- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Negatív élmény: Oké, ez általános, ha valakit ér egy negatív élmény, onnantól tartózkodik tőle. De azért, mert az 5800-n lévő v5 kezdetleges volt (elvégre első érintős symbian, rezisztív kijelzővel), nem jelenti azt, hogy szar a Symbian. Márpedig Te ezt a rossz következtetést vontad le, és hangoztatod.
Ugyanúgy, ahogy ha eszel egy rossz halat, attól még a hal mint maga nem rossz dolog. Szóval felesleges ezt mondani. Próbálj ki más halat, és ha sokadikra is negatív lesz az élmény, akkor mondd azt, hogy Neked nem jön be. (és az általánosan szar még mindig túlzó lenne).
Elrugaszkodott hasonlat: Ha egyszer rossz fát teszel a tűzre, ugye nem lenne jó, ha anyukád egy életre leírna, és azt hangoztatná, hogy rossz gyerek vagy.Telefonkönyv: nem tudom, milyen csoportok, én soha nem használtam benne ilyet.
Abban igazad van, hogy jó OS, de tényleg kicsit elszaladt mellette az idő. Bár a Belle mai napig nagyon jól használható OS, csak nincs belőle olyan telefon, ami 640x360-nál nagyobb lenne, ill. ami igazán öreggé teszi, hogy a Nokia is leírta, ill. hogy nem készülnek el rá az új alkalmazások. Ha ez meglenne, semmi baj nem lenne vele. Pl. Volt rajta pendrive mód, BT-vel azt csináltál, amit akartál, notification-nel soha nem volt bajom vele, és a multitaskja is normális volt, pedig ma ezek aktuális témák más rendszereknél.A Nokia sokszor le volt maradva az újdonságokkal, ill. az volt a legnagyobb baj, hogy nem fejlesztette kellően a Symbiant. Az Apple iPhone hirtelen jött népszerűsége meg elég nagy sebet ejtett.
A droidos piacról pedig sosem voltak kitiltva, hanem a Nokia választása volt, hogy nem a Droid mellett tették le a voksukat. (más kérdés, hogy most meg már az MS sem engedné nekik)
-
Assdak
őstag
Szerintem az hogy "LOL" az nem vélemény nyilvánítás.
Emellett, ha csak arra futja a vélemény nyilvánításodból, hogy minden WP-vel kapcsolatos cikkhez beírod, hogy szerinted fos, ronda a csempe, az ms idióta, a nokia nem tud telefont építeni, és különben is mindenki hülye, az pláne nem vélemény nyilvánítás, csupán trollkodás. Teszed mindezt úgy, hogy közöd nem volt még egy WP-s telefonhoz ( nem, az, hogy a MM-ba megfogdostad, nem számít ), és egy ezeréves szutyok 6700 ( azt hiszem, azt irtad, ilyen kotlák szarod van ) mellől írogatsz bele a nagyvilágba. -
BiP
nagyúr
Sok topikban, ahol előkerül a Symbian, mindenki az 5800-n szereplő első érintős Symbianról ítéli meg, hogy a Symbian rossz. Az a verzió tényleg egy kiforratlan fos volt.
Én meg mindig elmondom, hogy igen, az rossz volt, de pl. egy Symbian Belle már fényévekre van tőle.
És anno a nem érintős S60v3 is nagyon fasza rendszer volt. De úgy látom, pusztába kiáltott szó. -
daniel909
addikt
ember! A symbi a maga idején nagyon jó rendszer volt, persze nem mai szemmel. nyitott volt, rámentek alkalmazások, ami akkor még nagyon nagy szám volt, mikor nem volt iphone.
a másik h igazi stílusa van a WP-nek mivel nem egy koppintás. legalábbis én úgy látom.
amúgy egy minimalista Zen kert a rendszer, és ez így is van jól, ne is változzon. -
djzolko
tag
Azért a S^3 eszközök már nem voltak olyan rosszak, Belle-vel meg kifejezetten használható cucc volt. Az n8-amat nem mondtam volna instabilnak sem, és kifejezetten lassúnak sem. A korabeli androidos sebességét kb hozta. De ez már történelem.
Néhány nonfiguratív, homályos, gyengén látható hátteret el tudnék képzelni a menü alá, de nekem alapvetően tetszik így. Tetszik az elrendezése, tetszik a betűtípus, a betűméretek, a roppant gördülékeny görgetés, stb. Sztem jó cucc a wp, még akkor is, ha van nála jobb.
-
Воланд
titán
nem a levegovel kellene leallnod, hanem a kilepes gombot kellene megtalalnod a jobb felso sarokban. kicsit unalmas mar teged kerulgetni a wp-s topicokban. erdekes, hogy nem hallgatsz a szep szora, miszerint senki nem kivancsi a velemenyedre. a torzsforumozok mar ugyis kivulrol fujjak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest