- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moonman
titán
"megnézi a Windows 7 about ablakát is, és mit fog látni...?"
baszomnagy betűkkel kiírva, hogy "Windows 7 Ultimate""miért nem egy semleges fantázianevet választottak "
mert azt is megmondták, hogy mostantól simán elkezdik számozni, hogy ne legyen kavarodás. a fantázianevek szépen hangzanak, csak a user nem tudja, hogy az most régi vagy új. ne magadból indulj ki.VHD-t nem lehetett felcsatolni. amúgy sikerült pont azokba belekötni, amik a DX11 kivételével még XP-re is elérhetők.
-
BiP
nagyúr
Nem értem, mi a megtévesztő ebben a 7-es névben. Az egy terméknév, a verziószám meg egy másik szám. Előttem már jól megmondták, az XP meg a 2000 verziószámára sem emlékszik senki, és nem okozott kavarodást. Ez sem fog. Feleslegesen felfújt dolog ezen a számozáson pörögni.
Új néven kellett kiadni (mondjuk ez már azelőtt így volt tervezve, mielőtt kijött a Vista, szóval nem köthető semmilyen vélt vagy valós bukáshoz), és a Seven meg szerintem tök jól hangzik. Hogy ez most hányadik Windows, hát tök mindegy szerintem. (az MS ott követett el hibát, hogy belement a vitába, és elkezdte magyarázni, hogy így hetedik, úgy hetedik.) Mondtak volna annyit, hogy "Mer' csak!" -
moonman
titán
mert nem és kész. XP-nél szarban voltak, muszáj volt. most nincs ilyenről szó.
Win98 OSR2 arról szólt, hogy integrálták az IE-t és amúgy meg SP-nek felelt meg. ez egy üzleti döntés volt az IE miatt, azóta is basztatják őket érte.
a Windows Server-nél bevett gyakorlat az R2, ami kvázi új kiadásnak felel meg, de feltelepíthetők R2 (második CD) nélkül is, ezek inkább feature pack-ek, mint SP-k."miért kell teljesen megtévesztő módon 7-es verziónak nevezni, ha egyszer 6.1"
mert nem neked nevezték el, hanem a pórnépnek, akinek a Vista a 6-os (ha megnézi az about ablakot). de elmondták ők is, hogy a főverziót leginkább kompatibilitási okokból nem emelték."a Windows-zal adott alkalmazások (pl. IE, WMP) újabb verziói és az új felületek nem indokolják a nagy verziószám léptetését"
erre írtam, hogy a motorháztető alatt is történt egysmás... (DirectX11, geo-location (GPS), biometrikus eszközök kezelése, multitouch, homegroup, .net framework 3.5.1, DirecAccess (=RemoteApp), AppLocker, natív bluray-írás, bluetooth 2.1, VHD mountolás, új development és management (group policy) eszközök, PowerShell, credential manager, és nem keveset hegesztettek a beszédfelismerésen, multimonitor-kezelése, a diagnostic framework-ön és magán a kernelen is. lényegében megint mindenhez hozzányúltak, csak most nem lesz akkora világégés mint Vistánál. ez azért kicsit sok lenne egy SP-be, nem? -
Értem amit írsz, de egy kész rendszert nem lehet a végtelenségig mindennel peccselni. Ezalatt azt értem, hogy a Vistába teljes mértékben semmilyen javítócsomaggal nem lehet már elérni jelentős teljesítmény növekedést. A Vista ennyit tud, erre képes.
Tisztában vagyok az előnyeivel és hétrányaival is. Igazából nem vagyok Win7 lázban, de remélhetőleg jobban lesz optimalizálva, mint a Vista volt.
Egyébként a design fícsörtöl, meg a többi plustól eltekintve, én már a Vistát is így csináltam volna meg az MS helyébe. Ezzel nem fikázni akarom a Vistát csak szerintem el lett kapkodva egy kicsit. -
Cathfaern
nagyúr
-
Effektíve megnéztem én is, és nálam van javulás. Nekem erőmű a gépem, de jelentősen gyorsult. A Vista sem volt lassú. A Boot idő nálam 26mp lett szemben a Vista 38-40 mp-jével. A fájlműveletek is gyorsabbak és ezt igen nagy állományokkal néztem meg. Kevesebbet zabál a memóriából is.
Viszont abban igazatok van, hogy egyenlőre majdnem, hogy ugyan az. Nyílván a Suberbartól és egyébb fícsörtől eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest