- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
LOL. Két napig volt nálam egy androidos telefon, kellett tesztelésre. Másnap nem engedett be a play storeba, pedig nem csináltam vele semmit. Csomagoltam össze, ment vissza a régi gazdijának.
Hogy ilyen bughalmazért fizessek? No way.Persze rögtön jöttek az androidos ismerősök, hogy persze, custom rom kell neki meg ilyen-olyan hack. De én használni akarom, kiveszem a dobozból, bekapcsolom és annyi.
#34 oO7:
Hagyd rájuk, úgysem értik meg. Minden második vindóz szar, a csempék csunyák, nincs taskkiller.
A Nokiának is Android kellett volna, kár hogy a WP úgy néz ki kihúzza a sárból. Ahogy a HTC-nek is akkor emelkedett az árfolyama amikor kijött a 8X és 8S... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest