- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
SindaNarmo
tag
Eddig meg az AMD kínált olyat amit Intel meg nem. Igazából jót is tehet hogy az Intel kényszerből előbb lép technológiát, hogy legyen mit fel mutatni a konkurenciával szemben.
Tudod, annak az a következménye ha nem tudsz eleget gyártani, de a vevőnek meg szüksége van az alkatrészre, akkor meg veszi azt ami van, még ha nem is a legjobb. És ezzel kb le is tudtuk hogy miért csökken a részesedés.
Jó nagy pofa vesztés lenne a részükről ha ezt teljeskörűen meglépnék.
-
SindaNarmo
tag
Elég fordítva ülsz a lovon.
Statisztikával nem így támasztanak alá dolgokat, ahhoz ez a darabszám légy piszok, hogy relevánsnak lehessen nevezni, és abból már mindjárt általános következtetéseket levonni.
A másik dolog meg az, ha rajtad kívül a normális arányt tapasztalják, akkor biztos mindenki hülye. Nem, az hogy két noname kommentelő beírt az nem mérvadó. Ennyi erővel én is írhattam volna a konkurenciáról hogy én meg náluk tapasztalom ezt, és bizonyítsa be bárki hogy nem mondok igazat.Korábban írtad hogy biztos több a mint csak ennyit írtak, hát akkor azt kell mondjam elég rossz munkát végeztek. Mivel ennek a menete az lenne, hogy belefutok az első kirívó esetbe, akkor utána figyelem a többit és ha össze jön egy tekintélyes szám (ez nem az) akkor publikálom.
Ettől függetlenül bőven benne van hogy náluk tényleg jelentkezett ez az arány, hogy ez pont minek a következménye az jó kérdés. Lehet hogy szerencsétlenek voltak és kifogtak egy rossz szériát, vagy tényleg van valami mikrokód probléma, plusz szerintem a user error is bőven benne van a pakliban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest