- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
A véleményemet mondom, el nem trollkodom. Az, hogy ez a vélemény negatív, arról talán az OS tehet, és az, hogy a hozzátok hasonló fanatikusok nem képesek elfogadni, arról meg Ti tehettek.
Érdekes, hogy mindig én vagyok letrollozva, és nem ti, akik annyira elvakultak vagytok, hogy még az ellen is tiltakoztok, ha FEJLESZTENI akarják ezt az OS-t. Annak ellenére, hogy tisztán látszik (redundancia ide vagy oda) még a WP felhasználók között is lenne rá igény.
BTW ha nem vetted volna észre, soha nem fikázok le senkit, folyamatosan ti kezditek a személyeskedést (én max csak reagálok, mikor nagyon felnyomjátok az agyam). Ahelyett, hogy érvelnétek, fikáztok. Akkor ki a troll?(#57) BiP
Valószínűleg igazad van a stabilitásban, de egyfelől ha valakit ér egy nagyon negatív élmény, utána sokáig nem tudja kiheverni. Olyan volt ez számomra, mint romlott halat enni. Soha többet halat, köszi...
Amúgy nekem a Symbian felépítése sem tetszett, pl a telefonkönyv is nehézkes volt a csoportokkal, stb tehát hiába Belle, számomra a Symba alapvetően hibás koncepciónak tűnt. Mikor még nem volt párja, biztos jó OS volt, de az idő nagyon eleszaladt mellett, mint a karburátoros motorok mellett. Ezt nem vette észre a Nokia időben, azért tart ott, ahol. A csőd szélén. Az sem tett jót nekik, hogy ki vannak tiltva a droidos piacról. Ez van... -
zord01
senior tag
Imádom, hogy én még sosem láttam WP-t, csak mert nem tetszik.
A rondát nem a csempékre értettem, hanem a kevés színre, a fekete (vagy fehér) háttérre. Tiszta Symbian feeling. Depresszív. Unalmas. A csempék tényleg feldobják kicsit, de nem sokkal. Fekete hátteren fehér betűk. Az az érzésem tőle, hogy primitív...
Ez csak magánvélemény, de számomra ez nagyon üres, gyér, igénytelen. Nem vagyok egy olyan fazon, aki a színes, tarkabarka dolgokra bukik, de azért egy "stílus" kell. A WP stílusa az, hogy nincs neki.És bármennyire is szeretnétek, még nem tervezem, hogy leálljak a levegővel...
(#17) =Mentor
Váááááááá bulls**t, te "nagyon szerencsés". A Symbián még a WP-nál is "szörkébb" jellegtelenebb rendszer volt, ráadásul instabil, lassú, és buta is. Soha életemben nem gyűlöltem még úgy telefont (sőt, elektronikai eszközt, mint az 5800-t. Pont, hogy az a bajom a WP-vel, hogy sok helyen nagyon hajaz a Symibiánra.
(Baszki meg ne sértőd, nem akartalak megbántani, komolyan.
Csak sokkolt a feltételezést, hogy én meg a Symba... ehhh... no way. Rémálmomba se jusson eszembe). -
zord01
senior tag
Most akkor kamu, vagy nem?
Szerintem jó lenne egy ilyen NC. Néha amúgy az az érzésem hogy az MS mindent elkövet, hogy használhatatlan (és szerintem unalmas és ronda is) maradjon a rendszer.
Végre egy értelmes fejlesztés, és kiderül, hogy kamu?? Annyira LOL lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- PlayStation 1 / 2
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest