapján Note
-
hedgehog01
tag
Köszi, közben megtaláltam. A választható-letölthető nyelveknél lehet kiosztást állítani, nyelvenként külön. Hátha érdekes valaki másnak is.
Viszont itt az új kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy a Redmi 3 Pro alkalmas-e a T-Mobile HD hang szolgáltatására? A régi telefonon (Xperia SP) tudta ezt, nem kellett semmit beállítani, 3G hálózatokon működött és nagyon tiszta hangot eredményezett. Ezt az új telóval még nem tapasztaltam.
-
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Xiaomi Redmi 3 Pro készüléket fekete színben, de jelenleg nem nagyon találok értelmes szállítási idővel és árral.

Van valami ötlet,hogy honnan érdemes most rendelni? -
Met
nagyúr
válasz
hedgehog01
üzenetére
Én az AnySoft-ot raktam fel nemrégen, húzkodni sem kell mert van külön ékezetes karakter rajta.
-
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: van arra valami mód, hogy a swiftkey billentyűzeten a Z és az Y betűket felcseréjem, hogy a kiosztás a magyar billentyűzetnek feleljen meg? A jelenlegi qwerty kiosztás megőrjít, kb 3 éve írok a "húzogatós" megoldással, és eddig mindig jó helyen volt a Z, most meg hirtelen nem tudok írni...
Köszi előre is!
-
razzorr
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
+(#10624) peestike

Akkor a rendelek sima nem pluszos 32 és 64 kártyákat,biztos ami biztos. Köszi még egyszer, kellemes hétvégét nektek. -
chucky80
csendes tag
RDS-t sikerült már valakinek életre kelteni? Vagy tudtok valami rds képes FM rádió appot?
-
juve600
nagyúr
nekem a CM13-ban az egyszerüsége tetszik,semmi bug-akadás eddig,igaz ujjlenyomatolvaso nem megy alatta,de azt meg nem használom,minden más tökéletes,eddig
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Én is megelégeltem a Bug-okat Redmi 3-as készülékemen.(EU Stock-os vásárlás.)
Global developer romban gondolkodom, melyet bootloader nyitás nélkül rá tudnák tenni a készülékre az MiFlash programmal. Kérdésem az lenne hogy csak simán letöltök egy ilyen romot és ennyi, vagy van valami amivel elronthatom a telot?
Segítséget előre is köszönöm.
-
razzorr
őstag
Vennék micro sd-t a telefonba, ajánlottak egy ebay-es megbízható eladót, [link] Szerintetek jó? Vagy ki mit ajánl? 32GB-osat akarok vagy hármat venni (sportkamerába is,telefonba is vegyesen)
-
juve600
nagyúr
eddig a CM13 is nagyon jó,gyors,jó az akku idő,majd még tesztelgetem
-
vegyszer
addikt
válasz
üzenetére
Két lépcsős. Kell egy recovery zip és egy apk. Mindkét motyót itt is linkelve van és működik.
(a heti frissítés nem valamiért csak akkor megy, ha teljes romot teszek fel. A 8.11-8.18 update-ek nem mennek. Utána minden frissítés után újra kell csinálni, mert ugye ez a system partíciót törli)
-
törölt tag
Sziasztok. Xposed-et hogy tudom feltenni?
-
juve600
nagyúr
megoldva,nyelv átállitás is,magyar is van

megin én voltam a lámade most egyenlőre marad a CM13
-
pasig
csendes tag
Üdv
24.én rendeltem a spemallról szürkét,de még csak fel sem adták.Lehet nincs is nekik, és húzzák az időt? -
törölt tag
A program azt dobja hogy "Bootloader: unknown" az rossz? Esetleg azért írja mert nem tudja megàllapítani hogy nyitott/zàrt?
-
vampire17
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Tudtommal nyitasi engedelyt nem a progival kell kerni, hanem a weboldalon
Nyitni kell a progival 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
A kérdésem az volt hogy feltehetem-e Xiaomi.eu dev, után a global dev-et például twrp-ből (vagy fastboot) úgy hogy nem vágom haza a telefont. 

ezen a romon most nem tudom megnézni, mert nem működik benne a statisztika
Viszont nekem kell az IR, az meg nem jó.

Köszi. Megrendeltem 3db-ot, mind UHS-1. De úgy látom a mostani kártyáim is ilyenek és megvagyok velük minden téren, Class 10-esek. Remélem beválik.