Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RaveForce

veterán

válasz Assdak #72 üzenetére

és egy ezeréves szutyok 6700 ( azt hiszem, azt irtad, ilyen kotlák szarod van ) mellől írogatsz bele a nagyvilágba.

ez mondjuk nem volt szép, de nagyon nevetek :DDD

de nekem egy S500as merci is rémlik ;] az már nem olyan "kotlák szar" :DDD

• zord01

senior tag

válasz Assdak #50 üzenetére

A véleményemet mondom, el nem trollkodom. Az, hogy ez a vélemény negatív, arról talán az OS tehet, és az, hogy a hozzátok hasonló fanatikusok nem képesek elfogadni, arról meg Ti tehettek.
    Érdekes, hogy mindig én vagyok letrollozva, és nem ti, akik annyira elvakultak vagytok, hogy még az ellen is tiltakoztok, ha FEJLESZTENI akarják ezt az OS-t. Annak ellenére, hogy tisztán látszik (redundancia ide vagy oda) még a WP felhasználók között is lenne rá igény.
    BTW ha nem vetted volna észre, soha nem fikázok le senkit, folyamatosan ti kezditek a személyeskedést (én max csak reagálok, mikor nagyon felnyomjátok az agyam). Ahelyett, hogy érvelnétek, fikáztok. Akkor ki a troll?

(#57) BiP
    Valószínűleg igazad van a stabilitásban, de egyfelől ha valakit ér egy nagyon negatív élmény, utána sokáig nem tudja kiheverni. Olyan volt ez számomra, mint romlott halat enni. Soha többet halat, köszi...
    Amúgy nekem a Symbian felépítése sem tetszett, pl a telefonkönyv is nehézkes volt a csoportokkal, stb tehát hiába Belle, számomra a Symba alapvetően hibás koncepciónak tűnt. Mikor még nem volt párja, biztos jó OS volt, de az idő nagyon eleszaladt mellett, mint a karburátoros motorok mellett. Ezt nem vette észre a Nokia időben, azért tart ott, ahol. A csőd szélén. Az sem tett jót nekik, hogy ki vannak tiltva a droidos piacról. Ez van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés