- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mkriszadmin #1730 üzenetére
Ahogy olvasom a másik topikot, az 512-esekhez nem jár. Érdekes...
-
viera
őstag
válasz
Nekem a kisebb van 256-os és nincs benne.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Milyen telód van 512es ,XEH ?
-
laci0530
senior tag
válasz
Lehet, nekem 256 GB-s és benne van, jelölve is van a kis tárolódobozkán (Telenor-nál vásároltam).
-
válasz
mkriszadmin #1709 üzenetére
Ott kell annak lennie,ha mindenki kapott,neked is van.
Ma éjjel belakás után vezeték nélküli töltéssel feltoltam 98%-ra,majd kiderül mennyit bír Note 8 után-ahhoz képest. -
válasz
mkriszadmin #1706 üzenetére
Ott van az, csak kicsit el van dugva: [link]
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #1686 üzenetére
Sajnálom de csak hívnak. Ha nekem megjött akkor másnak is.
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #1646 üzenetére
Engem az előbb hívtak a ses ből. Na nem azért hogy mehetek hanem hogy megkapták az emailt a bravoteltől hogy értesítsenek és kb 80% hogy meg lesz ma. Mondom tudom sőt azt is tudom hogy ma magy a gls. Erre megint csak vakarózás meg makogás. "Ja akkor rendben szólni fogunk" Azt már nem is firtattam hogy akkor kellett volna hívnia ha átvehetem
Komolyan mondom tragédia!!! -
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #1643 üzenetére
0612626666 Bravotel központ. Kérdezd meg miért nem tesznek rendet a fejekben? Elcégre az övék a ses. Ja meg kérdezd meg a du mit jelent mert lehet 12:01 meg lehet 17:59 is
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #1626 üzenetére
Hát azt mondták a központi raktárban volt már tegnap de nem tudják hogy ma kiszállításra kerül-e. Mondom neki nem lehet megkérdezni? Erre nagy csönd pár pillanat "ugyan azt tudom mondani kiszállításra várunk" Nevetséges hogy a mai világban ez megy és akkor volt pofájuk szinte azonnal felhívni rendelés után hogy fáradjak be és fizessem ki egy összegben.
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #1619 üzenetére
Össze vissza beszélnek, speedshop ban van 2db beszéltem velük. Erre a ses azt mondta hazudnak az nem lehet
meg hogy ellenőrizzem hogy a speedshop hivatalos partner-e
.
-
válasz
mkriszadmin #1520 üzenetére
512-es verzió?
-
F_Gergely
őstag
válasz
mkriszadmin #1508 üzenetére
Arkadba voltam, mondta a gyerek ne aggodjak, holnap atvehetem. Mondtam legyen igy...
-
TODI1111
veterán
válasz
mkriszadmin #1366 üzenetére
Igen felteszik, de azt nem tudom, hogy az előlapi ujjlenyomat olvasó rendesen műkődik-e ha ez az üveg van fent. Ha nem ujjlenyomat olvasót használsz feloldásnak akkor jó lehet.
-
TODI1111
veterán
válasz
mkriszadmin #1363 üzenetére
A samsung boltokban szokták árulni. Ilyen volt az S9+ és a note 9 készülékemen is. Húzós árban van.15000 Ft.
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #1363 üzenetére
Már az s10 zekkel sem működött.
-
válasz
mkriszadmin #858 üzenetére
Telekom, 2990ft/hó. 33e ft önrész sérülés esetén.
-
F_Gergely
őstag
válasz
mkriszadmin #858 üzenetére
Samsung store-ban van rá biztosítás de valami 40+ ezer 1 évre.
3 év a leghosszabb idő az kb 130 ezer.
És kell hozzá 50 ezer önerő sérülés esetén. -
_ak_
addikt
válasz
mkriszadmin #848 üzenetére
Köszi a tippet, bár én a bézs bőrre utaztam, de lehet, hogy első körben egy fekete protective tokot veszek.
Sajnos a Telenornál nem lehet biztosítás kötni rá, pedig megérne az a havi pár ezer forintot.Nektek van külön biztosítás rá? Hol lehet érdemes ennek utánajárni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged