- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
A véleményemet mondom, el nem trollkodom. Az, hogy ez a vélemény negatív, arról talán az OS tehet, és az, hogy a hozzátok hasonló fanatikusok nem képesek elfogadni, arról meg Ti tehettek.
Érdekes, hogy mindig én vagyok letrollozva, és nem ti, akik annyira elvakultak vagytok, hogy még az ellen is tiltakoztok, ha FEJLESZTENI akarják ezt az OS-t. Annak ellenére, hogy tisztán látszik (redundancia ide vagy oda) még a WP felhasználók között is lenne rá igény.
BTW ha nem vetted volna észre, soha nem fikázok le senkit, folyamatosan ti kezditek a személyeskedést (én max csak reagálok, mikor nagyon felnyomjátok az agyam). Ahelyett, hogy érvelnétek, fikáztok. Akkor ki a troll?(#57) BiP
Valószínűleg igazad van a stabilitásban, de egyfelől ha valakit ér egy nagyon negatív élmény, utána sokáig nem tudja kiheverni. Olyan volt ez számomra, mint romlott halat enni. Soha többet halat, köszi...
Amúgy nekem a Symbian felépítése sem tetszett, pl a telefonkönyv is nehézkes volt a csoportokkal, stb tehát hiába Belle, számomra a Symba alapvetően hibás koncepciónak tűnt. Mikor még nem volt párja, biztos jó OS volt, de az idő nagyon eleszaladt mellett, mint a karburátoros motorok mellett. Ezt nem vette észre a Nokia időben, azért tart ott, ahol. A csőd szélén. Az sem tett jót nekik, hogy ki vannak tiltva a droidos piacról. Ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest