- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phreetsie
tag
istenem! ennyire olni egymast egy rendszer miatt.. hihetetlen es szomoru.
-
törölt tag
válasz
#19158016 #58 üzenetére
csak amik most fent vannak nekem, és küldenek értesítéseket: gmail, g+, naptár, reader, play store, gtalk, avocado, whatsapp, qq, wechat, weibo, fb, fb messenger, skype, exchange email. emellett persze még vannak a hívások és sms-ek, meg olyanok is mint a gnow vagy twitter, amiket mondjuk én nem használok, de lehetőségként ott vannak. most ki lehetne tenni ezt mind csempének, de akkor átmenne a képernyő egy olyasmibe, amit máshonnan ikonrácsnak hívnak (vagy 1x1-es widgetekből álló rácsnak).
de ami leginkább megoldja ezt a gondod, hogy ezek fele nem is érhető el wp8-ra, szóval nincs gond -
BiP
nagyúr
Negatív élmény: Oké, ez általános, ha valakit ér egy negatív élmény, onnantól tartózkodik tőle. De azért, mert az 5800-n lévő v5 kezdetleges volt (elvégre első érintős symbian, rezisztív kijelzővel), nem jelenti azt, hogy szar a Symbian. Márpedig Te ezt a rossz következtetést vontad le, és hangoztatod.
Ugyanúgy, ahogy ha eszel egy rossz halat, attól még a hal mint maga nem rossz dolog. Szóval felesleges ezt mondani. Próbálj ki más halat, és ha sokadikra is negatív lesz az élmény, akkor mondd azt, hogy Neked nem jön be. (és az általánosan szar még mindig túlzó lenne).
Elrugaszkodott hasonlat: Ha egyszer rossz fát teszel a tűzre, ugye nem lenne jó, ha anyukád egy életre leírna, és azt hangoztatná, hogy rossz gyerek vagy.Telefonkönyv: nem tudom, milyen csoportok, én soha nem használtam benne ilyet.
Abban igazad van, hogy jó OS, de tényleg kicsit elszaladt mellette az idő. Bár a Belle mai napig nagyon jól használható OS, csak nincs belőle olyan telefon, ami 640x360-nál nagyobb lenne, ill. ami igazán öreggé teszi, hogy a Nokia is leírta, ill. hogy nem készülnek el rá az új alkalmazások. Ha ez meglenne, semmi baj nem lenne vele. Pl. Volt rajta pendrive mód, BT-vel azt csináltál, amit akartál, notification-nel soha nem volt bajom vele, és a multitaskja is normális volt, pedig ma ezek aktuális témák más rendszereknél.A Nokia sokszor le volt maradva az újdonságokkal, ill. az volt a legnagyobb baj, hogy nem fejlesztette kellően a Symbiant. Az Apple iPhone hirtelen jött népszerűsége meg elég nagy sebet ejtett.
A droidos piacról pedig sosem voltak kitiltva, hanem a Nokia választása volt, hogy nem a Droid mellett tették le a voksukat. (más kérdés, hogy most meg már az MS sem engedné nekik)
-
Assdak
őstag
Szerintem az hogy "LOL" az nem vélemény nyilvánítás.
Emellett, ha csak arra futja a vélemény nyilvánításodból, hogy minden WP-vel kapcsolatos cikkhez beírod, hogy szerinted fos, ronda a csempe, az ms idióta, a nokia nem tud telefont építeni, és különben is mindenki hülye, az pláne nem vélemény nyilvánítás, csupán trollkodás. Teszed mindezt úgy, hogy közöd nem volt még egy WP-s telefonhoz ( nem, az, hogy a MM-ba megfogdostad, nem számít ), és egy ezeréves szutyok 6700 ( azt hiszem, azt irtad, ilyen kotlák szarod van ) mellől írogatsz bele a nagyvilágba. -
RaveForce
veterán
akkor ezekszerint csak itt vagy ilyen vagány
sztem nincs kiírva, h wp-fényezők írhatnak csak, ha nem bírod a negatík kritikát, olvass fizetett wp-hirdetéseket
marhára frusztrál a wp, olyannyira, h másodtelefonnak egy Ativ-S-t tervezek
nade ezmár nagyon off, tehát részemről lezárva.. -
vipnolf
aktív tag
egyik ma kapható mobile os sem hibátlan.
ios - unalmas, ugyanaz a kinézet 611 éve, pedig ha kicsit fantáziadúsabban állnának hozzá, még be is vállalnám
wp8 - ingerszegény, nem dobják fel eléggé a csempék az egészet, ráadásul az, hogy minden gyártó wp8-a ugyanúgy néz ki még a minimális változtatás, arculat kialakítás lehetőségét is elveszik a gyártótól. pedig ezeket a telefonokat pont a kijelzőn megjelenített dolgok teszik egyedivé
android - már ott bukta, hogy mi a f**nak kell odatenni a jávát a linux mellé. atomstabil lehetne, de ehelyett úgy van megoldva egy rendszer, hogy minden kis lóf* külön applikáció és emiatt minden kisebb hotfixet új verziónak adnak el, ami jóllehet igyenes, de akkoris.ennek ellenére mobil eszközre szükségünk van, de hálistennek van 3 lehetséges rendszerünk, ami közül választhatunk. örüljünk neki h van wp8, mert ez azt jelenti, hogy egy lehetőséggel több közül választhatunk. nekem semmi bajom vele, akinek tetszik vegye. a nokia vergődésének semmi köze a wp8-hoz! aki figyelemmel kísérte a dolgokat, az pontosan tudja, hogy a mostani élvonalbeli gyártók már villantották a 3,5" kijelzőket és az első telefon képes PDA-kat, amikor a nokia még a kommunikátor legutolsó verzióján dolgozott meg a symbiannal szarakodott. a nokia okostelefont gyártott. a többiek meg telefonképes PDA-t. és ezutóbbi lett a jövő
egy kis off: egyébként pontosan ezért nem okostelefonok ezek a készülékek. az okostelefon az a készülék, amelyik telefonálásra van kitalálva, és egyéb internet eléréssel működő művelektek elvégzésére is képes (wap+email+alap navigáció pl. k800i, E72 - ugye emlékszünk?!). a mai készülékek, amit itt mindenki használ az telefonképes PDA. a média meg hülyévé tesz. a régi HP PDA-k még a 2004 körüli időkből ugyanezt tudták mint most egy Xperia vagy Lumia modell. office, navigáció, internet, filmnézés, zenehallgatás. ehhez hozzácsaptak egy sim kártya foglalatot, de attól még az nem fejlődött vissza okostelefonná...
-
Cathulhu
addikt
válasz
AMD Power #60 üzenetére
én ezzel tisztában vagyok, de eddig jó szívvel ajánlottam a wp-t olyan embereknek, akiknek csak egy működő rendszer kell, nincs pénzük iOSra, és tudom ha baj lenne mondjuk a droidjukkal, akkor esélyük nem lenne megoldani és nem is akarnák. De ilyen hírek után már egyszerűen nem merem ajánlani a wpt.
-
zord01
senior tag
A véleményemet mondom, el nem trollkodom. Az, hogy ez a vélemény negatív, arról talán az OS tehet, és az, hogy a hozzátok hasonló fanatikusok nem képesek elfogadni, arról meg Ti tehettek.
Érdekes, hogy mindig én vagyok letrollozva, és nem ti, akik annyira elvakultak vagytok, hogy még az ellen is tiltakoztok, ha FEJLESZTENI akarják ezt az OS-t. Annak ellenére, hogy tisztán látszik (redundancia ide vagy oda) még a WP felhasználók között is lenne rá igény.
BTW ha nem vetted volna észre, soha nem fikázok le senkit, folyamatosan ti kezditek a személyeskedést (én max csak reagálok, mikor nagyon felnyomjátok az agyam). Ahelyett, hogy érvelnétek, fikáztok. Akkor ki a troll?(#57) BiP
Valószínűleg igazad van a stabilitásban, de egyfelől ha valakit ér egy nagyon negatív élmény, utána sokáig nem tudja kiheverni. Olyan volt ez számomra, mint romlott halat enni. Soha többet halat, köszi...
Amúgy nekem a Symbian felépítése sem tetszett, pl a telefonkönyv is nehézkes volt a csoportokkal, stb tehát hiába Belle, számomra a Symba alapvetően hibás koncepciónak tűnt. Mikor még nem volt párja, biztos jó OS volt, de az idő nagyon eleszaladt mellett, mint a karburátoros motorok mellett. Ezt nem vette észre a Nokia időben, azért tart ott, ahol. A csőd szélén. Az sem tett jót nekik, hogy ki vannak tiltva a droidos piacról. Ez van... -
BiP
nagyúr
Sok topikban, ahol előkerül a Symbian, mindenki az 5800-n szereplő első érintős Symbianról ítéli meg, hogy a Symbian rossz. Az a verzió tényleg egy kiforratlan fos volt.
Én meg mindig elmondom, hogy igen, az rossz volt, de pl. egy Symbian Belle már fényévekre van tőle.
És anno a nem érintős S60v3 is nagyon fasza rendszer volt. De úgy látom, pusztába kiáltott szó. -
Cathulhu
addikt
Nagyon nem jobbak a WP csempei, es aki azt mondja, hogy a ketto majdnem ekvivalens, abbol nekem az jon le, hogy nem is tudja igazan mirol beszel. Meg se tudom szamolni hirtelen a 160 alkalmazasombol hany kuldhet notificationt, de legalabb 10-20 igen. Ha ezt mind kiraknam elo csempenek, tele lennek felesleges csempekkel, es valahanyszor meg akarnam tudni na eppen melyikkel tortent valami, oda vissza gorgethetnem allandoan a home screent. Az meg egyszeruen hulyeseg, amikor azt mondja, hogy akkor a notificationoket is gorgetni kellene mert nem igaz, nem az osszes kuld, csak az a 2-3 aminel epp tortent valami.
Mert ez a nagy baj a csempes rendszerrel, az mindig ott van, azt mindig meg kell neznem, es az szamomra nem hordoz informaciot, hogy "a facebookon epp nem tortent semmi, uj skype uzeneted sem jott, es a naptarad is ures, folyt. kov. ha tovabb gorgetsz". Nem, ez kenyelmetlen, es ezt nem lehet bemagyarazni, hogy igy tokeletes. Sot, olyan mintha egy modern rendszer vs oskovulet osszehasonlitas lenne, engem mondom sokkolt a dolog. Droidon ott van az elo csempe kicsit fejlettebb valtozata, a widget, de azt egy kezemen meg tudom szamolni, hany widgetem van kint. Nem kell egyszeruen, mert van egy egyszeru kozponti rendszer, ami az osszes fontos tortenest gyujti. -
lorinser
senior tag
Amúgy én nem értem, hogy mi ez az NC hisztéria. Az élő csempék erre valók: kint vannak a főképernyőn, nem kell sehová belépni hogy lásd, jött-e valami. Én pl. nem akarom egyszerre, egy képernyőn látni az SMS üzeneteimet, az e-mailjeimet vagy a facebook üzeneteimet. Szerintem nagy összevisszaság lenne, ha ezek mind egyszerre jelennének meg. Amelyik érdekel, azokat külön-külön megnézem.
Olyannak viszont jobban örülnék ami pl. a Symbian Belle-n van lahúzható sáv. Ott van a zenelejátszó, a wifi, adatkapcsolat, némítás stb.
-
Cathulhu
addikt
Huhh, ez azert eros, mikor valaki mar annyira ved egy rendszert, hogy egy ilyen alapveto hianyossagot is kepes mar majdhogynem elonykent beallitani. En pl eddig nem is tudtam, hogy ez sincs benne (bar Win8-nal feltunt valami, de ott meg olyan gyorsan menekulok a startscreenrol, hogy oszinten nem is erdekel).
-
ng0ofy
KORREKTOR
Átlagusernek elég, ha arról lát értesítést, hogy jött-e mailje, sms-e, msn-en, facebookon, yahoo chaten üzenete. Esetleg gmail chat, nekem pl. az hiányzik ): de az 5 kis csempe, ami mindezt jelzi a kijelző negyedét sem foglalja el (:
Naptárat ki ne hagyjam! Az viszont jobb, hogy látom az egész csempét, amire kifér az esemény, nem csak az első sor elejét látom egy listában. -
oO7
őstag
őőőő nem akarom elrontani a lelkesedésed, de ez a "hír" egy emberke fantáziálására épül...
"The source of the article wishes to have his info removed and denies that this was a tease for a notification center. In fact, he's not an employee of Nokia but rather a student involved in a Windows Phone program, making this info dubious at best.In fact, we're hearing the opposite now, that there won't be a notification center announced at MWC." -
törölt tag
pedig nem rossz az, ha egy helyen csak az értesítéseket látod. IOS-en is csináltak ilyet, pedig az alkalmazások ikonjára kiteszi, ha van új esemény. de ha minden egyes alkalommal 5 oldalnyi alkalmazáson kell átlapoznod, hogy lássad az értesítéseket, akkor az eléggé lelassítja és megnehezíti a használatot. ha csak mondjuk egy-másfél képernyőnyi csempéd van, akkor még átlátható, de ha mondjuk 3-4 képernyő magasságot kell minden alkalommal görgetni, akkor már nem annyira.
-
Vassili_Zait
senior tag
Tudom, de nem a rábökésről volt szó
(Ezt már nem neked
Amúgy a kezdőképernyős értesítések is jók, csak ugye ha valaki sok különböző értesítést kap akkor már átláthatatlan... nekem már kezd az lenni... mondjuk cseppet sem bánt, hogy a FB értesítések nem jeleznek állandóan... viszont ha rendes üzenetet küldenek, és nem csetablakon keresztül akkor nem jelezmondjuk néha cset miatt sem... nekem egyedül a FB miatt kellene, a többi rendben van...
Sokan hőbörögnek a Gmail kliens hiánya miatt... nekem a beépített nagyon tetszik, mivel előbb kapom meg értesítésben az emalit, mint ahogy az frissítgetve a Gmail oldalán, asztali gépen bejön...
-
BobTail
őstag
Ezt még a N9 / MeeGo is tudja, és milyen jól
-
Glenda
addikt
válasz
Vassili_Zait #41 üzenetére
Ha ráböksz megnyitja
-
Phreetsie
tag
bar, lenne ilyen 7.8-ra is
am meg nem ertem minek ir ide olyan, aki alapbol utalja a wp-t es nem nagyon erintett a temaba. gyuloletet akar szitani? vagy csak trollkodik? senki se tart pisztolyt az ember fejehez, hogy mit hasznaljon
fikazni barmit lehet.. csinaljon jobbat. ha tud. -
Vassili_Zait
senior tag
Én is örülnék egy Jó NC-nek... leginkább az lenne a jó, ha a zárképernyőn lenne egy ikon amit valamilyen irányba elhúzva belépne a Notification centerbe, és mondjuk csak akkor jelenne meg ha van értesítés, egyébként üres lenne a helye. Vagy ahogy a szöveges üzeneteket jelzi, az is tetszik, fent egy sávban, azt is el lehet húzni, csak semmit nem csinál
csak eltűnik...
-
Snowy_owl
őstag
Olyasmit tudok elképzelni, mint iPadnél láttam, amikor a képernyőre teszem mind az öt ujjam, és össze illetve széthúzom a képernyőn, és erre a mozzanatra például kilép. A legtöbb érintőfelület képes kezelni akár a 4-5 vagy még több ujjas érintést, de mégis kimerül a maximum 2 ujjas nagyításban a kihasználtsága, ami az előzőek fényében elég szomorú. Olyat tudok elképzelni, hogy valami értesítési panel, de nem olyan mint androidban, például 3 ujjas érintéses húzásra vagy tolásra, vagy bármilyen ujjmozdulatra előjön, és ott látom az értesítéséket, és tudok koppintani rá, és egyből oda visz.
-
oO7
őstag
válasz
RaveForce #33 üzenetére
ha olyan sok értesítést kapsz, akkor a Notification Center-en belül is kénytelen leszel görgetni... az pedig szerintem alapnak tekinthető, hogy ha egy alkalmazás értesítéseire kíváncsi vagy, akkor azt kirakod a főképernyőre... az új mini csempemérettel meg azért a kilóméteres képernyő is elég jól összehúzható...
értem, hogy mire jó az NC, de abban a formában, ahogy Androidon és iOS-en van 90%-ban redundáns a funkcionalitása az élőcsempékkel...
-
Glenda
addikt
LOL. Két napig volt nálam egy androidos telefon, kellett tesztelésre. Másnap nem engedett be a play storeba, pedig nem csináltam vele semmit. Csomagoltam össze, ment vissza a régi gazdijának.
Hogy ilyen bughalmazért fizessek? No way.Persze rögtön jöttek az androidos ismerősök, hogy persze, custom rom kell neki meg ilyen-olyan hack. De én használni akarom, kiveszem a dobozból, bekapcsolom és annyi.
#34 oO7:
Hagyd rájuk, úgysem értik meg. Minden második vindóz szar, a csempék csunyák, nincs taskkiller.
A Nokiának is Android kellett volna, kár hogy a WP úgy néz ki kihúzza a sárból. Ahogy a HTC-nek is akkor emelkedett az árfolyama amikor kijött a 8X és 8S... -
daniel909
addikt
ember! A symbi a maga idején nagyon jó rendszer volt, persze nem mai szemmel. nyitott volt, rámentek alkalmazások, ami akkor még nagyon nagy szám volt, mikor nem volt iphone.
a másik h igazi stílusa van a WP-nek mivel nem egy koppintás. legalábbis én úgy látom.
amúgy egy minimalista Zen kert a rendszer, és ez így is van jól, ne is változzon. -
djzolko
tag
válasz
sz.balazs.95 #35 üzenetére
Hát, akár, de nem egészen. Pl. időjárást, meg ilyesmiket nem iratnék oda. Viszont az után, hogy a menüt balra görgetéssel érjük el, adná magát, hogy a NC jobbra görgetéssel jöjjön elő. De felőlem alulról is fel lehetne húzni, vagy akár egy csempét is kaphat, a lényeg nem ezen van igazából.
-
oO7
őstag
nem vagyok benne biztos, hogy csak trollkodsz vagy tényleg ennyire fogalmad sincs a dolgokról, szóval csak úgy nagyvonalakban levezetem neked a windows történetét az XP-től...
2001-ben ugye kijött az XP, örültünk neki, hurrá... az eredeti elképzelés szerint durván 3-4 évre rá akarták kiadni a következő Windows-t, amit nagy erőkkel fejlesztettek is, csak aztán közbeszólt a technológia, és az Intel által beígért egy CPU maggal elérhető órajel mégsem emelkedett olyan mértékben, mint ahogy azt sejtették, és 2005-re nagyon nem értek be az 5-6-7GHz -es gépek... ezért aztán kukázhatták szinte az egész fejlesztést, és kezdhették előről egész alacsony szintről a dolgok újraírását és újragondolását a többmagos processzorokra építve... így aztán "kis" csúszás után megjött a Vista 2007-ben rengeteg sok technológiai újítással és azzal a nem kíánatos handicap-pel, hogy nagyon rossz volt a driver ellátottság (a fő ok amiért sokan bukásnak titulálják a Vista-t)... ez után a Win7 2009-ben csak egy kis ráncfelvarrás volt a Vista-hoz képest, és a használhatósága elsősorban annak volt köszönhető, hogy a gyártók végre valahára elkészítették az eszközeikhez a drivereket...azaz, csak neked leegyszerűsítve a Vista egy szokásosnak nevezhető 3-4 év alatt lett kifejlesztve, és a lényegi újításokat az, és nem a 7 hozta el, azaz az "A MS-nak pc-n is 10 év alatt sikekerült használható oprendszert összehozni (win7)" kijelentésednek egyik fele sem igaz...
(#30) zord01: a Win8 3 hónapja van a piacon, nem 3 éve, és az, hogy ezt te tönkrevágásnak titulálod csak azt bizonyítja, hogy halvány fogalmad sincs róla, hogy milyen fejlesztések vannak a Win8 mögött...
-
RaveForce
veterán
azért nem ugyanaz, egy helyen látni midnent, mint egy kilométeres képernyöt végig görgetni, arrol nem is beszélve, h akkor az összes olyan alkalmazás csempéjét kirakni, káoszt varázsolva, nameg a legjobb amikor mégse frissült az élő csempe, az android megoldása sokkal átgondoltabb és profibb, nem véletlen van az iOS-ben is. és igen, láttam, használtam, és már meguntam a WP-t...
-
SPY0817
aktív tag
Ezért kár volt regisztrálnod..
(#31) djzolko
Nem rossz ötlet.. Jó lenne ha 7.8 is kapna valami újítást az értesítésekkel kapcsolatba mert unalmas már a sírást meg bezzeg az androidot hallgatni minden WP topicban.. Nekem spec elegendő dolgot jelez sok bajom még nem volt vele.. -
djzolko
tag
Egyébként pl. szerintem az sem lenne rossz megoldás, ha a toast-okat gyűjtené egy lapra, amit a főképernyő jobbra lapozásával érhetnénk el. Persze összhangban a csempékkel, teszem azt egy sms-t már elolvastam NC nélkül, akkor már ne mutassa, ha belépek, remélem érted, mit makogok. Jó erről értekezni, de sajnos nincs több értelme, mint az időjárásról cseverészni.
-
Mészi2
tag
A wp8 SZERINTEM szarul néz ki kevés app van a marketplacen és drága. A MS-nak pc-n is 10 év alatt sikekerült használható oprendszert összehozni (win7) most se várjunk jobbat töle
-
djzolko
tag
Szerintem nem. Így minden app csempéjét ki kell tennem, amiről tudni akarok. Pl. draw something-ot egy időben sűrűn játszottam, de a csempéjét nem tettem ki, sajnáltam neki a helyet.
A toast notiication pedig nem volt elég, mert az eltűnik hamar, így sokszor csak napokkal később vettem észre, ha az én köröm jött.
Egy csempe, ami központi értesítési rendszer, jól jönne szerintem. Azontúl azt gondolom, ha lenne is benne ilyen, lenne lehetőség nem használni, ergo mindkét tábor elégedett lenne.
Mondjuk én így is az vagyok. Bár a gyanúm erős, hogy a 7.x már ilyet nem fog kapni.
-
djzolko
tag
Azért a S^3 eszközök már nem voltak olyan rosszak, Belle-vel meg kifejezetten használható cucc volt. Az n8-amat nem mondtam volna instabilnak sem, és kifejezetten lassúnak sem. A korabeli androidos sebességét kb hozta. De ez már történelem.
Néhány nonfiguratív, homályos, gyengén látható hátteret el tudnék képzelni a menü alá, de nekem alapvetően tetszik így. Tetszik az elrendezése, tetszik a betűtípus, a betűméretek, a roppant gördülékeny görgetés, stb. Sztem jó cucc a wp, még akkor is, ha van nála jobb.
-
-
Fkris
őstag
Ha kiderul, h nem terveznek valami NC-t, akkor eleg komolyan atgondolom a WP-t, mint lehetseges platform.
Megyek vissza iOSre, vagy neadjisten androidra, de amit ezek muvelnek az botrany.Az egy dolog, h a csempek jelzik ha tortent valami, de egy kozponti dolog sem artana, hogy ne kelljen kulon-kulon keresgelni a neked eppen kello esemenyt, hanem zanzasitva mutassa, hogy haver, ezek tortentek, uccu neki, valassz.
Leszogeznem, hogy elegedett vagyok az L710emmel -
djzolko
tag
Én azért el bírnám viselni, ha lenne. Sok alkalmazásnál jól jönne, ami nincs kint a főképernyőn. Bár ennek némi gátat szab, hogy az alkalmazások nem tudnak futni a háttérben. Bevallom, károm eddig nem származott abból, ahogy a wp működik, és a Symbian-nál igazán még ennyi sem volt.
-
Воланд
titán
nem a levegovel kellene leallnod, hanem a kilepes gombot kellene megtalalnod a jobb felso sarokban. kicsit unalmas mar teged kerulgetni a wp-s topicokban. erdekes, hogy nem hallgatsz a szep szora, miszerint senki nem kivancsi a velemenyedre. a torzsforumozok mar ugyis kivulrol fujjak.
-
zord01
senior tag
Imádom, hogy én még sosem láttam WP-t, csak mert nem tetszik.
A rondát nem a csempékre értettem, hanem a kevés színre, a fekete (vagy fehér) háttérre. Tiszta Symbian feeling. Depresszív. Unalmas. A csempék tényleg feldobják kicsit, de nem sokkal. Fekete hátteren fehér betűk. Az az érzésem tőle, hogy primitív...
Ez csak magánvélemény, de számomra ez nagyon üres, gyér, igénytelen. Nem vagyok egy olyan fazon, aki a színes, tarkabarka dolgokra bukik, de azért egy "stílus" kell. A WP stílusa az, hogy nincs neki.És bármennyire is szeretnétek, még nem tervezem, hogy leálljak a levegővel...
(#17) =Mentor
Váááááááá bulls**t, te "nagyon szerencsés". A Symbián még a WP-nál is "szörkébb" jellegtelenebb rendszer volt, ráadásul instabil, lassú, és buta is. Soha életemben nem gyűlöltem még úgy telefont (sőt, elektronikai eszközt, mint az 5800-t. Pont, hogy az a bajom a WP-vel, hogy sok helyen nagyon hajaz a Symibiánra.
(Baszki meg ne sértőd, nem akartalak megbántani, komolyan.
Csak sokkolt a feltételezést, hogy én meg a Symba... ehhh... no way. Rémálmomba se jusson eszembe). -
-
zord01
senior tag
Most akkor kamu, vagy nem?
Szerintem jó lenne egy ilyen NC. Néha amúgy az az érzésem hogy az MS mindent elkövet, hogy használhatatlan (és szerintem unalmas és ronda is) maradjon a rendszer.
Végre egy értelmes fejlesztés, és kiderül, hogy kamu?? Annyira LOL lenne... -
oO7
őstag
"Újra kéne gondolni az egésze. Atomot rá, és csináljanak egy új OS-t, ami végre frankó lenne"
a Windows Mobile-ra atomot dobtak, újragondolták és csináltak egy új OS-t, a Windows Phone-t... sőt valójában a WP7 is csak egy köztes állapot volt, mert a tényleg alapjaitól újraírt rendszer az a WP8 -
nlm983
csendes tag
Emmár olyan mindegy, hogy igaz vagy sem. Nem ez a fő baj a WP-vel. Sőt. Az a legrosszabb az egészben, hogy nincs fő baj. Sok-sok-sok kicsi, apró hiba, amiből egy nagyon unszimpi rendszer kerekedik ki.
Nincs mit kijavítani. Újra kéne gondolni az egésze. Atomot rá, és csináljanak egy új OS-t, ami végre frankó lenne. -
Sn00PiG
aktív tag
Az kimaradt a cikkből, hogy KAMU, a Microsoft, de még a DeviantArt-os kép szerzője is nyilatkozott róla...
-
match123
tag
Engem is érdekelne a MATV, mert lépnék le melóhelyről ha nem lesz...igazán bejelenthetnék hamarabb ha elmarad.
-
komloskaroly
tag
Nem lesz MA Tv?
-
negyedes
addikt
jo hogy eddig kapunak nez ki az egesz.
-
dejaris
addikt
Errol mar kideruolt, hogy kacsa.
-
HawerKing
őstag
"A Microsoft és a Nokia" nokia only szaga van igy
nemis ez a baj hanem az , hogy csak WP 8 only
jöhetne valami hasonló a 7.8 ra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest