- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az igények miatt. Az Intelre elsődlegesen az Epyc ott veszélyes, amikor lejár az adott rendszereknek az életútja. Ilyenkor már nem bővítik ezeket, hanem vesznek teljesen újakat. És amikor új rendszerről van szó, akkor főleg EPYC-et választanak. Hacsak nem valami niche igény merül fel az AVX-512-re.
-
Pingüino
senior tag
Szerintem meg csak egy újabb önigazolási kísérlet, amit előhúzott a kalapból. Hiába fújná neki az ember a prohardveren már unalomig ismételt dolgokat, hogy az Intel a közelmúltban rengeteg részleg eladással, leépítéssel, költségoptimalizálással szerzett pénzt, meg hogy a szerverkörnyezet nem úgy működik, mint a DIY szegmens, hogy megjelenik valami új, valami jobb, és rögtön minden cég szalad lecserélni rá a teljes szerverparkot. Ott sok összetevő van a teljesítményen és energiahatékonyságon felül, amik egy darabig márkahűségre késztetik a szereplőket. Lassan mozdul a szektor, de ott sem tart ez örökké. Egy rövid időt ki lehet bekkelni a konkurenciánál gyengébb termékkel piacvesztés nélkül, de ha hosszabb távon sem zárkóznak vissza, akkor megindul a lavina, és nem 1-2% részesedést fognak bukni. Róla az ilyenek úgyis leperegnek, felesleges leírni.
-
Pingüino
senior tag
"Persze lehet védeni a saját találgatásunk vérre menően is, csak teljesen felesleges, mert nem tudjuk, mi van mögötte."
Ezt mondtam én is neki, hogy egyelőre azt sem tudjuk, mi van. Lehet, hogy kacsa az egész, de ha tényleg voltak gondok, akkor sem tudjuk, ki hibázott. Amíg ki nem vizsgálják a körülményeket, felesleges messzemenő következtetéseket levonni.
De azért mi vagyunk az elvakultak, mert ő a twitter bejegyzésre apellálva szidja az AMD-t, mi meg védjük. -
Emilió
junior tag
Az hogy kárörvendve posztolgatok, csak a te véleményed. Mint ahogy az is, hogy kicserélik és kész. Azért gondolom nem kellemes egy össze rakott gépnél ezzel szembesülni. Meg az sem hogy félig össze rakott gépnél postoljunk már egyet John, nehogy ez is DOA legyen. Idő, pénz.
Ez azért lehet egy kis indok, ugye?Akkor gondolom az is zavar, aki abból indult ki hogy az intel fizette a céget, ha már én abból indulok ki, hogy az amd nyomására. De ez láthatóan nem gond neked.
Az se zavarjon, hogy az amd nyomását max válasznak írtam fenti megnyilvánulás esetén, és nem fedi a valóságot hogy ebből indultam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged