- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
AMD Power #60 üzenetére
én ezzel tisztában vagyok, de eddig jó szívvel ajánlottam a wp-t olyan embereknek, akiknek csak egy működő rendszer kell, nincs pénzük iOSra, és tudom ha baj lenne mondjuk a droidjukkal, akkor esélyük nem lenne megoldani és nem is akarnák. De ilyen hírek után már egyszerűen nem merem ajánlani a wpt.
-
Cathulhu
addikt
Nagyon nem jobbak a WP csempei, es aki azt mondja, hogy a ketto majdnem ekvivalens, abbol nekem az jon le, hogy nem is tudja igazan mirol beszel. Meg se tudom szamolni hirtelen a 160 alkalmazasombol hany kuldhet notificationt, de legalabb 10-20 igen. Ha ezt mind kiraknam elo csempenek, tele lennek felesleges csempekkel, es valahanyszor meg akarnam tudni na eppen melyikkel tortent valami, oda vissza gorgethetnem allandoan a home screent. Az meg egyszeruen hulyeseg, amikor azt mondja, hogy akkor a notificationoket is gorgetni kellene mert nem igaz, nem az osszes kuld, csak az a 2-3 aminel epp tortent valami.
Mert ez a nagy baj a csempes rendszerrel, az mindig ott van, azt mindig meg kell neznem, es az szamomra nem hordoz informaciot, hogy "a facebookon epp nem tortent semmi, uj skype uzeneted sem jott, es a naptarad is ures, folyt. kov. ha tovabb gorgetsz". Nem, ez kenyelmetlen, es ezt nem lehet bemagyarazni, hogy igy tokeletes. Sot, olyan mintha egy modern rendszer vs oskovulet osszehasonlitas lenne, engem mondom sokkolt a dolog. Droidon ott van az elo csempe kicsit fejlettebb valtozata, a widget, de azt egy kezemen meg tudom szamolni, hany widgetem van kint. Nem kell egyszeruen, mert van egy egyszeru kozponti rendszer, ami az osszes fontos tortenest gyujti. -
Cathulhu
addikt
Huhh, ez azert eros, mikor valaki mar annyira ved egy rendszert, hogy egy ilyen alapveto hianyossagot is kepes mar majdhogynem elonykent beallitani. En pl eddig nem is tudtam, hogy ez sincs benne (bar Win8-nal feltunt valami, de ott meg olyan gyorsan menekulok a startscreenrol, hogy oszinten nem is erdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest