- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Nagyon nem jobbak a WP csempei, es aki azt mondja, hogy a ketto majdnem ekvivalens, abbol nekem az jon le, hogy nem is tudja igazan mirol beszel. Meg se tudom szamolni hirtelen a 160 alkalmazasombol hany kuldhet notificationt, de legalabb 10-20 igen. Ha ezt mind kiraknam elo csempenek, tele lennek felesleges csempekkel, es valahanyszor meg akarnam tudni na eppen melyikkel tortent valami, oda vissza gorgethetnem allandoan a home screent. Az meg egyszeruen hulyeseg, amikor azt mondja, hogy akkor a notificationoket is gorgetni kellene mert nem igaz, nem az osszes kuld, csak az a 2-3 aminel epp tortent valami.
Mert ez a nagy baj a csempes rendszerrel, az mindig ott van, azt mindig meg kell neznem, es az szamomra nem hordoz informaciot, hogy "a facebookon epp nem tortent semmi, uj skype uzeneted sem jott, es a naptarad is ures, folyt. kov. ha tovabb gorgetsz". Nem, ez kenyelmetlen, es ezt nem lehet bemagyarazni, hogy igy tokeletes. Sot, olyan mintha egy modern rendszer vs oskovulet osszehasonlitas lenne, engem mondom sokkolt a dolog. Droidon ott van az elo csempe kicsit fejlettebb valtozata, a widget, de azt egy kezemen meg tudom szamolni, hany widgetem van kint. Nem kell egyszeruen, mert van egy egyszeru kozponti rendszer, ami az osszes fontos tortenest gyujti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Filmvilág
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tippmix
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest