Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz zord01 #62 üzenetére

Negatív élmény: Oké, ez általános, ha valakit ér egy negatív élmény, onnantól tartózkodik tőle. De azért, mert az 5800-n lévő v5 kezdetleges volt (elvégre első érintős symbian, rezisztív kijelzővel), nem jelenti azt, hogy szar a Symbian. Márpedig Te ezt a rossz következtetést vontad le, és hangoztatod.
    Ugyanúgy, ahogy ha eszel egy rossz halat, attól még a hal mint maga nem rossz dolog. Szóval felesleges ezt mondani. Próbálj ki más halat, és ha sokadikra is negatív lesz az élmény, akkor mondd azt, hogy Neked nem jön be. (és az általánosan szar még mindig túlzó lenne).
    Elrugaszkodott hasonlat: Ha egyszer rossz fát teszel a tűzre, ugye nem lenne jó, ha anyukád egy életre leírna, és azt hangoztatná, hogy rossz gyerek vagy.

Telefonkönyv: nem tudom, milyen csoportok, én soha nem használtam benne ilyet.
    Abban igazad van, hogy jó OS, de tényleg kicsit elszaladt mellette az idő. Bár a Belle mai napig nagyon jól használható OS, csak nincs belőle olyan telefon, ami 640x360-nál nagyobb lenne, ill. ami igazán öreggé teszi, hogy a Nokia is leírta, ill. hogy nem készülnek el rá az új alkalmazások. Ha ez meglenne, semmi baj nem lenne vele. Pl. Volt rajta pendrive mód, BT-vel azt csináltál, amit akartál, notification-nel soha nem volt bajom vele, és a multitaskja is normális volt, pedig ma ezek aktuális témák más rendszereknél.

A Nokia sokszor le volt maradva az újdonságokkal, ill. az volt a legnagyobb baj, hogy nem fejlesztette kellően a Symbiant. Az Apple iPhone hirtelen jött népszerűsége meg elég nagy sebet ejtett.

A droidos piacról pedig sosem voltak kitiltva, hanem a Nokia választása volt, hogy nem a Droid mellett tették le a voksukat. (más kérdés, hogy most meg már az MS sem engedné nekik)

• BiP

nagyúr

válasz zord01 #18 üzenetére

Sok topikban, ahol előkerül a Symbian, mindenki az 5800-n szereplő első érintős Symbianról ítéli meg, hogy a Symbian rossz. Az a verzió tényleg egy kiforratlan fos volt.
    Én meg mindig elmondom, hogy igen, az rossz volt, de pl. egy Symbian Belle már fényévekre van tőle.
    És anno a nem érintős S60v3 is nagyon fasza rendszer volt. De úgy látom, pusztába kiáltott szó.

Új hozzászólás Aktív témák