Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
delta1017 #875 üzenetére
Ahogy előttem is írták, leginkább a DEX-nek kell. Meg maga az android rendszer viszonylag kevés rammal is beérné, de az appok sokat megesznek.
Most direkt megnéztem mi mennyit használ éppen, és majdnem dobtam egy hátast a Messenger 763MB-os ramhasználatán. Jó, ez kiemelkedően sok, de akkor is csak egyetlen app a sok közül.
-
válasz
delta1017 #875 üzenetére
Én leginkább itt a DEX-et mondanám, ahhoz kell RAM, az biztos. Note 9-en többször használtam, ott érződött,hogy kellene még. Egyébként viszont a mai napig sosem volt gondom a 6 GB-al. Egyszer sem töltött újra semmit, ha valamit elővettem a multitaskból újra, igaz, játszani sosem játszom. Ami az iOS-t illeti, ott más a memóriakezelés, sőt, ahogy régebben olvastam, azért tud kevesebb RAM-ból gazdálkodni, mert nem valódi multitask, ami azon van, hanem "trükközik" az OS, amit persze nem feltétlenül veszel észre általános használatkor. Viszont az is tény, hogy bár kevesebb rammal elvan az iOS, mikor X-em volt, pusztán pár app volt csak megnyitva egyidőben, mégis olyan szépen újratöltötte a lapokat, ha visszamentem Safariba,hogy "öröm volt nézni". Nem véletlen, hogy az XS-be már növelték a méretét az X-hez képest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest