- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Huhh, ez azert eros, mikor valaki mar annyira ved egy rendszert, hogy egy ilyen alapveto hianyossagot is kepes mar majdhogynem elonykent beallitani. En pl eddig nem is tudtam, hogy ez sincs benne (bar Win8-nal feltunt valami, de ott meg olyan gyorsan menekulok a startscreenrol, hogy oszinten nem is erdekel).
-
törölt tag
pedig nem rossz az, ha egy helyen csak az értesítéseket látod. IOS-en is csináltak ilyet, pedig az alkalmazások ikonjára kiteszi, ha van új esemény. de ha minden egyes alkalommal 5 oldalnyi alkalmazáson kell átlapoznod, hogy lássad az értesítéseket, akkor az eléggé lelassítja és megnehezíti a használatot. ha csak mondjuk egy-másfél képernyőnyi csempéd van, akkor még átlátható, de ha mondjuk 3-4 képernyő magasságot kell minden alkalommal görgetni, akkor már nem annyira.
-
RaveForce
veterán
azért nem ugyanaz, egy helyen látni midnent, mint egy kilométeres képernyöt végig görgetni, arrol nem is beszélve, h akkor az összes olyan alkalmazás csempéjét kirakni, káoszt varázsolva, nameg a legjobb amikor mégse frissült az élő csempe, az android megoldása sokkal átgondoltabb és profibb, nem véletlen van az iOS-ben is. és igen, láttam, használtam, és már meguntam a WP-t...
-
djzolko
tag
Szerintem nem. Így minden app csempéjét ki kell tennem, amiről tudni akarok. Pl. draw something-ot egy időben sűrűn játszottam, de a csempéjét nem tettem ki, sajnáltam neki a helyet.
A toast notiication pedig nem volt elég, mert az eltűnik hamar, így sokszor csak napokkal később vettem észre, ha az én köröm jött.
Egy csempe, ami központi értesítési rendszer, jól jönne szerintem. Azontúl azt gondolom, ha lenne is benne ilyen, lenne lehetőség nem használni, ergo mindkét tábor elégedett lenne.
Mondjuk én így is az vagyok. Bár a gyanúm erős, hogy a 7.x már ilyet nem fog kapni.
-
djzolko
tag
Én azért el bírnám viselni, ha lenne. Sok alkalmazásnál jól jönne, ami nincs kint a főképernyőn. Bár ennek némi gátat szab, hogy az alkalmazások nem tudnak futni a háttérben. Bevallom, károm eddig nem származott abból, ahogy a wp működik, és a Symbian-nál igazán még ennyi sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest