Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathulhu

addikt

válasz NGA #53 üzenetére

Nagyon nem jobbak a WP csempei, es aki azt mondja, hogy a ketto majdnem ekvivalens, abbol nekem az jon le, hogy nem is tudja igazan mirol beszel. Meg se tudom szamolni hirtelen a 160 alkalmazasombol hany kuldhet notificationt, de legalabb 10-20 igen. Ha ezt mind kiraknam elo csempenek, tele lennek felesleges csempekkel, es valahanyszor meg akarnam tudni na eppen melyikkel tortent valami, oda vissza gorgethetnem allandoan a home screent. Az meg egyszeruen hulyeseg, amikor azt mondja, hogy akkor a notificationoket is gorgetni kellene mert nem igaz, nem az osszes kuld, csak az a 2-3 aminel epp tortent valami.
    Mert ez a nagy baj a csempes rendszerrel, az mindig ott van, azt mindig meg kell neznem, es az szamomra nem hordoz informaciot, hogy "a facebookon epp nem tortent semmi, uj skype uzeneted sem jott, es a naptarad is ures, folyt. kov. ha tovabb gorgetsz". Nem, ez kenyelmetlen, es ezt nem lehet bemagyarazni, hogy igy tokeletes. Sot, olyan mintha egy modern rendszer vs oskovulet osszehasonlitas lenne, engem mondom sokkolt a dolog. Droidon ott van az elo csempe kicsit fejlettebb valtozata, a widget, de azt egy kezemen meg tudom szamolni, hany widgetem van kint. Nem kell egyszeruen, mert van egy egyszeru kozponti rendszer, ami az osszes fontos tortenest gyujti.

Új hozzászólás Aktív témák