- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
A cikkbol idézek:
ha nem is hivatalosan
namost ez nekem valahol nem azt súgja, hogy ezt legális lenne használni jelen pillanatban.legális, mert már rég széjjel moderálták volna az összes kapcsolódó topikot, ha nem lenne az, meg különben is, a Windows Vistát is használhatod 30 napig trial verzióként ingyenesen, serial megadása nélkül...
Aha, ez egy feltételezés. Tudom hogy a Vistát is lehet 30 napig kipróbálni, viszont itt egy hivatalosan meg nem jelent dologról van szó.
+szerk: a PH!-n nagyon fura egy moderáció van. Ahol egyes modik torrenteznek, nyíltan leírják mit és mennyinél tart, aztán kimagyarázzák hogy de ez mennyire legális, de amit más tölt vagy használ az de nem az. Szóval erre ne alapozz ezen a fórumon
-
a Se7en új tálcája mellett már nem látom annyi értelmét; én oda egyelőre nem raktam fel.
[OFF]GTA 4-et hogy sikerült felvakarni? nekem bulid 6801-en nem akart elindulni? {bár még virtaul meghajtót se találtam rá akkor}
-mondjuk vicces a játék, mert SP2-esen úgy sikerült elindítanom, hogy nem raktam fel SP3-at csak registry-ben átírtam, hogy SP3-nak jelentse magát[/OFF]
-
#153-ra is.
de moonman azt mondta, hogy legalább 2 generációig nem változnak ezek, ezt meg itt bevezették, aztán utána megint más lett.
"na ez azért közel nem ugyanazt jelenti, hogy nincs benne az a start menü... csak hogy az All Programsot máshogy nyitja meg..."
most ez fogalmazás kérdése. úgy is meg lehetne fogalmazni, hogy az új start menünek része az all programs a régi start menünek meg az all programs menü volt a része.
vagy azt is mondhatjuk hogy a vista-s start menü ugyanaz, mint a win95-ös, mert végülis van benne shut down meg all programs meg egy csomó egyéb link amik változgatnak. innentől kezdve, hogy mi számít újnak és mi számit csak változtatottnak az filozófiai ill. szubjektív kérdés.
de sztem ez roppant kényelmes és egyáltalán nem káoszra emlékeztet: -
igen a felső.
ami ellentétben a Vista/Se7en-essel, ha rámész az all programs-ra, akkor az külön pop-up menúként jelenik meg, aminek a méretét az szabja meg, hogy hány elem van az all programs-ban (ill. hogy mekkora a képernyő), míg az új "aero"-s start menüben már belül nyílik meg és az szabja meg, hogy mennyit látsz át egyszerre, hogy mennyi elem van a start menü jobb oldali hasábjában -
tudom, hogy áthelyezhető. de nem is szoktam őket használni.
csak azt írtam, hogy optimista feltételezés, mert nem gondol arra, hogy az oprendszert tartalmazó partíciót bizony időnként formatálni kell.fentebb pedig leírtam, hogy igen, bizonyára meg lehetne csinálni library-kkal is ugyanazt, mint ami már eleve meg van a sajátgépben, de mi a fenéért sz*pjak vele, mikor én csak a sajátgépet akarom gyorsan elérni és ott készen ott van, amit akarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest