- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
fordfairlane #535 üzenetére
Nem tudom, de jópár híve volt. Én inkább a (kicsit későbbi) BeOS-t favorizáltam volna, vagy a QNX RTOS-ét, vagy nem utolsó sorban egy AmigaOS portot (esetleg valamely fejlettebb x86-os procira, hogy ne kelljen visszabutítani [32 bit, flat memory-space, okos megszakítási rendszer, PC-relatív címzés -> autorelokált kód, stb.], csak kibővíteni memóriavédelemmel -- de leginkább PowerPC-re).
-
dezz
nagyúr
válasz
fordfairlane #523 üzenetére
És? A lényeg itt az volt, hogy a Windows (sőt egyátalán a PC) mellett voltak más, akár jobb alternatívák is, de csak a piac marginális részét tudták megszerezni. (Már ami a tömegeket érintő mikrogépeket illeti.)
-
moonman
titán
válasz
fordfairlane #449 üzenetére
ez oké, de akkor ne is akarják elhitetni velem, hogy ők szarták a spanyol viaszt.
a legjobban azon röhögtem, amikor az iphone 3G bemutatóján fél óráig azt demózták, hogy a 3G gyorsabb, mint a nem3G. és még tapsoltak is hozzá... hát ez kész. -
Dave™
nagyúr
válasz
fordfairlane #351 üzenetére
Az korábbi csoportosítások valóban gázosak voltak, de a hagyomáos task bar-nál meg ha sok minden van megnyitva, akkor dupla sorba kell őket rendezni, az meg már kicsit káosz feeling, továbbá sokszor nem is nagyon fér ki, hogy mi is az, ezért is szimpatikusabb ez az ikonos megoldás, csak meg kell szokni. Nekem tetszik.
-
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane #312 üzenetére
Én egy szót sem szóltam a könyvtárszerkezetről. Most ezzel mit akarsz tőlem?
-
bambano
titán
válasz
fordfairlane #283 üzenetére
Vannak emberek, akik el tudják olvasni a #226-os meg a #232-es hsz-t, vannak, akik nem.
Nem látom, hogy ez egy windowsos szakmai topik lenne, ez eléggé win7 pletykatopiknak néz ki. De ha bánt, hogy egy tisztán linuxos kérdést megválaszoltam, akkor elfogadom, legyen igazad, bocsánatot kérek. Én el szoktam tűrni, ha valaki a "nagy linux topic" nevű, közismerten tisztán linuxos és közismerten szakmai topicba jár xp-ről kérdezni, de ha kívánod, ezentúl nagyon szívesen elhajtok mindenkit a rákba, aki ilyet tesz.
-
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane #294 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy az unos untalan felhozott témákat, amik minden ilyen topikban felbukkannak, jó lenne takaréklángra állítani.
Na akkor haljuk ezeket. És pontosan jelöld is meg, hogy ebben a topikban mi az ami téged annyira felizgatott, hogy már a w7 sem érdekel, mert csak erről beszélsz..
-
Polesz
addikt
válasz
fordfairlane #298 üzenetére
Egy P4 3GHz-es procin 1 giga rammal nagyon nem jól fut. Mondhatja bárki, hogy olcsó a ram, de nehogy már ezért rakjam tele a gépet amikor el is adhatjuk. Egyébként ez egy régebbi vas és jól megy rajta minden egyéb rendszer. A Vista is megy, de szerintem nem annyira amennyire kellene.
-
Polesz
addikt
válasz
fordfairlane #296 üzenetére
Szerintem legyen BÉKE mert amúgy is BÚÉK van.
A témához kapcsolódva. Sok mindenki ír itt érdekességeket, hogy gyorsabb, szebb meg minden. Engem az érdekel, hogy valóban használható legyen. Hiába mondja bárki is nekem, hogy a Vista is egy jól kiforrott rendszer mivel én ezt naponta használom ezért nagyon morcos tudok lenni az ilyen véleményekre. Lehet én vagyok a hülye, de a cégnél eddig senkinek nem jött be igazán pedig számtech cég vagyunk.
Mindenesetre a verseny a különböző rendszerek között (Windows, Linux, OSX, etc) csak nekünk felhasználóknak jó.
-
Polesz
addikt
válasz
fordfairlane #294 üzenetére
Bocs hogy válaszolni mertem egy Linuxos kérdésre nyilvánosan és nem privát küldtem a választ. Ja igen, azért is bocsánat hogy élek
-
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane #292 üzenetére
hogyan kell beállítani a Cleartype-ot.
Az valóban nem tartozott ide, de az összes többi indokolt. Mellesleg itt mindenki az operációs rendszerekről beszélget, természetesen fókuszban a w7. Ha megfigyeled, te vagy az egyetlen aki csinálja a fesztivált, és semmi értelmeset nem szól a témához, csak mindenkit letámad hogy márpedig hogy merjük megemlíteni a linux -ot ami -szerinted- nem is tartozik ide.. Márpedig ide tartozik.
-
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane #285 üzenetére
bár ezeknél is sokszor értelmetlen kavarodás van, mert hol az XP jön elő, hol a Win 2000, meg a Vista.
Hát...... mert az XP, a 2000, és a Vista is operációs rendszerek, ráadásul közvetlen ősei is a 7 -esnek, tehát ezek is indokoltan kerülnek elő. Vagy szerinted hogy kellene megítélni egy rendszert ha nem hasonlíthatjuk semmihez? Nem értelek.
-
válasz
fordfairlane #288 üzenetére
Jóvan, leülhetsz!
MOD: A mondat második fgele is ott volt egyébként.... -
válasz
fordfairlane #280 üzenetére
"Amíg sportot űztök a Windowsos témák szétbarmolásából"
ehh...1. Kiről/miről beszélsz? 2. Mi ez a királyi többes?
További vitát nem akarok folytatni, látom nem érted meg miről beszélek. pont. Vége. -
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane #283 üzenetére
Nagy baj, ha szóváteszem azt, hogy a Linuxos dolgaitokat ne itt vitassátok meg?
Amikor egy operációs rendszert, vagy annak bizonyos szolgáltatásait elemezzük, gyakran válhat szükségessé hogy felhozzunk egy ellenpéldát, vagy egy másfajta megvalósítást, mert csak így mutathatunk rá annak előnyös, vagy épp hátrányos tulajdonságaira. Mivel az informatika iparban jelenleg éppen a linux alapú megoldásokkal érdemes a windows -t mint desktop os -t összevetni, természetes hogy előkerül egy ilyen topikban. Nem értem mi a gond ezzel.
Ha pl a "Mari néni megsütötte az első csokis tortát" lenne a cikk címe, akkor megemlíthetnék néhányan hogy pl a citromos finomabb volt, vagy a dobosat jobban szeretik, mert az kevésbé volt édes. Remélem érthető. -
bambano
titán
válasz
fordfairlane #281 üzenetére
Mutass már rá arra a hsz-re, ahol azt írtam, nem lehet mountolni?
Mutass már rá arra a hsz-re, ahol megcáfoltad például az xp out of the box dolgairól írt véleményemet?Nem vitatkozom, nincs kivel.
-
bambano
titán
válasz
fordfairlane #275 üzenetére
Nem, az az életcél nálunk, hogy csökkentsük az ms fudot. Ne kelljen már minden marketing rizsát kritika nélkül benyelni, mint kacsa a nokedlit.
-
válasz
fordfairlane #275 üzenetére
Velem Te így nem beszélsz.
Nem kezdtem el azt, hogy hűdesz*r a Win, éljen a Linux, mert nem lenne értelme.
Peace
-
válasz
fordfairlane #237 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de köszi...
Az r=1 usereknek Az azért egyszerű hogy van egy Windows mappa és hogy abban vannak a rendszerfájlok, szemben azzal, hogy Linuxon meg külön van... pl. /boot, /etc /mnt /usr lost+found (ez mondjuk más célt szolgál) stb. Pedig ez utóbbi a logikusabb! Szerintem.
Ennek ellenére szívesen használom mind két rendszert.
-
gV
őstag
válasz
fordfairlane #235 üzenetére
kilehet kapcsolni
-
Wajk
addikt
válasz
fordfairlane #177 üzenetére
hmmm, nekem Vista van rajta igaz, nem kis időt töltöttem a pofozgatással.
Milyen netbook-on megy neked a 7-es?
Engem olyan vélemény is érdekelne, aki Vista-ról váltott =-re, hogy gyorsabb lett-e? Akkus jobban kezeli-e? Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest