- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
válasz
sz.balazs.95 #35 üzenetére
Hát, akár, de nem egészen. Pl. időjárást, meg ilyesmiket nem iratnék oda. Viszont az után, hogy a menüt balra görgetéssel érjük el, adná magát, hogy a NC jobbra görgetéssel jöjjön elő. De felőlem alulról is fel lehetne húzni, vagy akár egy csempét is kaphat, a lényeg nem ezen van igazából.
-
djzolko
tag
Egyébként pl. szerintem az sem lenne rossz megoldás, ha a toast-okat gyűjtené egy lapra, amit a főképernyő jobbra lapozásával érhetnénk el. Persze összhangban a csempékkel, teszem azt egy sms-t már elolvastam NC nélkül, akkor már ne mutassa, ha belépek, remélem érted, mit makogok. Jó erről értekezni, de sajnos nincs több értelme, mint az időjárásról cseverészni.
-
djzolko
tag
Szerintem nem. Így minden app csempéjét ki kell tennem, amiről tudni akarok. Pl. draw something-ot egy időben sűrűn játszottam, de a csempéjét nem tettem ki, sajnáltam neki a helyet.
A toast notiication pedig nem volt elég, mert az eltűnik hamar, így sokszor csak napokkal később vettem észre, ha az én köröm jött.
Egy csempe, ami központi értesítési rendszer, jól jönne szerintem. Azontúl azt gondolom, ha lenne is benne ilyen, lenne lehetőség nem használni, ergo mindkét tábor elégedett lenne.
Mondjuk én így is az vagyok. Bár a gyanúm erős, hogy a 7.x már ilyet nem fog kapni.
-
djzolko
tag
Azért a S^3 eszközök már nem voltak olyan rosszak, Belle-vel meg kifejezetten használható cucc volt. Az n8-amat nem mondtam volna instabilnak sem, és kifejezetten lassúnak sem. A korabeli androidos sebességét kb hozta. De ez már történelem.
Néhány nonfiguratív, homályos, gyengén látható hátteret el tudnék képzelni a menü alá, de nekem alapvetően tetszik így. Tetszik az elrendezése, tetszik a betűtípus, a betűméretek, a roppant gördülékeny görgetés, stb. Sztem jó cucc a wp, még akkor is, ha van nála jobb.
-
djzolko
tag
Én azért el bírnám viselni, ha lenne. Sok alkalmazásnál jól jönne, ami nincs kint a főképernyőn. Bár ennek némi gátat szab, hogy az alkalmazások nem tudnak futni a háttérben. Bevallom, károm eddig nem származott abból, ahogy a wp működik, és a Symbian-nál igazán még ennyi sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest